Sisällön tarjoaa Blogger.

Musta aviator takki

aviator takki musta

AVIATOR JACKET PIECES
KNIT VERO MODA
LEATHER LEGGINGS PIECES
BACKBAG MICHAEL KORS
SHOES TIMBERLAND

asu kevät-talvelle

Viimein mä sen löysin! Nimittäin pitkään haaveilemani mustan aviator takin. Olin unohtanut metsästää koko takkia, kunnes bongasin sellaisen työkaverini päältä yksi päivä. Sitten muistinkin pitkästä aikaa alkaa selailemaan verkkokauppoja ja nythän se tärppäsi. 

Pohdin pitkään, uskallanko tilata takkia, sillä  XS kokoa ei ollut lainkaan. Mulle menee kyllä joko XS tai S, mutta tässä oli kyseessä kuitenkin tällainen isohko vaate, jossa mulle yleensä passaa paremmin koko XS. Tilasin sen kuitenkin testiin ja sen saatuani pohdin kyllä palautustakin, sillä onhan tämä isohko. Päätin kuitenkin pitää sen ja onneksi, sillä tästä tuli nyt yksi käytetyin takki kevät-talvella. Pidän kovasti nykyään oversize vaatteista, vaikka pienen kokoni takia saatan joidenkin mielestä hukkua sellaisiin - en anna sen kuitenkaan itseäni haitata, sillä tärkeintä on se, että itse viihtyy vaatteessa. 

valkoinen pooloneule nahkalegginseillä

Takki ei kuitenkaan osoittautunut loppujen lopuksi yhtään liian isoksi, jos haluaa pitää neuletta alla. Ja mähän en tänä talvena oo tainnutkaan pukeutua sen kummemin muihin kun neuleisiin! Kevään tullessa on nyt saanut siirtyä kevyempiin vaatteisiin ja oonkin tehnyt muutaman aivan ihanan keväthankinnan.

Toivon, että pääsisi kuvailemaan nyt mahdollisimman paljon, kun saan arkena pukeutua muutenkin omiin vaatteisiin ja työajat ovat paremmat. Hehkutan tätä varmaan koko ajan, mutta oon vaan niin superonnellinen tällä hetkellä kaikesta mitä mun elämässäni on! Oon tavannut myös pitkästä aikaa muutamia ystäviä, joiden kanssa ei oltu nähty liian pitkään aikaan, mutta siitä se vaan juttu jatku niin kun ois eilen viimeksi nähty <3

mustavalkoinen asukokonaisuus kevät-talvi

Asukokonaisuuteen nyt kuitenkin vielä.. Mustavalkoinen asukokonaisuus tuntuu nykyään tosi turvalliselta valinnalta. Ennen se tuntui jotenkin tosi tylsältä ja tietyissä asuissa tuntuu edelleenkin. Tässä kuitenkin eri matskut tekee asusta mielenkiintoisen. Viimein löysin myös nahkaleggarit, joita en oo pitkään aikaan pitänyt, sillä edellisten kuluttua puhki, en löytänyt aikoihin niiden tilalle yhtä hyviä. Nää on edelleen liian mattaiset ja haluaisin vähän kiiltävämmät, mutta ajaa asiansa nyt hyvin.

valkoinen pooloneule

Pääsen viimein perjantaina istahtamaan kampaajan penkkiin. Oon koko alkuvuoden paininut tukkani kanssa ja kyllä se vaan nyt on niin, että se lyhyt ihana longbob on mun juttuni. Se, minkä leikkuutin keväällä 2019 ja näkyy myös blogini sivupalkissa ylimmäisenä. Tietty se vaatii sitten enemmän kampaajalla käyntiä, sillä se ei saa kasvaa liian pitkäksi. Mä en vaan tule toimeen enää pitkän tukan kanssa, vaikka esimerkiksi kiharoista ja pitkistä leteistä pidänkin.

