Sisällön tarjoaa Blogger.

Nahkaleggingsit - vanha uusi hitti tyylissäni

kevät asu

CAMEL COAT OMPELIMO ROKITA
SHIRT NEW YORKER
LEATHER LEGGINGS PIECES
BAG MICHAEL KORS
SHOES TIMBERLAND

kamelinvärinen villakangastakki rokita
kevään asukokonaisuus

Ensimmäisiä keväisiä kokonaisuuksia blogin puolella - mikä meinaa tässä tapauksessa sitä, että mun yllä on jokin muu kuin neule - talvitakki oli tosin pakollinen vielä tuolloin maaliskuun lopulla 0 asteen kelien ja räntäsateiden vuoksi. Tää takki on toki pistetty jo talviteloille, sillä miten ihanista keleistä me ollaankaan saatu jo nauttia! Nahkatakki kelejä melkein, mut niillä en oo vielä tarennut - keväisen punaisen trenssin oon kyllä saanut jo pukea ylle.

villakangastakki ompelimo rokita
villakangastakki

Tän aivan ihanan takin on jälleen kerran luonut mulle rakas ystäväni, Ompelimo Rokitan Milla. Takki suunniteltiin mulle talvikäyttöön, sillä mullahan on jo kamelinvärinen villakangastakki välikaudelle. Oon kokenut camelcoatin olevan oikeasti ajaton ja tyyliini sopiva, joten olen jo muutaman talven haaveillut camelcoatista talvipukeutumisessa. 

Tällä takilla oli vielä hyvä mennä maaliskuussakin, kun ilmat olivat lähellä 0 astetta, mutta halus pukea päälle keväistä ja jo vähän muutakin kuin lämmintä neuletta. Toki jos ylläni olisi ollut neule, niin olisin valinnut välikausitakin, mutta ohut sifonkipaita vaati vielä räntäsadekeleillä talvitakin tai muuten palelen. Takki menee myös kovilla pakkasilla todella lämpöisen vuoren takia. Sanoisinko siis, että todella monikäyttöinen! Ja näihin asioihin takeissa voi hyvin vaikuttaa ompelija. Huippis homma jo sen lisäksi, että saat suunnitella ompelijan kanssa uniikin takin itsellesi ja vieläpä juuri sinun mitoillasi.

asu nahkaleggingseillä
bohotyyli

Mä käytin muutamia vuosia takaperin paljon paita-vyö komboja, ja nyt oon jälleen löytänyt tän trendin tyyliini. Sen näki jo tietty viime syksynä tässä asukokonaisuudessa. Vyöllä saa kivasti korostusta ja löysempiin yläosiin sitä pientä kaivattua muotoa, mutta niin tämä kuin tuo linkkaamani neule asu menevät myös ilman vyötä ihan vallan mainiosti. 

Viime asupostauksessa kerroin myös, kuinka nahkaleggingsit ovat pitkästä aikaa tehneet paluun tyyliini. Oonkin ihan hulluna nyt nahkaleggari lookeihin, joissa on vähän löysempää yläosaa, peittäen kuitenkin pepun. Tässä ja valehtelematta seuraavassakin asupostauksessa tulette näkemään asua nahkaleggareilla. Nahkaleggingsit eivät purista, ovat mukavat ja joustavat jalassa ja oikein yhdistettynä ovat vielä niin kivan tyylikkäät.

paita ohuella vyöllä

Ja kuten huomaatte, multa on pätkästy myös tukkaa ja ihan kunnolla - tää ei varmasti tullut yllätyksenä, kun siitä viime postauksessa mainitsinkin. Nyt tuntuu taas kovasti omalta, se on niin helppo ja nopea laittaa! Vaatiihan tää tietysti nyt useammin kampaajalla käymistä, sillä en halua antaa sen kasvaa liikaa siihen mittaan, että koen sen olevan mitassa "tää on liian pitkä tai joko liian lyhyt". Eli joko pitäs pitennystä pistää, tai napsasta taas muutama sentti pois. Ja kyllä, valitsen mieluummin muutaman sentin napsasun pois!

camel coat
vaaleabeige kevät asukokonaisuus
asu keväälle

Mikä trendi on teihin iskenyt näin kevään myötä? Joku ihan uus vai vanha tuttu?
Aurinkoista kevättä kaikille!

4 kommenttia

  1. tosi freesit uuet hiukset ,käypi <3

    VastaaPoista
  2. Ihana toi takki! Ja koko asu muutenkin :) Hiukset näyttää myös tosi hyvältä<3 Mä haaveilen myös, että leikkaisin kesällä itselleni long bobin, kun alkaa kyllästyttää tää miten hiukset vaan putoo päästä ja näyttää taas vaihteeksi ihan hiirenhännältä. Lyhyemmillä hiuksilla sitä ei niin näkisi eikä töissä tarvitsisi laitaa hiuksia kiinni! Korkean ponnarin käyttö taas kerran meinaan katkoi mun hiuksia ihan kiitettävän paljon niin pitäisin niitä mieluiten auki :D Sulle toi vähän lyhyempi malli sopii kyllä ihan valtavan hyvin<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Linda kommentistasi <3 :) Sulla on kyllä ihana, hurjan pitkä tukka, varmaan jännittävää leikatakin se! Mut kokemuksella voin sanoa, että kyllä se piristää hirveesti. Oon varma, että lyhyempi malli sopisi myös täydellisesti sinulle :) Etenkin jos latva on katkeillut, niin tukan leikkaamisen jälkeen saattaa tuntua tukka tosi paksulle, kun se on lyhyt. Sit se on ihana, miten kuohkeelta hiukset näyttää, kun ei ole enää niin raskas latva :)

      Poista