Sisällön tarjoaa Blogger.

Keltaista ja farkkua - Miten syksy lähti käyntiin?

farkkuhame asukokonaisuus

TRENCH PRIMARK
T-SHIRT GINA TRICOT
DENIM SKIRT GINA TRICOT
SHOES LACOSTE
BAG MICHAEL KORS

tyylibloggaaja kuopio
asukokonaisuus kesälle

Ihanaa alkanutta syyskuuta, tai itse asiassa puolessa välissähän tätä jo ollaan! Syksy lähti melko kiireisesti liikenteeseen, mutta kiire lopahti yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Kesän jälkeen saattanee aina olla hivenen hiljaisempaa työrintamalla. Stressaan toki vähän siitä, mutta oon osannut myös jollain tapaa nauttia siitä ja sanoa itselleni, että eletään päivä kerrallaan. 

Nyt olen saanut keskittyä kodin raivaamiseen eli kirpparipöytä on pystyssä. Ja olen saanut keskittyä nyt myös enemmän pojan kanssa touhuamiseenkin. Lisäksi kun minä saan oltua enemmän kotona, mies on saanut tehtyä enemmän duunia. Toki työkalenteri näyttää edelleen ihan hyvältä, mutta kesän jälkeen se tuntuu leppoisammalta, kun se on kuitenkin kesään verrattuna tyhjempi.

michael kors laukku
kesälook

Matkasivustot ovat olleet mulla kovasti seurannassa, vaikka mitään varauksia emme uskallakaan tehdä. Tämä aika vuodesta saa minut aina selaamaan aurinkoisia matkoja. Mä salaa niin haaveilen jo siitä, että päästäisiin kevättalvella johonkin. Vaikka enemmän olenkin seurannut nyt Kreetan matkoja ensivuoden syksylle, enkä sille keväälle mitä toivoisin. 

Nää asiat vaan tuntuu niin kovin kaukaisilta edelleen, vaikka matkustelu alkaa taas näkymään somessa ja muualla enemmän ihmisten uskaltaessa lähteä taas maailmalle. Matkailusta ja sen kaipuusta tulee syksyn aikana myös ihan oma postauksensa tänne, joten ei näistä tässä postauksessa sen enempää.

kuopiolainen asu bloggaaja
farkkuhame asu kesä

Syysviikkoihin on tuonut iloa uusi pieni "harrastus" kun päädyttiin siskoni kanssa lähtemään lattaritanssitunneille. Torstai-iltaisin käydään siis vähän lantiota keikuttamassa. Ensimmäinen tunti olikin syyskuun ensimmäisenä torstaina ja nautin kyllä kovasti! Tunnit ovat iltaisin seitsemän jälkeen ja vähän jo pelkäsin, että miten mä pysyn hereillä siihen, kun yleensä oon iltaisin ollut hyyyvin väsynyt! Se kuitenkin piristää mukavasti ja en ole tanssituntien jälkeen iltaisin niin väsynyt, kuin yleensä iltaisin kotiin tullessa. Se virkistää niin ihanasti, kun koko kroppaan saa ihan erilailla liikettä tanssiessa.  

keltainen paita ja farkkuhame
farkkuhame asu idea
farkkuhame ja keltainen paita

Tämä asu on ihanan freshi. Farkku, keltainen ja valkoinen sopii niin ihanasti yhteen. Ainoaa mustaa on tässä asussa vyö - olisipa haastetta jos en olisi laittanut sitä, mutta farkkuhame vaatii vyön (tosin nyt tuli eräs ei-musta vyö mieleen, mikä multa olisi löytynyt). Yleensä sitä kuitenkin päältä löytyy jotain pientä mustaa tuomaan asuun kontrastia ja tässä just musta vyö toimii mainiosti.


Mitä pidätte kokonaisuudesta?
Kuinka teidän syksy on lähtenyt rullaileen?

2 kommenttia

  1. Tosi nätti asu jälleen, sopii loistavasti sulle<3 :) Täällä myös haaveillaan matkustamisesta, mutta en itsekään vielä missään tapauksessa uskaltaisi lähteä minnekään. Eikä syynä itsellä ole vaan se, että pelkäisin saavani matkalta koronan, vaan en halua matkustaa ja lomailla, jos täytyy koko ajan kuitenkin miettiä maskeja sun muita.. Varmaan on toki paikkoja, joissa ei tarvitse, mutta paljon on myös niitä, joissa sisätiloissa vaaditaan sitä maskia. Mulle riittää, että saan Suomessa käyttää maskia töissä ja julkisissa tiloissa, en halua ulkomailla ja lomalla miettiä sellasia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Linda <3 :) Olen miettinyt myös tuota maskihommaa ja sen kanssa säätämistä sitten reissuissa. Sisätiloissa ja julkisissa pitäisi aina muistaa se maski ja lomalla se tuntuu melko kurjalta :( Jospa pian päästäisiin niistäkin, ihan täällä Suomessa ja muualla päin maailmassa :)

      Poista