Sisällön tarjoaa Blogger.

Asu leopardikuvioisella paidalla

leopardiasu

JACKET MANGO
SHIRT H&M
JEANS GINA TRICOT
BAG MICHAEL KORS
SHOES LACOSTE

asu keväälle asu leopardikuvioisella paidalla

Asu on viime keväältä jäänyt roikkumaan arkistoon, mutta mitäpäs se haittaa, kun se on ihanan ajaton. Tämä asu valikoitui hyvin usein viime keväänä ja kesän viileimpinä päivinä ylleni ja uskon sen olevan myös tänä vuonna pinnalla. 

Kyseiset mustat farkut ovat vain kulahtaneet ja pitäisi ostaa uudet - mistä ihmeestä löytää mustat farkut, jotka istuvat ja joiden tumma sävy kestää pitkään, eivätkä ne kulahda. Mustat farkut ovat kuitenkin vaatekaapin yksi kulmakivistä. Ne käyvät monen kanssa. Onhan mulla myös yhdet mustat revityt farkut, jotka eivät ole kulahtaneet niin pahasti (vaikka vanhat ovatkin!) mutta revityt farkut eivät taas ihan jokaiseen käy, kun taas perus mustat farkut.

asu leopardipaidalla mustavalkoinen asu leopardipaidalla

Leopradikuvio vaatteissa on kyllä ihastuttanut minua ihan todella, vuodenajasta riippumatta sitä näkyy ylläni. Kokosin tämän asun lähinnä tuon leopardikuvioisen paidan ympärille - musta ja valkoinen toimii erinomaisesti leopardikuvion kanssa, kokonaisuus on raikas ja tyylikäs.

leopardikuvioinen paita leopardikuvio asu

Hurjan kiirettä on kyllä pitänyt ja vaikka mieli olisi halajanut tulla kirjoittelemaan jo aiemmin, niin on pitänyt vaan pistää asiat tärkeysjärjestykseen (tottakai!). Hoksasin kuitenkin tässä tällä viikolla, että kesäloma on melkeinpä kuukauden päästä! Jäämme kerrankin koko perhe lomalle Juhannuksen jälkeen, tosin itse lomailen vain pari viikkoa, kun mies ja lapsi lomailee nelisen viikkoa. Parin viikon loman lisäksi pidän muutamia pitkiä viikonloppuja (jos maltan), koska kesä! Kaikkea ihanaa ja kivaa on kesälle kyllä luvassa. Ainahan sitä sanotaan, että niitä ei malta odottaa, mutta enpäs sanokaan niin, koska minäpä yritän elää nykyään niin hetkessä.

Mitä teidän kevääseen kuuluu?
Milloin teillä on kesäloma vai pidättekö lainkaan?


Ei kommentteja