Sisällön tarjoaa Blogger.

4 x kesän asu ja kesäkuulumisia


vaalea hapsumekko gina tricot
Hapsumekko Gina Tricot


Jopas sitä on vierähtänyt viimeisimmästä. Kesä tuli ja pian se menee, se vilahti yhtä nopeasti kuin aina. Ehkä nyt tuntui, että se meni vielä nopeammin kuin yleensä. Töissä listat ovat olleet täynnä ja perhe-elämä on vienyt suurimman osan vapaa-ajasta ja kuten arvata saattaa, ei aikaa harrastuksille löydy niin paljon. Vielä toki loppukuu on kesää, mutta kyllä se syksy tulee kovaa vauhtia - esimerkiksi eilen oli sadepäivä ja kyllä se vaan syksy tuoksui.


punainen kesäkukkamekko
Kukkamekko BikBok

 

punainen kukkamekko


Kameraa en ole kesän aikana napannut mukaan kertaakaan, itse asiassa tasan yhden kesän asun olen kuvannut (ja nyt töissä ollessa unohdin kameran muistikortin kotiin, jossa kuvat oli, eli en päässyt edes julkaisemaan niitä nyt kun oli tarkoitus). Oon huomannut, että herkemmin sitä tarttuu puhelimeen, joissa kamerat ovat nykypäivänä ihan älyttömän hyvät - nämäkin kaikki kuvat on napattu ihan puhelimella. Asuja kuvaan edelleen mieluummin kameralla, mutta valitettavan harvoin se käy enää edes mielessä.

Tässä just pohdin, ottaako muutaman viikon päästä Kreetan reissulle kameran matkaan vai en? Toisaalta haluaisin, mutta toisaalta puhelin on vaan niin näppärä kuvausväline - toisaalta olis kiva ihan kameralla kuvata kattava paketti kuvia reissu asuista (koska se vaan on niin kivaa ja ihanaa), mutta ei kai tämän tyyppiset postauksetkaan pahitteeksi ole, vai mitä olette mieltä?

vihreä mekko gina tricot
Vihreä hellemekko Gina Tricot


Kesälomaa me vietettiin heinäkuussa, itse olin kaksi viikkoa lomalla ja siinä ollessa sai vähän reissata kuin olla kotosallakin. Kävimme Turussa, Muumimaailmassa ja pyörähdettiin extemporena vielä Ähtärissä. Reissaaminen lapsen kanssa on täysin eri kuin kahdestaan (yllätys) ja nautin kyllä kovasti, kun näkee myös oman jälkikasvun riemun ja ilon. Kesäloma vierähti nopsaa, mutta töihin paluu ei tehnyt edes tiukkaa, kun homma on mieluisa.

Kesä ei kuitenkaan ollut vain lomalla, kesää oli kesäkuusta tänne elokuun lopulle saakka, vaikka usein tuntuu kesän olevan ohi loman jälkeen. Kesään mahtui paljon ihania hetkiä. Oli Juhannusta, ystävien iltamia, polttarijuhlintaa, perheen kesken yhteisiä hetkiä, Viinijuhlia, keikkoja, ihan perus arkeakin mahtui kesään... Viimeisimpänä mielessä on vahvasti ystäviemme häät, joita juhlittiin viime viikonloppuna. Se päivä oli täynnä rakkautta. 

keltainen maximekko hääasukokonaisuus
Keltainen maximekko ostettu Rodokselta


Syksy ja tuleva talvi jännittää, että kuinka työtä riittää. Maailmantilanne pistää miettimään, sillä hinnat nousee huimaa vauhtia ihan kaikessa, mutta omia hintoja ei kehtaisi kamalan radikaalisti nostaa. Lisäksi ensivuoden alussa mahdollisesti voimaan tuleva YEL-muutos mietityttää, mutta haluan elää ihan vain hetkessä ja murehtia sitten, jos se asiat oikeasti muuttuvat. Tästä maailmasta kun ei koskaan tiedä. 


Miten teidän kesä on mennyt, mitä kuuluu?


2 kommenttia

 1. Kameran ja puhelimen kuvissa ei ole kovin suurta eroa, silloin kun valaistus on kohdallaan (eikös Kreetalla aurinkoa riittää vielä 😉).

  Minulle tuli mieleen, että nämä kaikki asut ovat turvallisuuden ja mukavuusalueen sisäpuolella. Entä jotain hauskempaa? Kokeilevampaa? Näin syksyn alun kunniaksi 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, mutta silti koen asukuvien olevan omaan silmääni mukavammat kuvattuna ihan kameralla - etenkin täällä blogissa, instassa ei niinkään ole väliä. Outoa sinänsä, sillä esimerkiksi muiden blogeissa en välttämättä eroa huomaisi :)

   Itse asiassa punakukkainen mekko on mukavuusalueeni ulkopuolella! Se on jotenkin liian tyttömäinen minulle, tuntuu että näytän tuollaisissa ns tyttömäisissä vaatteissa pikkutytöltä, kun oon niin lyhyt :'D Mutta eniwei joo, kesällä tulee ehkä enemmän pukeuduttua yhteen vaatekappaleeseen (mekot, haalarit ym.) joka on turvallinen vaihtoehto. Nyt syksyllä saa alkaa kunnolla vähän kokeilemaan! Jospa joku niistä päätyisi tännekin ;)

   Kiitos kovasti kommentistasi <3

   Poista