Sisällön tarjoaa Blogger.

Musta asukokonaisuus oversize farkkutakilla

denim takki

  
DENIM JACKET BERSHKA
DRESS BIKBOK
BAG MICHAEL KORS
SHOES DR. MARTENS

summer outfit ideas
asukokonaisuus kesälle

Kuvat ovat yli puolentoista vuoden takaa, vähän ehkä naureskelin mielessäni tälle. Toisaalta tuntuu, että nää kuvat olisi napattu vasta hetki sitten, kun tätä kokonaisuutta tulee kuitenkin pidettyä aika paljon. 

Asu sopii niin keväälle, viileille kesäpäiville kuin alkusyksyynkin - yleensä yhdistän tähän vielä punaisen huulipunan, se on piste iin päälle tässä asussa! Anyway hyvin käytännöllinen ja itse asiassa toimii myös festareilla. Mulla oli Kuopio rockissa tämä look, tosin farkkutakin tilalla oli nahkatakki ja kasvoilla komeili glitterit ja se punainen huulipuna! Huivin jätin suosiolla pois, kun oli aika sateista ja päähän eksyi useammin sadeviitan huppu. Ai että sitä Kuopio rockin perjantaita, kun vettä tuli kerralla varmaan sen verran, mitä yleensä satelee kuukauden edestä.

musta asukokonaisuus farkkutakilla
musta asu farkkutakilla

Rakastan ylikaiken maihari-mekko kokonaisuuksia. Alan olla aika mukavuudenhaluinen ja korkoja ei tullut tänäkään kesänä pidettyä paljon yhtään. Toisaalta sitä kaipaa koroilla sipsuttelua, mutta kyllä se vaan vanhemmaksi tultua tulee sellainen mukavuudenhalu edellä. Kesä on ollut kyllä kelien suhteen aika surkea tänä vuonna, joten korkoja harvemmin olisi tullut muutenkaan valittua. 

Kesä on muuten ollut aika haipakkata ja sen huomaa, kun viimeksi kesäkuussa pääsi kirjoittelemaan blogin puolelle. Kesä menee aina ihan vauhdilla. Ollaan saatu nauttia maalla, kaupungissa ja vähän ollaan reissattukin. Kesäaika on myös aika kiireistä työn puolella.

musta mekko ja farkkutakki
denim jacket denim takki
denim jacket outfit

Löydettiin viimein meidän unelmien koti, johon pääsemme muuttamaan syyskuun aikana eli ei sitä taideta syksylläkään ottaa vielä rennosti. Nykyisen asunnon mies jättää vuokralle, joten meidän onneksemme saamme tehdä muuton rauhakseltaan omien aikataulujen mukaan. Ennen muuttoakin saamme vähän pintaremppailla, niin ei tarvitse pintaremontin keskellä elää. Kiireet siis jatkuu syksylläkin, kun saadaan tehdä remppa- ja muuttohommia työn ja muun kiireisen arjen keskellä.

Olen tosi onnellinen, että viimein pääsemme elämään omakotitaloelämää, tilaa on vaikka kuinka ja se oma pihakin löytyy.  

Mitenkäs siellä on kesä sujunut? 


8 kommenttia

  1. Ihanan rento tää asu ja nuo hiukset ovat kyl aivan upeat, unohtui sanoa kun nähtiin! <3 Just eilen katsottiin miehen kanssa yhtä farkkutakkia, mistä meinasin muokata oman näköisen. Isä antoi sen joskus ajat sitten ja tällä hetkellä se on ihan liian kasari miun tyyliin, mut meinasin värjätä sen tummanvioletiksi ja peittävyydestä riippuen tehdä galaksikuviota osaan takkia. Hmm. Saa nähdä miten onnistuu, pitäisi melkein ottaa sellainen vaihe vaiheelta DIY video. :)

    Heii, muistahan miulle laittaa joku video / kuvia tai soittaa videopuhelua uudesta kodista - kuulostaa aivan mahtavalta ja huippua, että saatte samalla tilavamman kodin. ^^ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla <3 Mun hiukset näyttää tosi lyhyille, kun ovat jo pidempiin vaihtuneet :') Mä muistelinkin, että ihan kun oisit puhunut aiemminkin jostain farkkutakista, minkä sun isäsi on antanut ja aioit sitä tuunata 8) Kuulostaa nuo suunnitelmat ihan sinun tyylisille, innolla odotan millainen siitä tulee! Ja ihmeessä myös DIY video siitä ;)

