Sisällön tarjoaa Blogger.

Pukisinko enää päälleni? - Vuosi 2017

Pukisinko enää päälleni? - Vuosi 2016 sai taas niin kivan vastaanoton, joten ajattelin heittää vuoden 2017 asut heti perään. Mun piti väliin julkaista yksi asu, mutta ei olla keretty kuvailemaan, sillä mulla on ollut kädet täynnä töitä. Kiirettä on tosiaan pitänyt ihan niinkin paljon, että jouduin lopettamaan tarjoiluhommat kokonaan.

Pääsen nyt keskittymään siis kauneuspuolelle ja yrityshommiin täysillä, mikä on ihan todella hyvä juttu. Kaksi työtä, josta ensimmäinen on kiireistä tarjoiluhommaa ja toinen on kevyt-yrittäjyys sekä täysin alan vaihto. Tämän lisäksi tietysti pieni lapsi, koti ja parisuhde. Siinä tuli ihan liikaa kerralla ja jostain piti löysätä. Tarjoiluhommat sai jäädä, vaikkakin lupaudun silloin tällöin käydä jeesimässä, jos ihan hirvee hätä iskee. 


Mennään nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli pukisinko enää tänä päivänä päälleni näitä vuoden 2017 kuvattuja kokonaisuuksia...

pukisinko enää päälleni 2017 asut


Asu 1.
Voisin pukea, mutta eri kengillä, tai valitsisin mustan laukun. Mustat kengät näyttää irtonaisille muuten vaalean asun kanssa. Oon paininut usein vaalean asun ja mustien kenkien kanssa syksyisin ja talvisin, sillä en omista vaaleita nilkkureita. Ja minä, joka en lämmennyt valkoisille nilkkureille, olen niitä miettinyt monesti parin vuoden sisään.

Asu 2.
En pukisi. Onhan tämä asu ihan söpö, muttei kuitenkaan ihan minua - ainakaan nykypäivänä.

Asu 3.
Tämä on aikalailla perus asukokonaisuuksia, joten voisin pistää päälle, mutta kuten edellisessä postauksessa mainitsin, niin mä tarvin jonkun jutun asuun, jotta viihdyn siinä. Tää on aika basic siis minun makuuni, voisin pitää siinä tapauksessa, jos asukriisi iskisi.

pukisinko enää päälleni postaussarja


Asu 1.
Voisin pitää!

Asu 2. Voisin pitää ja varmasti pidänkin taas vähän keväämmällä. Edelleen omistan tuon paidan - tuo on ainoa sifonkikauluspaita, mitä mulla on näiltä ajoilta jäljellä ja mulla oli niitä aika monia.

Asu 3. Voisin pitää! Tosi kiva look, mikä sopii niin kevääseen kuin syksyynkin. Harmi vain, että tuo mekko alkaa olla pian aika laho. Mulla on kaksi samanväristä mekkoa hieman eri tyylisenä - toinen on offshoulder ja toinen poolokauluksellinen coldshoulder. Coldshoulder on jo todella laho ja sille täytyy pian sanoa hyvästit.

pukisinko päälleni postaussarha


Asu 1.
En pitäisi. Muistan tän asun kohdalla, kuinka mun ainoat ohuet sukkahousut menivät just rikki, joten halusin silti tän asun ylle ja pistin nuo paksummat. Tämä näyttää todella raskaalta asulta sen takia. Tuo mekko on jo lähtenyt kiertoon, kangas ei venynyt lainkaan ja sen vuoksi se ei istunut ollenkaan. Muuten pidin kyllä kovasti mekosta ja sen väristä.

Asu 2. En pitäisi. Ihan liikaa pitsiä mun makuuni! Tuosta ei näy, mutta toppikin on pitsinen.

Asu 3. Voisin pitää.

pukisinko päälleni 2017 asukokonaisuudet


Asu 1.
Pitäisin! En tiedä miksi oon ollut niin idiootti, mutta oon pistänyt tuon mekon menemään kirpparilla eteenpäin. Todella kaunis mekko, mutta muistelisin ajattelevani mekosta, että se on ehken vähän turhan nuorekas mulle, mitäh? :D No okei myönnän, edelleen ajattelen vähän niin..

Asu 2. Pitäisin!! Valitettavasti vaan tuo Adidaksen mekko on lentänyt roskiin. Kyllä, kulutin sen ihan kokonaan loppuun - kangas alkoi kuultaa takapuolesta läpi ja Adidaksen logo oli todella kulunut.