asu mustalla aviator takilla
oversize takki

Kevät on saanut kyllä mielen virkeäksi ja ihan todella onnelliseksi - veikkaan myös uusien työkuvioiden johtuvan tästä kovasta onnentunteesta. Olen nyt kuukauden tehnyt pelkästään kynsiteknikon hommia ja kouluttautunut ripsien- ja kulmien kestotaivutukseenkin. Myös rakennekynsikoulutuksia on tullut käytyä. Instagramista mun tilini löytää @nailsbykataaz ja täällä meidän liikkeen facebook sivut. Käykää klikkailemassa seurantaan, Kuopiolaisille ja miksei lähiseutulaisillekin vinkkinä! Järkkäilen todennäköisesti lähempänä kesää myös instatilini puolella pienen arvonnan, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Voin sanoa että ikävä ei ole tarjoiluhommia, mutta niitä työkavereita on kyllä ihan todella kova ikävä, kun tein sitä hommaa kuitenkin 8 vuotta lähes samojen työkavereiden kanssa.

musta aviator takki asu
kevät-talven asu aviator takilla

Postauksesta puuttui nyt se punainen lanka, hyppelin aiheesta toiseen. Huomasin, että tällainen pieni blogitauko teki huonoa! Mähän säädin varmaan tunnin näiden kuvienkin kanssa, kun siirtelin niitä Flickristä tänne blogiin - siirsin ne ainakin valehtelematta kolme kertaa. Tekstiä kyllä irtoaa, mutta kuten huomasitte, niin hypin aiheesta toiseen. Mulle ei sovi nää tauot!! Jospa pian pääsisin taas bloggailemaan teille, eikä siihen menisi taas kolmee viikkoa. 

Ihanaa kevään alkua<3
Mitäs teille kuuluu?


6 kommenttia

  1. Ihana kuulla että kuuluu hyvää! <3 Kevät on tuonut mullekin onnen tunnetta rintaan, varsinkin kun täällä Tukholmassa on kevät jo niin pitkällä. Yks päivä oli 14 astetta ja aurinkoa, jopa kevättakki + t-paita -yhdistelmä oli liian kuuma. Vaikea olla mieli maassa aina kun on tollaset ilmat!

    Ja tykkään kyllä tosi paljon tuosta sun asusta. Pienikokoisena ihmisenä tykkään myös käyttää oversize vaatteita, vaikka hukkumisefekti joskus syntyykin. Mitä väliä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura kommentistasi <3 Voi vitsi millasista keleistä ootte saaneet siellä Tukholmassa nauttia 8) Mä oottelen kovasti et sais pukea jo tennarit jalkaan, vielä en oo uskaltanut vaikka eilenkin oli about 9 astetta, mutta kun aamulla lähtee töihin niin sillon on vielä liian viileä, että hoksais pistää tennarit jalkaan :')

      Ihana kuulla, että asuni nappaa ja että säkin pienikokoisena silti vaan pukeudut oversizeen ja "hukut" niihin ihanuuksiin, tosiaan mitäs väliä kun itse viihtyy ;)

      Poista
  2. Ihana asu jälleen kerran, takki sopii sulle loistavasti! Kiva kun kerroit myös vähän noita työkuulumisia ja ihan huippua, että sulla on IG:n puolella oma tili, josta sun työjuttuja voi seurata vielä tarkemminkin<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Linda kommentista ja kehuista <3 Tuo työtili on hivenen vaiheessa vielä, mutta kyllä se on hyvä jo alusta alkaen alkaa kehitellä sinne sitä omaa juttuaan ja kuvia 8) Ihana, että sä tykkäät seurata sielläkin mua ja mun tekeleitäni <3

      Poista
  3. Tykkään takista! Hyvä ostos! Blogitauko voi olla välillä hyväkin juttu. Ei kirjoitus mielestäni mitenkään häiritsevästi pomppinut, ihan selkeää tekstiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Helen :) Blogitauko on tosiaan välillä hyvä juttu, muttä nyt kun itsellä ei aika enää riitä kaikkeen ja tästä harrastuksesta on pakko löysätä, niin tällaiset 3-4 viikon tauot kirjoittamisesta tekee sille vähän hallaa. :( Mutta sillon tällön suosin ehdottomasti taukoja, ne tekee terää! Mukava kuulla kuitenkin, että teksti oli mielestäsi selkeää, olen tosi iloinen <3 :)

      Poista