Sisällön tarjoaa Blogger.

Punaista ja farkkua

kesätyyli farkkutakki kukkahame
 
JACKET VERO MODA 
TOP BIKBOK 
SKIRT NEW YORKER 
SHOES LACOSTE 
BAG LUHTA
 
farkkutakki ja kukkahame
 
Mun alkukesän käytetyin asuni - puissakin näkyy vielä ihana alkukesä, juuri vihretämään alkaneet koivunlehdet, jotka eivät ole täydessä vihreydessään. Eniwei tällä sitä viiletettiin, punainen kukkahame pienillä valkoisilla kukilla, valkoinen toppi sekä valkoiset minitennarit ja farkkutakki! Mä niin rakastan punaisen ja farkun yhdistelmää, että päässäni kasautui paljon erilaisia lookeja juurikin punaisilla ja farkkuisilla vaatteillani. Ne käyvät kesään ja ihmettelen suuresti, etten muutamaan kesään ole tätä komboa muistanut millänsäkään.

asu kesälle kukkahame
punainen kukkahame new yorker

Hame on melkoinen löytö New Yorkerista. Etsiskelin juurikin kesäisiä hameita ystäväni kanssa ja hän toi käteeni suoraan tämän - rakastuin oitis pirtsakkaan ja kesäiseen kuosiin sekä väriin. Kyseinen hamonen maksoi vain ja ainoastaan eurosen, vai kolme. En muista. Hullun halvalla lähti alerekistä. Toki laadussa sen näen, sillä hame on melko muovisen tuntuista ja etenkin lämpöisellä säällä valintana todella huono, sillä se ei tunnu hengittävän. Pitkän helmansa vuoksi tämä ei kuitenkaan hellesäällä päälleni päädy (ellei tiedossa ole koko päivä sisällä töissä), joten ihan hyvä valinta viileisiin kesäpäiviin.

alkukesän tyyli olkilaukku kesälaukkuna
olkilaukku kesälaukkuna
vaalea farkku ja punainen

Viime kesänä etsin hulluna sitten sitä täydellistä olkilaukkua. Enhän mä sitä täydellistä löytänyt, mutta tämän omaa silmääni miellyttävän olkilaukun löysin Luhta myymälän alesta viime vuonna loppukesästä. Lähti sit samoin tien kassalle ja tässä sitä ollaan. En muista milloin viimeksi oon keikuttanut olalla laukkua, joka ei ole Michael Kors tai Guess. Tai mikään muukaan "merkillinen" minun mieleeni oleva. 

Olkilaukuksi olisin halunnut vähän vaaleamman olkilaukun. Ulkonäöltään tämä ei ole sellainen, minkälaista ihan alunperin mietin ja etsin. Vaikea selittää, sellainen täydellinen ranta olkilaukku. Ehkä mä joskus löydän sellaisen. Tämä saa nyt mennä, tää onkin ollut ihan täydellinen kesäkassi, kun oon saanut miijäbän kaikki tavarat mahdutettua hyvin, jos ollaan lähdetty johonkin päiväksi pitkäksi hengailemaan.

punavalkoinen asu farkulla
kesäinen asu kukkahameella
punavalkoinen kukkahame ja farkkutakki

Lomailua täällä odotellaan hieman, vaikka oon todella tykästynyt työhöni. Kynsien näpertely ja ripsien kestotaivutus sekä kulmalaminoinnit on ihan minun mieleeni. Lisäksi nautin myös muista hommista, mitä meidän liikkeellämme vielä toistaiseksi suoritan. Työ vaan toki pysyy mieluisempana, jos sitä välillä malttaa lomailla. Kesälomasuunnitelmiakin meiltä löytyy ja mietin tekeväni jonkin pienen koosteen niistä tännekin. Juhannus suunnitelmatkin maittaa tällä kertaa, kun tuskin kaupunki Juhannusta jäämme viettelemään, kuten viime kesänä jouduimme. Ihanaa kun on kesä, mä oo ehdottomasti kesä ihminen!

Joko siellä odotellaan kesälomaa, vai lomaillaanko jo?
Entäs mitä tykkäätte punaisen ja farkun yhtälöstä?

2 kommenttia

  1. Ihana kesäasu! Oikein passeli vaikka vähän viileämpään kesän arkipäivään. Tykkään tuosta kesäkassista tosi paljon! Hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Tää oli kyllä todella hyvä löytö kesäkassiksi <3

      Poista