Sisällön tarjoaa Blogger.

Lehtikuosinen playsuit ja valkoinen pitsikimono

rantalook

LACE KIMONO LINDEX
PLAYSUIT H&M
HAT FROM RHODES
SHOES TAMARIS
BAG LUHTA

kesäinen ranta asu
lehtikuosinen playsuit

Huh, melkeinhän tässä jo kuukauden tauko pääsi lipsumaan. Se ei todellakaan ole tarkoitus, kun pyrin parin viikon välein edes jotain julkaisemaan - nämäkin kuvat on otettu ihan kesäkuun alussa, joten ei oo siitä kiinni etteikö olis julkaistavaa.. Nauratti jo hivenen, kun julkaisen nämä vasta nyt ja oon kyllä tuplasti ruskeempi kun mitä kuvissa, hhe.

No hiljaisuuteen on jälleen syynä vaan tämä ihana kesä - niinkuin joka vuosi. Työrintamalla on kiirettä, kuten myös niin hemmetin hyvä alkukesän sää on pitänyt minut ulkosalla lähes kaiken vapaa-aikani. Toivottavasti näistä säistä saadaan edelleen nauttia, sillä minullakin alkaa parin viikon päästä loma.

valkoinen pitsi kimono olkinen lierihattu ja olkilaukku

Mitä tähän asuun tulee, tää on ollut jo pari muutakin kesää yks mun lemppari hellelook. Tämä oli ihan ensimmäisen kerran päälläni kesällä 2019 ja vieläpä silloin kun vauvamasu alkoi jo kunnolla näkymään. Tästä asusta herää myös mieleen justiinsa raskausaika, ne tunteet tulee todella vahvasti pintaan tämän asun myötä.

Mukavaa, kun sitä tajuaa tällaisten tilanteiden myötä myös sen, että sitä tosiaan mennään moniakin vuosia samoilla suosioon nousseilla vaatekappaleilla. Ostan nykyään todella ajattomia vaatteita, mutta myös tällaiset menneiden vuosien hitit, kuten pitsikimonot, ei mun tyylistäni poistu siksi, että ne olisivat menneet pois muodista. 

pitsi kimono
kesäinen asukokonaisuus

Tämä asu on myös täynnä jotain rantaviboja. Tai siis itse kuvittelisin laittavani tämän just rannalle lähtöön. Suomessa ei tosin kamalasti rannalla tule oltua, mitä nyt poitsua käyttää, muttei samalla tavalla tule lähdettyä kuin mitä esimerkiksi ulkomailla ollessa. Ja pienen lapsen kanssa rannalla maikoilua ei nyt muutenkaan kamalasti tule harrastettua, kun sitä mennään poitsun perässä tai hiekkakakkuja tehden. En kyllä malta odottaa, että päästään viemään meidän minijäbä ihan tuonne Välimeren maisemiin.

isolierinen olkihattu
kesädetail kesä asu rannalle

Tosiaan siis myös minä lompsin lomalle parin viikon päästä. Pidänkin neljä viikkoa lomaa, mutta käyn siinä välissä yhden viikon töissä. Mulle on kertynyt töissä aivan ihania vakkareita ja heitä en todellakaan halua jättää pulaan! Siinäpä onkin kaksi viikkoa lomaa, sitten kunnon työrutistusviikko, ja taas kaksi elokuista viikkoa lomaa.

Lomalle on jo hitusen suunnitelmia. Ainakin Kuopio Rockiin meillä on ihan 3 päivän liput. Jää nähtäväksi vain, päästäänkö joka päivä tai edes ollenkaan, jos tilanne Savossa muuttuu. Lisäksi olen katsellut hotelleja ainakin Porvoosta, sillä se on nyt yksi paikka, mihin olen muutaman hassun kesän halunnut. Näyttää vaan taas siltä, että miehen suunnitelmat menee sitten ristiin. Etenkin kun meillä on lomaa kolme viikkoa samaan aikaan ja välissä on vielä yksi viikko, jolloin minä käyn töissä ottamassa vakkarit.

kesäinen rantalook
lehtikuosi jumpsuit

Kesälomareissujen suhteen meillä on ollut jo muutaman vuoden vähän huonoa tuuria niiden onnistumisen kanssa, mutta jälleen tänä kesänä toivon, että johonkin reissunpäälle pääsisi. Ei vedetä ressiä siitä, vaan mennään taas päivä kerrallaan.

Mitä tykkäätte tästä rantavibaisesta asusta?
Onko teillä kesälomareissuja suunnitteilla?

5 kommenttia

 1. Pitsikimonot on mullakin suosiossa, en missään nimessä luopuisi omistani<3 :D Hyvältä näyttää muutenkin sun asu taas kerran, tulee nimenomaan just sellaiset rantavibat tosta! Toivottavasti saatte kesälomareissut onnistumaan tänä vuonna ja ihanaa lomaa joka tapauksessa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hha jep, liekkö menneet edes vielä pois muodista, mut lähinnä just et jos menisivät niin en luopuisi :') Kiitos Linda, ihana kuulla <3 Toivotaan todella, että kesälomareissut onnistuu tällä kertaa 8)

   Poista
 2. Siis toi kimono sopisi niin hyvin rannalle! Aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Tää asu on kyllä ihana, niin kesäinen ja tulee rantavibat. :) <3 tuo playsuitin lehtikuosi toimii tosi hyvin, ei ole liian pientä printtiä! Meillä ei sen kummemmin ole kesäreissuja tiedossa, syksyllä voisi varmaan jossain käydä. Miulla ei tänä kesänä lomaa ole, mutta se ei haittaa mitään. :) Ensi vuonna sitten!

  VastaaPoista