Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihana ruutu shacket

ruutu paitatakki asukokonaisuus


SHACKET NOISY MAY
KNIT VERO MODA
JEANS GINA TRICOT
SHOES TIMBERLAND
BAG MICHAEL KORS

syksy asukokonaisuus
ruutu paitatakki farkuilla 
Shacket eli se aivan ihana paitatakki houkutteli minua pitkän aikaa. Mikäs sen parempi kuin ruutuinen shacketti ja syksyllä päädyinkin sellaisen itselleni hankkimaan. Aivan ihana lisä vaatekaappiini, jossa on hyvin vähän rentoja ja lyhythelmaisia välikausitakkeja. 

Olisin halunnut myös beigen shacketin, mutta päädyin silti tähän ihanaan ruutuiseen maanläheissävyiseen ruutu shacketiin. Haaveilen silti salaa beigestä shacketista, joka kävisi sitten tähän kevääseen vähän paremmin, sillä tässä on niin syksyiset sävyt. En anna sen silti haitata ja heitän tämän varmasti ylle myös nyt keväällä.

autumn look
ruutu shacket asu

Nämä olivat ehkä syksyn parhaimmat ruskakuvat, siis katsokaa miten kauniit ruskan sävyt taustalla näkyy. Asu on kuitenkin myös kevääseen käyvä, sillä tyylini hädin tuskin eroaa keväällä ja syksyllä - toki murrettuihin sävyihin ei tule pukeuduttua niin usein keväällä kuin syksyllä, kun taas keväällä pirteä keltainen pääsee useammin ylleni kuin syksyllä. Eli joo, huijjasin, eroaahan se jonkin verran. Mut siis ymmärrätte varmaan... Samat välikausitakit ovat käytössä kuitenkin alkukeväästä ja alkusyksystä, niiden ympärillehän asutkin yleensä valikoituu.

autumn shacket
ruutu shacket

 Helmikuun loppu oli raskas, kuten varmaan monelle muullekin. Valehtelisin jos väittäisin, etten ottanut raskaasti helmikuun lopun uutisia. Juuri kun aletaan tästä hurjasta K:sta päästä, niin alkaa sellainen juttu, mitä luulisi ettei vuonna 2022 Euroopassa enää tapahtuisi.

Toisin kävi ja yritetään elää päivä kerrallaan, mutta pelkoa, ahdistusta ja surun tunnetta tulee nyt vahvasti käytyä läpi ja en varmasti ole ainoa. Toki näitä asioita tapahtuu maailmalla paljon ja koen surua siitäkin, mutta nyt osui Suomea niin lähelle. Uskon, että raskaampi pelko ja ahdistus on vielä suurempi nyt, kun olen äiti. Haluan suojella lastani kaikelta pahalta, mutta tällaiselta se on lähes mahdottomuus, jos Suomeen tulisi sota. Nyt yritetään vain ajatella positiivisia asioita, ei tässä muuta oikein voi tehdä.

autumn outfit ideas

Hassua julkaista näinkin syksyisiä kuvia, kun kevätmoodi on vallannut minut jo kokonaan - ollaanhan jo maaliskuussa. Abouttiarallaa kuukausi ja onkin pääsiäinen, jipii! Ihanan pitkät vapaat tiedossa, onko teillä pääsiäiselle jo suunnitelmat lyöty lukkoon vai vietättekö ne ihan vain kotosalla? Meillä ei ole vielä suunnitelmia sinne asti, uskoisin että meillä ne vapaat menevät kotosalla ja läheisten kanssa aikaa viettäessä, mutta koskaan ei tiedä.

Kivaa alkanutta kevättä!

2 kommenttia

 1. Tää asu on niin ihana, todella kaunis ja ihana on tuo ympäristökin missä olette kuvanneet! <3 Kieltämättä tänne Itä- Suomeen taisi tulla takatalvi, joka päivä tuiskuttaa lisää lunta ja tänään vielä vaakatasossa. Kevättä kuitenkin odotellaan! :) Meillä ei ole suunnitelmia pääsiäiseksi, ollaan varmaan kotona rennosti. Suklaamunia toki pitää olla, mutta muuten meillä ei ole pääsiäisperinteitä ollenkaan. <3 Ihanaa viikkoa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista Milla, ihania sanoja <3 Täällä tosiaan kunnon takatalvi tärähti, mutta eikös tällaiset myrskyiset talvimyrskyt tulekin just ennen kevättä ja siitä se kevät sitten kunnolla alkaa :) Jospa tämä oli nyt se viimeinen myrsky :') Suklaamunia pitää ehdottomasti pääsiäisenä olla! Toivon myös hyviä säitä, kun perinteiden mukaan napattaisiin äiti mukaan ja mentäisiin siskon luokse ja aloitettaisiin grillikausi 8)

   Ihanaa viikkoa ja ihana kun kommentoit <3

   Poista