Sisällön tarjoaa Blogger.

Ruutu bleiseri

vaalea asu

BLAZER&TOP NEW YORKER
JEANS GINA TRICOT
BAG MICHAEL KORS
SHOES LACOSTE

asu alkusyksylle

Ihanaa alkanutta marraskuuta! Vielä yksi lookki kevyillä valkoisilla tennareilla, jotka tuovat mieleen kesän ja suht lämpimät kelit. Asusta saa toki inpistä nyt vielä oikein hyvin, vaikka ilman takkia ja paljain nilkoin en ainakaan itse (ja tuskin moni muukaan) enää kykenee tuolla kulkemaan. Sisäasuksi tämä kuitenkin on täydellinen.

autumn outfit

Mun tyyliini ei ole aikoihin kuulunut jakut ja bleiserit, en ole yhtään jakuissa ja bleisereissä viihtynyt. Etenkin sellaiset topatut olkapäät ja sellainen perus jakun "istuva ja siisti" olemus ei ole minun tyyliini sopiva ja en tunne oloani kotoisaksi sellaisessa. Tässä ei ole topattuja olkapäitä, eikä tätä ole ommeltu niin tykäistuvaksi. Tämä on niin ihanan rento, mutta siisti ja siksi sopii minulle paljon paremmin. 

Yleensä en edes ole vilkaissut jakkuja, mutta tämän rento tyyli ja olemus sai minut viemään tämän sovituskoppiin ja sitä kautta kassalle - tosin tästäkin on jo varmaan vuodenpäivät kun tämä tuli ostettua. Tää on ehkä yksi "siistein" päällyspusakka, mitä tällä hetkellä omistan.

bloggaaja kuopio
tyyliblogi

Tämän bleiserin olen yhdistänyt monet kerrat mustan tyköistuvan mekon kanssa. Välillä on menty perus Vansin tennareilla ja välillä Dr. Martensin maihareilla. Aivan ihana bleiseri, joka sopii kivasti monen mekon, kuin ihan perus farkkujenkin kanssa. Siisti, mutta tekee asusta kuin asusta rennon, riippuen mihin sen yhdistää.

details
alkusyksyn asu

Nämä taitaa olla muuten ekat kuvat blogin puolella näissä tummissa hiuksissa. Tosiaan loppukesästä pistin värin uusiksi kampaajalla. Tummanruskea tuntuu hyvälle, vaikka pelkona onkin se, että näytän superkalpealle - etenkin talvella. No enpä omaan silmääni näytä edelleenkään, en kuvissa kuin nytkään ja tuskin ehkä talvellakaan. 

Lisää muutoksia kampaajan penkillä tapahtuu parin viikon päästä, tosin väri pysyy samana, mutta haluan pitkästä aikaa reilusti pituutta tukkaan. Viime keväästä asti päässäni on pyörinyt se ihana pitkä tukka ja pidennyksiltä en näköjään siis voinut välttyä. Moni onkin kysynyt, mitä järkee oli sitten leikata lyhyt tukka, jos kerta haluan pitkän. Mulla on oltava joko ihan tällainen lyhyt, tai sitten todella pitkä. Ja siihen tositosi pitkään ei vaan se oma tukkani kasva, vaikka kuinka kasvattelisi - kokeiltu on. Pidenyksiä varten olenkin kasvatellut vähän siihen omaan tukkaan pituutta, ja oon tuskastellut sen olevan juuri sellaisessa mitään sanomattomassa mitassa (ulottuvat olkapäille) ähh.

asu viileille kesäkeleille tyylibloggaaja kuopio

Ja mitäs muuta tänne kuuluu? No täällä ollaan pää melko pyörällä ja ajatukset aikalailla tulevien yrityshommien kimpussa. Ollaan alettu tilailla tarvittavia tavaroita ja hankintoja on tullut tehtyä ja lisää on luvassa. Suunnitelmia liiketilan muutoksiin ja ajatuksia tulevia avajaisia varten. Ollaan kyllä super innoissaan. Lisäksi aikaa ja ajatuksia pitäisi myös muistaa antaa kotipuolessa, etenkin kun meidän mini täyttää tänään vieläpä 2 vuotta! Yritän muistaa pitää työt töissä ja kotona olla enemmän läsnä, vaikka rehellisesti sanottuna olen epäonnsitunut tässä.

Loppukuusta meillä on varattuna Helsingin reissu, jonne lähdetään ihan perheen kesken ja napataan vielä mummo mukaan. Yhdessä kynsihärpäkeliikkeessä on kyllä käytävä, etenkin kun viikonloppu on vielä Black Friday viikonloppu (sitä kannattaa hyödyntää nyt, kun ensivuodelle tarvitsee vähän sitä sun tätä), mutta muutoin yritän jättää työasiat kotiin ja nauttia tästä minilomasta ja hotellissa köllimisestä. Niin ja ihan Helsingistä, koska tuo kaupunki tuntuu varmasti suurelta, kun Kuopiota suuremmissa ei olla pariin vuoteen käyty. Varattiin muuten myös uudeksi vuodeksi mökki Tahkolta ystäväporukalla, ihana päästä tälleen vähän "liikenteeseen" näin loppuvuonna, etenkin kun on tällaisia huippukivoja reissuja luvassa ja liikenteessä ei olla melkein ollenkaan oltu!

Kuuluuko jakut/bleiserit teidän tyyliinne?


Ei kommentteja