Asu 3. Kyllä pitäisin.

pukisinko päälleni enää 2017 asut


Asu 1.
En välttämättä pitäisi, vaikka tykkään hurjasti asun värimaailmasta ja jollain tavalla se edelleen kiehtoo myös kokonaisuutena. Mulla on viharakkaussuhde näihin housuihin, pidän niistä lahkeet käärittynä, mutta en oikein tiedä mitä mieltä olen niistä näin ihan suorina. Saas nähdä, lähteekö housut vähän muokattavaksi ompelijalle.

Asu 2. Voisin pitää! Ihanan rento look ja valkoisen sekä armeijanvihreän värin yhdistelmä miellyttää hurjasti silmää. Etenkin ruskettuneen ihon kanssa! Harmi vaan, että nuokin housut ovat jo ajat sitten tulleet tiensä päähän, sillä ne olivat kuluneet polvista. Nyt muuten harmittaa, etten leikannut niistä shortseja.... Jälkiviisaus paras viisaus.

Asu 3. No mutta voisin pitää! Tää on aikalailla perus asu, mistä aina sanon, etten välttämättä pitäisi, kun ei oo sellaista tiettyä "juttua". Tässä nyt mun silmääni on kuitenkin joku tietty juttu, mutten tiedä mikä... Ehkä keltainen laukku ja paita + valkoinen?? Tähän vois vielä lisätä vaalean farkkutakin!

postaussarja pukisinko enää päälleni


Asu 1.
Voisin pitää. Tää oli arki asuna tulloin, mutta jotenkin mieltäisin tämän nyt enemmän johonkin vähän juhlaisampaan tilaisuuteen. Grilli-iltamaan, puutarha-juhliin, ehkä myös rauhallisen Juhannuksen Juhannus look? 

Asu 2. Minun luotto kesälookki! Pitäisin. Valkoinen toppi vaihtelee usein, mutta eniten pidän tästä tuubitopilla.

Asu 3. Täydellinen kokonaisuus vaikka festareille! Pitäisin ehdottomasti. Harmi vaan, että tuota mekkoa mulla ei enää ole. Kadun syvästi.

pukisinko enää päälleni postaus


Asu 1.
Pitäisin ja pidänkin varmasti jälleen tulevana kesänä! 

Asu 2. Voisin pitää ja pitäisin, jos tuo Addun mekko mulla vielä olisi. Tää olis ihana just helteiselle päivälle festareilla!

Asu 3. Ja pitäisin. Tästä lookista onkin tullut pari erilaista versiota jo blogini puolelle. Ensimmäinen löytyy tästä ja toinen tästä.

pukisinko enää postaussarja


Asu 1.
Voisin pitää ja pidänkin.

Asu 2. Pitäisin! Nahkaleggarit ja isohko valkoinen neule, tykkään.

Asu 3. Voisin edelleen pitää. Huopahatut ovat niin ihania, mutten jostain syystä oikein osannut enää viime syksynä niitä käyttää. Ne näyttävät älyttömän hyviltä, pitäisi vaan jälleen rohkaistua!

pukisinko päälle postaussarja


Asu 1.
Voi kyllä pitäisin ja edelleen olen pitänytkin.

Asu 2. Ahh mikä ihana, pitäisin! Farkkujen alle vielä verkkosukkikset, niin kyllä on magee asu!

Asu 3. Tulee edelleenkin pidettyä!

Löytyikö asujen joukosta ehdoton ei ja ehdoton kyllä teidän makuunne? Mitkä ne olivat?
Kivaa alkanutta maaliskuuta!


6 kommenttia

 1. Mulla on jotain lempi vaatteitta vuodelta papu😅.. ja pidän niitä vieläkin kun ovat ajattomia... esim vanhin mekko on varmaan 11 v🙈🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama täällä, mut sehän on huippua että kestäävät ja pysyvät suosiossa niinkin pitkään! 8) Mulla on useita lempivaatteita pitkän ajan takaa ja ne ovat jo ehken menneet muodistakin, mutta mua se ei haittaa! :D Tärkeintä on, että itse viihtyy niissä :)

   Poista
 2. Siis eikä, mä en kestä! Sinä ja sun asut <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Toi tokan kollaasin kolmas asu iski ehkä eniten silmään, se on UPEA! Ja hei sähän olet toki myös upea, jaksan aina hämmästellä miten kuvauksellinen oot<3 :)

  VastaaPoista