Sisällön tarjoaa Blogger.

Keväinen paitapuseromekko raidoilla

raita asukokonaisuus

CAMEL COAT VILA
SHIRT DRESS NEW YORKER
LEGGINGS PIECES
SHOES DINSKO
BAG MICHAEL KORS

tyylibloggaaja kuopio
kamelitakki asu kevät

Ihanaa, mitä kelejä meille on tälle viikolle luvassa! Vähän hassulle tuntuukin julkaista näitä mun alkukevään asuja, mitä oon pitänyt todella usein päällä pitkin kevättä - vielä silloinkin, kun räntäsadekeleistä saatiin "nauttia". Säät ovat muutenkin heitelleet tosi hassusti, mutta niinhän se taitaa joka kevät olla. Tuntuu, että takatalvia on ollut tänä vuonna kuitenkin ennätyspaljon, mut uskoisin kevään ja ellei jopa kesän alkavan ihan näillä näppäimillä. 

Sellaiset ihanan lämpöiset kevätkelit ovat nykyään harvassa, eli ne että mennään 12-15 asteen tienoilla, jolloin itse alan pärjätä nahkatakissa. Tuntuu, että lähivuosina ollaan aina keväisin siinä alle kymmenessä asteessa ja siitä hypätään melkein heti tyyliin kesään, eli kahteenkymppiin. Oonko ainoo, josta tuntuu, että kevät menee suunnilleen aina noin, ja että harvemmin saadaan nauttia sellaisista "lämpimistä kevätpäivistä"?

raidallinen kauluspaitamekko
kevät asukokonaisuus raitapaita

Itse asuun ja tähän ihanaan paituliin. Tämä ihanan oranssi raidallinen paitapuseromekko vei sydämeni samantien, kun näin sen roikkumassa New Yorkerin seinällä. Nappasin itselleni kaksi perus kokoani sovituskoppiin lähtiessä heti oitis tästä sekä samanlaisesta mustavalkoisesta paitapuserosta, kun olin kevätostoksilla siinä ihan alkukeväästä. Puntaroin pitkään myös sitä mustavalkoista, mutta lopulta päädyin ottamaan tämän pirtsakamman raitapaidan itselleni ja musta jäi kauppaan.

Paitapuserot ja paitapuseromekot ovat aina olleet vähän sellanen vaatekappale, etten oo tiennyt osaanko pitää vai en. Tää on tuntunut kuitenkin heti ihan omalta päällä. Ja joka kerta, kun mulla oli tämä töissä päällä, niin joku kehui sitä - ja sitä kuvailtiin joka kerta ihanan keväiseksi! Ja sitähän se onkin.

stripe shirt outfit
raidallinen kaulusmekko new yorker

Ja tämä(kin) paituli on aivan pakko yhdistää nahkaleggareiden kanssa! Nykyään mulla on myös vähän kiiltävämmät yksilöt, eikä vain nämä mattaiset - nykyään valitsen aina jalkaan ne vähän kiiltävämmät. Tämä paitapuseromekko näyttäisi todella hyvältä myös ohuiden mustien sukkahousujen kanssa, mutta se yhdistelmä vaatii minishortsit alle, sillä paidan sivuissa olevat halkiot tekisivät vilautteluvaaran ja homma menisi mauttomaksi.

oranssi raidallinen kauluspaitamekko asu
michael kors laukku

Asusta tykkään kovasti ja vähän lämpimimmillä keleillä tähän sopisi myös se nahkatakki. Ihanaa, että nyt sitten ilmeisesti nahkatakki- ja farkkutakkikelitkin alkaa olla ajankohtaiset! Kyllä kesää ollaan odotettu.

camelcoat outfit
kevät asu kuopio bloggaaja
kuopio bloggaaja

Mitä mieltä siellä ollaan paitapuseromekoista?
Kivaa toukokuun jatkoa!


2 kommenttia

 1. Mun katseen vangitsi toi sun ihana takki! <3 Mulla on joku beige/kameli-kausi selkeästi menossa.
  Mitä fiiliksiä sussa herättää leveälahkeiset housut? Leggarit ja pillit on kuulemma nuorison mielestä jo niin passé. Itse oln sitä mieltä, että ihanaa kun ei tarvitse olla enää teini ja välittää kaiken maailman trendeistä ja mielipiteistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! <3 Siis mulla on kans beige/kameli-kausi, kun lopputalvestakin tuli pidettyä tällaisen väristä talviversiota päällä koko ajan :D Leveälahkeiset housut ei oo ihan mun juttu. Pidän caprimallissa leveästä liehuvasta lahkeesta, mutta farkut ja muut housut leveillä lahkeilla ei mun silmääni ole tyylikkäät. :')

   Okei myönnän, että Halloweenina menin sellasilla tiukilla pitkillä leveälahkeisilla seepra housuilla, mitkä on tosiaan enemmänkin ostettu just sellaista "naamiaispukeutumista" varten ;) Muuten eieiei...

   Poista