Sisällön tarjoaa Blogger.

Liehuvat kietaisu kukkahousut - tuliaisia Thaimaasta

liehuvat kukkahousut
 
TOP PULL&BEAR
PANTS FROM THAILAND
SHOES BJÖRN BORG
BAG MICHAEL KORS

summer outfit ideas
kesä asu 
Vielä ehtii jakaa kesäisiä asuja, kun kesää on vielä jäljellä (tai onhan tänään elokuun toisiksi viimeinen päivä). Nää on napattu varmaan kesäkuussa! Ja ilmeisesti syyskuun alullekin on luvattu melko lämmintä, ihanaa! Vaikka tuskin keretään kunnolla alkusyksyn lämmöstä nauttimaan, sillä meillä alkaa viikonloppuna tapetinrepimistalkoot sekä maalaushommat, hha.

kesä look

Asu kasaantui kokonaan housujen ympärille. Nämä housut ovat ihan mahdottoman mukavat, mutta kauniit ja tyylikkäät. Lämpimillä keleillä ihanan ilmavat, mutta myös vähän viileämmille kesäkeleille oikein sopivat ja peittävät. Nämä sain tuliaisina alkuvuodesta, kun ystävä kävi Thaimaassa - hän tietää tasan tarkkaan, että rakastan just tällaisia erikoisuuksia.

vaalea asu kesälle

Housut ovat vähän kietaisutyyliset, oikeastaan en edes osaa selittää, että kuinka ne laitetaan. Periaatteessa mitään ei vedetä jalkaan, vaan solmitaan edestä ja takaa vyötärölle ja kangas menee vähän limittäin luoden kivat halkiot lahkeille. Hha, oliko taas aika hyvin selitetty... jospa kuvat kertoo edes vähän. 

Rakastuin näihin heti alkuvuodesta ja odotin kovasti kesää, että saan nämä jalkaan (ja tietysti muutenkin). Toinen ystäväni lähti Thaimaaseen sitten alkukeväästä ja pyysin häntä tuomaan tällaiset keltaiset, jos vaan löytyy. Ja löytyihän niitä, mutta niistä kuultaa hieman enemmän läpi, käytössä ne ihan helteisillä ilmoilla silti olivat.

kesäinen look

Tukkakin näyttää olevan tässä vielä "lyhyt" ja ihan omaa. Olin meidän Kanarian talvilomareissun ajan ilman hiusjatkoja, kun ulkomailla on mukavampi mennä ilman - pää hikoaa kuitenkin enemmän lämmössä ja uidessa ei tarvitse miettiä, meneekö tukka pilalle. Reissun jälkeen olin vielä kuukaudenpäivät ilman hiustenpidennyksiä, kun halusin lisää pituutta ja tilasimme kampaajani kanssa uudet. Nyt nuo näyttää nykyisiin verrattuna niin lyhyelle, vaikka ovat varmasti monen silmään pitkät.

kukkahousut
liehuvat kukkahousut thaimaasta

Kivaa alkavaa syksyä, nautitaan vielä aurinkoisista keleistä!

Ei kommentteja