Sisällön tarjoaa Blogger.

Heipat kesälle ja kesähaaste

Bongasin Millan blogista tän kivan kesähaasteen. Tää nyt on kai joku heipat kesälle- postaus, sillä huomenna siirrytään kuitenkin jo syyskuuhun. Syksyn otan kyllä jo ihan mielelläni vastaan, vaikka se tuntuu toisaalta ihan todella pelottavalle. Oon jollainlailla vähän ehkä kuormittunut ja väsynyt, ja se johtunee pitkälti ihan tästä ajasta, mitä eletään. Oon saanut aina virtaa matkustelusta ja nyt oon huomannut, miten suuri voimavara se on mulle oikeasti ollut. En ole varmaan ikinä ollut näin pitkää aikaa käymättä ulkomailla. 

Kesähaasteen kuvituksena toimii aivan ihastuttava ja herkkä kesäasu! Jo viime kesän lopulla mut saattoi nähdä tää playsuit päällä hellepäivänä Kuopiosta. Tää playsuit on aivan ihana - coldshoulder viehättää minua niin padoissa, mekoissa kuin haalareissakin. Tämä on väreiltään kuin tyyliltäänkin ihanan herkkä ja kaunis.

haalari kesälle

PLAYSUIT NEWYORKER
SHOES BJÖRN BORG
SUNGLASSES & BAG MICHAEL KORS

summer outfit ideas

Kaupunki- vai maalaismaisema? 
Maalaismaisema kesällä. Rakastan myös kaupunkikuvaa kesällä, mutta mikään ei voita maaseutua kesäisin.

Parveke- vai riippukeinupäikkärit? 
Mä en osaa nukkua päikkäreitä, en riippukeinussa, en parvekkeella enkä edes omassa sängyssä.. Mut jos päikyt pitäs nukkua, niin jollain parvekkeella, muttei todellakaan meidän nykyisellä! :D

helleasu haalari
kukkahaalari

Pehmis vai jäätelöpallo?
Jäätelöpallo, ehdottomasti. Mä en oo pehmiksien ystävä. Tosin viime kesänä maistoin mangopehmistä ja se vei kyllä sydämeni samantien ja silloin sain sanoa, että nyt on muuten hyvä pehmis!

Bikinit vai kokouimapuku?
Molempia käytän, mutta bikinejä ehken enemmän siksi, että masu saa myös aurinkoa, vaikken enää aurinkoa ottamalla otakkaan.

vaalea kukkahaalari
vaalea asu kesälle

Kukkamekko vai kesähaalari?
HAALARIT! Kuten näissä kuvissakin näkee... ja ehken kun selaa asupostauksia... Mä vaan oon niin hurahtanut näihin helppoihin vaatekappaleisiin, vaikka huono puoli näiden kanssa onkin se vessassa käynti.

Pyörä- vai veneretki?
Jos ois vene, niin veneretki. Meillä oli pienenä vene jonkin aikaa ja muistan, kun isin kanssa käytiin veneilemässä. Olispa aivan  mahtava sellasilla 30 asteen helteillä lähteä vesille. Pyöräretketkin on kivoja, ja ehken se on realistisempi.

floral playsuit
playsuit

Kesä yksin vai yhdessä? 
Yhdessä. Nautin yksinolosta silloin tällöin, mutta kyllä mä oon vaan sellanen laumaeläin.

Seikkailut vai suunnitelmat?
Mun on pakko sanoa suunnitelmat, vaikka oonkin tosi seikkailunhaluinen ihminen. Mä vaan en jollain tapaa osaa tai pysty olla suunnittelematta! Extempore on parasta, mutta nykyään se on myös yksi aika mahdoton juttu periaatteessa toteuttaa aikuisiällä töiden ja pienen lapsen takia. Lomalla se toki onnistuu ehken parmemmin ja kai se vaan on itsestä kiinni...

asukokonaisuus kesä

Ootteko tehneet tän haasteen jo? Linkkiä tulemaan kommenttiboxiin!
Ihanaa pian alkavaa syyskuuta!


2 kommenttia

 1. Kiitos kivasta postauksesta! Päikkyjä kannattaa opetella nukkumaan, ne tulee joskus ihan tosi tarpeeseen. Äänikirjan kuuntelu auttaa siinä ainakin minua. Olen osannut ennenkin, mutta huonosti. Viime aikoina olen kateellisena seurannut, kuinka Isäntä alkaa tuhisemaan parin minuutin päästä, kun on pistänyt pitkäkseen sohvalle tai sänkyyn. Nyt olen tahallani yrittänyt harjoitella samaa ja täytyy sanoa, että olen jopa onnistuntu. Mutta ymmärrän hyvin, että kaikille se vaan ei käy ja sillä sipuli. Aurinkoa syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että postaus oli mieluisaa luettavaa! :) Se on ihan totta, mutta olen jotenkin "sisäisesti kiireessä" elävä ihminen ja tuntuu, että päivällä pitäisi koko ajan olla tekemässä. Toki sekin johtunee varmaan siitä kun tuntuu, että päivistä loppuis tunnit kesken :D Harmi sinänsä, päikkyjen taito olisi kyllä hyvä. Välillä oikein väsyneenä saatan ottaa 20minsan torkut, mutta niitäkin päiviä on harvoin. :D

   Aurinkoista syksyä myös sinne ja kiitos kivasta kommentistasi! :)

   Poista