Sisällön tarjoaa Blogger.

Vinkkejä Haniaan + taapero mukana

Hania vinkit
Kuvat: Páfos, Kypros 2018


Meidän Hanian reissumme lähenee, enää pari viikkoa lähtöön! Vähän jännittää ensimmäinen reissu sitten K:n. Lievänä lentopelkoisena mietin myös kovasti tuota lentämistä. Ei kai siinä mitään, ennen oon päässyt siedätyshoitoon paristi vuodessa, mutta nyt sitä ollaan oltu lentämättä kohta kolme vai jopa neljä vuotta. Siis en eläessäni varmaan ole ollut näin pitkää aikaa matkustamatta! En minä ehkä nyt itseni vuoksi niinkään pelkää, vaan nyt kun myös lapsi on mukana, niin sehän siinä eniten hirvittää.

Nyt haluaisinkin kysyä vinkkivitosia Haniaan, hotellimme on Kato Stalosin alueella ja ilmeisesti siinä bussi sahaa eessuntaassun ihan kätevästi. Meillä on taapero mukana, eli siis lasten rattaat kulkevat aika tiukasti messissä. Tällä hetkellä ainakin suunnitelmissa olisi vuokrata auto alle ja kruisailla Elafonissin rannalle, se on ainakin yksi must see- juttu, mutta mitä muuta?


Haluan kuulla teidän kokemuksenne Haniasta, vinkit ja must see- kohteet?
Vinkit taaperon kanssa matkustamiseen kyseisessä kohteessa?
Muita lentopelkoisia, jaiks..?


Kommenttiboxi on teidän!
Aivan ihanaa alkanutta syksyä kaikille!

2 kommenttia

  1. Mulla ei mitään vinkkejä ole antaa, mutta ihanaa reissua! Nauttikaa ♥ Ja toivottavasti lentopelko ei tule kovin pahasti esille, vaikka edellisestä lentokerrasta on jo useampi vuosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 :) Toivotaan, että lento sujuu hyvin, vaikka jännitystä ja vähäsen ehkä sitä pelkoakin on ilmassa :D

      Poista