Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevyt-yrittäjästä yrittäjäksi - Raitahaalari farkkutakilla

stripe jumpsuit raitahaalari

DENIM JACKET VERO MODA
JUMPSUIT NEW YORKER
BAG GUESS
SHOES LACOSTE

raitahaalari vaalealla farkkutakilla

Kesä se on jo hyvin hyvin pitkällä takana päin, mutta minultapa löytyi vielä työpöydältä tämä ihastuttava raitahaalari asukokonaisuus loppukesältä. Tämän asun voisi stailata hyvin myös syksyyn sopivaksi, joten ehkä jonkinlaista inspiraatiota tämä voisi tuottaa vielä tähän aikaan vuodestakin. Tässä näkyvät keltaiset yksityiskohdat, kevyet valkoiset tennarit ja vaalea kevyt farkkutakki antaa kyllä edelleen melkoiset kesävibat, mutta niiden vaihtaminen lämpöisempiin ja tummepiin sävyihin tekisi tästä haalarista ja asusta ihanan syksyisen version. 

vaalea haalari farkkutakilla
raita jumpsuit

Alkusyksyn ruska alkaa olla pikkuhiljaa myös takana päin, ja kauniissa ruskassa ennätettiin nappasta pari ihanaa syksyn asukokonaisuutta. Nämä asut, kuten kaikki muutkin kuvaamani asut tulevat vilahtamaan aina blogissa, mutta reaaliajassa kaiken julkaisen lähes aina instagram tililläni @kataaz. Blogia en millään saa päivitettyä täysin ajallaan. Etenkin nyt, kun meidän syksy toi aikaoisia muutoksia työrintamalle ja sen vuoksi ajatukset ovat olleet nyt ihan jossain muualla kuin blogissa, jonka luulin saavani herätettyä kunnolla eloon nyt.

Tosiaan meidän liikkeemme omistaja päätti lopettaa liiketoiminnan ja muuttavan toiselle paikkakunnalle vuoden lopussa. Me sitten tyttöjen kanssa jouduttiin melkoisen nopeita päätöksiä tekemään ja päätettiin tarttua puikkoihin. Jäädään tyttöjen kanssa ainakin alustavasti ihan kolmistaan pyörittämään liikettä, tehden siitä kuitenkin meidän näköisemme ja muuttaen nimeä. Tämähän siis tarkoittaa käytännössä sitä, että minustakin tulee turvallisen kevyt-yrittäjän sijasta ihan yrittäjä.

raita haalari farkkutakilla
keltainen pieni guess laukku

Tulevat muutokset jännittävät ja pelottavat, mutta meitä on ihan tosi hyvä jengi koossa jo nyt ja tiedän tämän olevan todella hyvä idea. Sain mahdollisuuden kokeilla tämän vuoden yrittäjyyttä turvallisesti kevyt-yrittäjänä toisen yrittäjän liikkeellä ja se sai minut tajuamaan, että mä haluan olla yrittäjä jatkossakin. Tuskin olisin koskaan hypännyt yrittäjäksi ja ylipäätään kauneusalalle, jos en olisi tällaista mahdollisuutta saanut. 

Huomasin myös tämän pitkäaikaisen "salaisen kauneusalan unelmani" olevani oikeasti se, mitä haluan tehdä. Minulle on aina sanottu, että kauneusala ei ole kannattava sen kovan kilpailun vuoksi. Näitä salonkejahan on joka nurkalla. Tiedän kuitenkin nyt, että minut on luotu kauneusalalle ja aion pitää tästä kynsin ja hampain kiinni. Jokainen, joka osaa tällä alalla hommansa, heille riittää varmasti asiakkaita. On vain oltava kärsivällinen, sillä asiakaskunta ei välttämättä kerry vuodessa parissakaan.

raita haalari asu kesälle
asu keltaisilla yksityiskohdilla raita haalari asu

Meitä yrittäjiä tulee olemaan yhteensä kolme, ehkä jopa neljä kunhan kaikki asiat on lyöty lukkoon. Olemme innoissamme, sillä vaikka meitä on kolme-neljä ihmistä saman liikkeen alla, olemme kaikki silti samalla viivalla ja itse itsemme pomoja. Aina on riskinsä lähteä monen kanssa pyörittämään liikettä, mutta tällä hetkellä en halua ajatella sitä mitä voisi tapahtua. Jos koskaan ei ota riskiä, niin elämä junnaa paikallaan ja minä jos joku tiedän sen jo. Jummattiinhan tässä monta vuotta paikallaan ennen tätä.

