Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellinen mekko kevääseen ja syksyyn

syys asu kevät asu

LEATHER JACKET OMPELIMO ROKITA
DRESS VILA
BOOTS XTI
BAG MICHAEL KORS

nahkatakki ja mekko asu vila mekko

Vaatehuoneeni kaunein arkimekko on tässä. Mekko käy arkeen kuin vähän juhlavampaankin menoon, kuten vaikka ravintola-illalliselle. Täydellinen mekko nahkatakin kanssa, ja tätä on tullut käytettyä keväisin kuin syksyisinkin, eli ihan täydellinen mekko välikauteen lyhyen nahkatakin kanssa!

Mekossa on enemmän syksyyn käyviä sävyjä, mutta kylmän talven jälkeen mielii pukeutua näihin ihanan kevyisiin mekkoihin, värimaailmasta viis. Tietysti mekon saa stailattua myös enemmän kevääseen sopivaksi esimerkiksi vaihtamalla tummat sukkikset ihonvärisiin ja saappaat lyhytvartisiin kenkiin. Nahkatakin kanssa tää mekko on ihan pop.

vila dress välikausi asukokonaisuus

Tänä vuonna luulin kevään alkaneen ajoissa, olin jo niin valmis siihen, mutta kyllä se takatalvi iski, kuten joka vuosi. Ehkä nyt oli se viimeinen lumimyräkkä ennen meidän ihanaa kevättä! Pakkasin keskiviikkona huutavaa ja rimpuilevaa uhmaista tenavaani autoon hirveässä myräkässä ja ajattelin silloin olevani jo niin täynnä tätä lunta ja talvea. En malta odottaa, että saan heittää mekon ja nahkatakin päälle sekä jättää toppapuvun ja kuomat lapselta ja pistää myös lapselle vähän kevyempää päälle. Meidän minikään ei tunnu pitävän paksuista toppapuvuista ja kerrospukeutumisesta lainkaan, äitiinsä tullut.

Tähän asuun en siis ole tänä keväänä vielä hypännyt, vaan kuvat ovat syksyltä (kuten tutut saatatte tukastakin huomata, koska vieläkään ei oo pitkä tukka). Nyt taisi syyskuvat loppua ja seuraavan kerran on reaaliaikaisempia kuvia pitkissä kutreissa. Mutta joo, muuten tämän asun kohdalla ei huomaa onko kuvat otettu nyt tänä keväänä vai syksyllä, koska asu on ihan täydellinen molempiin vuodenaikoihin.

spring outfit ideas kynnet kuopio

Lisäsin vyön antamaan mekkoon vähän muotoa, mekko on löysähkö ja rento, se menee vyön kanssa tai ilman ihan loistavasti. Molempi on hyvä. Ehkä vyön kanssa mekko on myös hivenen ryhdikkäämpi, se tekee paljon.

autumn oufit ideas xti shoes

Nämä saappaat löysin äidin kaapista. Olin laittamassa viime syksynä kirppispöytää ja hän tarjosi niitä myytäväksi, sillä hänellä ei ollut niille käyttöä. Olin kuulemma viime keväänä torjunut nämä bootsit, kun äiti niitä minulle tarjosi. No naisen mieli saa muuttua kuin salaman iskusta, kuten ilmeisesti minun oli muuttunut näiden kohdalla. Sain ne itselleni - onnea on samankokoinen jalka äidin kanssa!

Yleensä olen tämän mekon kaveriksi valinnut Dr. Martensin maiharit, mutta viileän syys- tai kevätpäivän vallitessa pidempivartiset saappaat ovat maiharien tilalla paremmat - etenkin jos sukkahousut ovat kovin ohuet, kuten tällä kertaa oli. Asu toimii yhtä hyvin niin maihareilla kuin bootseillakin, mutta kengät muuttaa kokonaisuutta kyllä hurjan paljon, kuten vyönkin kohdalla. Pienilläkin asioilla voi olla suuri merkitys.

dress and boots autumn outfit spring outfit

Joko te odotatte mekko+nahkatakki kelejä?


2 kommenttia

 1. Aivan ihania nää kuvat, upea kokonaisuus. <3 Nahkatakit ovat mahtavia mekkojen ja hameiden kanssa, tykkään itekkin yhdistää samaan tyyliin vähän rouheampaa ja sit kepeämpää. :) Bootsit ovat myös hienot, tykkään noista yksityiskohdista!

  Miulla kans ois syksyltä parit asukuvat julkaisematta, ne voisi tosiaan tässä keväällä laittaa julkiseksi. Uusiakin kuvia pitäisi ottaa enemmän, onneksi Pieksämäellä käydessä otettiin parit eri setit Marian kanssa. Ihanaa keskiviikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, ihana kuulla että pidät <3 Nahkatakki mekolla tai hameella on kyllä melko pettämätön yhdistelmä 8) Onneksi Suomen ilmastossa menee syys- ja keväasut melko samalla tyylillä, joten sama se kumpana vuodenaikana ne julkaisee, eiköhän niistä joku inspiraatiota nappaa :D Ihanaa uutta viikkoa sinulle <3

   Poista