Sisällön tarjoaa Blogger.

Karvaliivi ja off-shoulder mekko

mekko ja karvaliivi asu

FUR VEST BERSHKA
KNIT SCARF GINA TRICOT
DRESS BIKBOK
BAG MICHAEL KORS
BOOTS HUNTER

fauxfur outfit
karvaliivi
Syksy on joka vuosi niin parasta pukeutumisen osalta, että ihan harmittaa, kun tämä oli tän vuoden ainoa kunnon syysasu. Kesän asut olivat aika yksinkertaisia ja simppeleitä, ja yksi teistä lukijoista taisikin toivoa vähän erikoisempia. Kesällä erikoisempien kokonaisuuksien luominen on mielestäni todella vaikeaa, sillä yleensä sitä mennään yhden vaatekappaleen voimin tyylillä mekko/jumpsuit/playsuit. Ehkä shortsi+paita tai hame+paita yhdistelmiä voisi alkaa kokeilemaan enemmän. Eniwei syksy on aina erikoisempien yhdistelmien ja kokeilujen aikaa, joten tässäpä on vähän erilaisempi kokonaisuus.

Suomessa saadaan nauttia aika lyhyt aika sellaisesta lämpimästä ja ns värikkäästä syksystä. Tällä asulla ei kovin pitkään syksylle tarkene, vaikka karvaliivi lämmittää niin mekko on aika ohut. Hunterin saappaat korvaan silloin tällöin ihan perus saapikkailla, mutta rakastan Hunterin kumppareita sillä, että ne menevät myös ihan saappaista. Ja itse asiassa mun luottosaappaat, joilla ollaan talsittu kohta monta vuotta, alkaa sanomaan itseään irti.

autumn outfit ideas

outfit details

Olin aivan hulluna karvaliiveihin about 8 vuotta sitten ja multa löytyi niitä vaikka minkä värisenä. Tämä on ainoa yksilö, mistä en ole malttanut luopua - muut ovat lähteneet jo kiertoon. Joka syksy tämä on tosin yltäni jossain vaiheessa löytynyt ja uskon kuluttavani tämän ihan loppuun asti. Itse asiassa ei olisi yhtään hullumpaa tehdä postausta, johon olen koonnut tämän liivin kanssa luomani asut (jotka ovat vilahtaneet täällä blogissa). Miltä kuulostaisi?

karvaliivi asu syksylle
outfit ideas autumn

Syysmasennus ei ole tänä vuonna nostanut niin pahasti päätään, kuin yleensä ja sitä olen ihmetellyt ihan todella. Tässä on ollut aika paljon kiirettä, joten mietin onko sillä mahdollisesti minun kohdallani osuutta asiaan. Tietysti kiva työ ja kiva arki saattaa myös jollain tapaa vaikuttaa. Lisäksi elelläänhän tässä kuuminta juhlakautta, ja itselläni osui tänä vuonna kalenteriin jopa kolmet pikkujoulut - ensimmäiset ovat tänä lauantaina. Kai kiire, tulevat juhlat, ihana työ ja ihana arki perheen kanssa vaikuttaa jollain tapaa siihen + tietysti se, että syksyllä pääsi viimein ulkomaille, se jos mikä auttaa minua voimaan hyvin.

Tilasin muuten itselleni aivan mahtavan paljettimekon pikkujouluja varten, mutta saattaapa olla, että käytän juhlakauden hyväksi ja laitan joka partyille eri asun. Mä metsästin jo viime vuonna sitä ihan täydellistä paljettimekkoa tuloksetta, joten toivon todella tämän tilaamani mekon olevan istuva ja hyvä! Pidetään peukkuja.

karvaliivi asukokonaisuus

Monetko pikkujoulut teillä on tänä vuonna?
Oikein kivaa joulun odotusta!2 kommenttia

 1. Hei ehdottomasti teet ton postauksen, jossa esittelet asut, joissa toi liivi on ollut osana! Se olisi samalla kiva paluu "menneeseen", kun näkee samalla esim. sun hiustyylin muutoksia ymsyms :)

  Täällä ei taideta viettää yksiäkään pikkujouluja tänä vuonna, mutta ensi vuonna tähän aikaan pitäisi sitten jo olla töissä ja päästä ainakin työpaikan pikkujouluihin. Ihanaa että sulla on jopa kolmet tiedossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että kiinnostuit tuosta postausideasta! 8) Se tosiaan olisi hauska katsaus menneeseenkin, kun kyllähän sitä tukkatyyli ja muutenkin muuttuu vuosien varrella :')

   Mukava se on mennä rennommalla meiningilläkin tämä loppuvuosi, itselläkään ei tainnut viime vuonna olla lainkaan pikkujouluja ja tänä vuonna sitten näköjään senkin edestä :'D Kiitos Linda kovasti kommentistasi <3

   Poista