      Pitääpä soitella vaikka videopuhelua joku päivä kun sopii molemmille ja vieläpä sit uudessa kodissa, niin näkisit sinäkin ennen kuin tuut käymään :) <3

      Poista
  2. Tosi kiva asu taas<3 En itsekään edes muista koska mulla olisi viimeksi ollut korot jalassa, varmaan talvella jotkut korolliset nilkkurit on jalkaan eksyneet, mutta mitään varsinaisia korkokenkiä en hevillä nykyään jalkoihini laita :D Nätit ballerinat on itselle juhlissakin paljon mieluisammat kuin korot, sellaisilla mentiin nytkin yhden parhaimman ystäväni häissä viime kuussa :)

    Onnea uudesta kodista ♥ Ihanaa, että ootte vihdoin löytäneet teidän unelmien asunnon! Mä katselen ja haaveilen vähän väliä uudesta kodista, mutta ei tässä nykytilanteessa ole oikein muutto valitettavasti mahdollinen. Ei tää nykyinen kolmio kuitenkaan meille ikuisesti riitä, kun ehdottomasti halutaan molemmille lapsille esimerkiksi omat huoneet, kun he siitä kasvavat isommiksi, joten jossain vaiheessa se muutto on muutamien vuosien sisällä meilläkin edessä. Omakotitalo olisi mullakin unelmana, mutta toisaalta en tiedä onko meistä kummastakaan miehen kanssa elämään omakotitalossa, kun kumpaakaan ei pahemmin mikään lumitöiden teko, remppajutut tms. kiinnosta :'D Ihanaa kuitenkin, että te löysitte teille täydellisen kodin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 Talvella tulee kyllä lyhytkorkoisia nilkkureita kyllä pidettyä, mutta kesällä sellaisia vähän korkeampia korkoja harvemmin kuin yleensä tuli pidettyä ennen lasta :D Juhliin on kyllä tullut ne korot valittua - minusta jotenkin sellaset tolppakorolliset sandaalit tuntuvat mukavammille jaloissa, kuin ballerinat :D Tosin juhlia ei meillä tänä kesänä ollut :(

      Kiitos kovasti <3 No mutta sitten kun aika on, niin sitten uuden kodin etsintään :) Ja eihän teillä hätää ole, kun kuitenkin vauva-aikana ei varmasti ole vielä kiirus omalle huoneelle sitten pienemmän kohdalla ;) Mulla olisi itsellä pieni toive toisen lapsen suhteen, muttei vielä ole just ajankohtaista sitten meillä se :D Ehkä joskus sitten vuoden päästä voisi alkaa miettiä.. Ja eihän sitä tosiaan tiedä saako edes toista :)
      Jotenkin hassua, että me taas miehen kanssa ihan innolla odotetaan jopa lumitöitä, mitä kaikki aina voivottelee kun niitä joutuu tekemään :'D Katotaan jos ens talvena tulee sitä lunta paljon, että kuinka pitkään menee kunnes me aletaan siitä valittelemaan :'D

      Poista
  3. Ihana asu! Tuollainen farkkutakki on ollut itsellä metsästyksessä tänä kesänä, käy niin moneen asuun ja vielä ehtisi nauttia kevyemmistä takeista ennen syksyn kylmyyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä todella käy monen asun kanssa - toivottavasti sinä löydät pian omasi ;)

      Poista
  4. Ihana asu! Mekko ja maiharit, siirryn syksyllä aina käyttämään.

    Onnea paljon uuteen kotiin! Kiva kun muutosta ei tarvi ottaa stressiä ja yksi unelma toteutuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tiina! :) Joo itsekin siirryn syksyllä yleensä maihareihin, muuten menee tennarit tai balsut :) Tosin just kesällä jos on viileä tai sateinen päivä, niin saatan napata maiharit jalkaan 8)

      Poista