Meitä on kuitenkin hyvä ja luotettava porukka, tiedetään kaikki, että tällä porukalla homma toimii. Joskus jopa monta ihmistä on parempi kuin yksi, sillä jokainen tuo omat vahvuutensa ja sen avulla saadaan kasattua hyviä ideoita ja on silmää erilaisille asioille. Ei olla yksin, ollaan yhdessä.

Tammikuusta eteenpäin ollaan siis liikkeen pitäjiä kaikki ja tämä loppuvuosi menee asioita järjesteltäessä ja asiakkaita palveltaessa. Toivon pikkujoulukauden tuovan nyt kunnon loppuvuoden spurtin työn suhteen, sillä kesän jälkeen on ollut hivenen hiljaisempaa. Tammikuun alussa onkin luvassa liiketilan laittoa ja varmasti ihan huippu ihanat avajaiset niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille. Päivittelen blogiin ehdottomasti tarkemmin tästä, joten Kuopiolaiset ja lähikuntalaiset, kannattaa pitää blogini sekä työtilini @nailsbykataaz instagramissa seurannassa!

Ihanaa syksyn jatkoa!
Onko syksy tuonut jotain uusia tuulia teille?

4 kommenttia

 1. Ohhoh! Onnea elämänmuutoksen edessä! En tiedä, onko loikka kevytyrittäjästä "ihan oikeaksi" yrittäjäksi iso, mutta kuulostaa aika luontaiselta jatkumolta yrittäjyyden tiellä. Itse olen aina ihaillut yrittäjien vapautta päättää täysin omista töistään ja mahdollisuudesta olla oman itsensä pomo - vaikka varmasti vapaus tuo samalla myös paljon vastuuta. Ehkä tuntuu hyvältä, ettei koko taakkaa ole kantamassa yksin, vaan tuttujen kollegojen kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sofia :) En tiedä onko se todellisuudessa kovin suuri, mutta itselleni on - etenkin kun sopimukseni oli niin kevyt tuossa missä teen tällä hetkellä :)
   Tuo vapaus on todella hyvä ja ihana puoli, mutta yrittäjyydessä, kuten kaikessa muussakin on ne varjopuolensa. Esimerkiksi varmaa rahaa ei tule eikä ole :D Moiseen en ikinä lähtisi yksin - toki ikinä ei pidä sanoa ei ikinä, koska sanoin joskus etten ikinä lähtisi omaa paikkaa pystyttämään :') Niin noh mieli muuttuu, ajatukset muuttuu, elämä muuttuu ja ihmiset sen mukana :D

   Poista
 2. Ihania uutisia, onnea uudelle yrittäjälle! Kieltämättä varmasti jännittää tossa tilanteessa, mutta onneksi jatkat kuitenkin tutussa ja turvallisessa ympäristössä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa olet työskennellyt jo aiemmin :) Se varmasti helpottaa muutosta kevytyrittäjästä yrittäjäksi. Mun mielestä on muutenkin aivan ihanaa, että oot löytänyt sen sun oman juttusi ja uskon, että olet myös äärettömän hyvä työssäsi<3 Ja näkeehän se toki niistä kuvistakin, mitä olet töistäsi julkaissut - kyllä sitä taitoa löytyy sulta mielettömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda <3 Kyllä yhdessä on tässä tapauksessa parempi kuin yksin. Lisäksi yksin olisi tosi yksinäistä :') Tällaisissa asioissa oon muutenkin enemmän ehkä ryhmässä toimija, kuin että lähtisin yksin :D Ihanasti sanottu, tuo jos jokin lämmitti mieltäni <3 Omaa kehittymistä on kyllä huippua seurata, etenkin kun just esimerkiksi instagramiin saa jaettua koko ajan kuvia ja sitä kautta näkee niin hurjan hyvin sen kehityksen <3

   Poista