Sisällön tarjoaa Blogger.

Blue moment

outfit

Top - Only
Maxi skirt - H&M
Clutch - Guess
Shoes - Lacoste

outfit1

Ahh se ihana kevät... Mä oon aina ollut onnellinen siitä, ettei mulla oo ollut siitepölyallergiaa. Niin siis tähän asti, manailu on tehnyt tehtävänsä.. Aluksi luulin että se on vaan flunssaa, mutta olin vissiin väärässä, olo on ollut ihan hirveän tukkoinen jo kuukauden päivät.
 Tuo flunssainen tunne ei kuitenkaan estä mua vetämästä kesävaatteita ylle. Tällä lookilla olenkin hiihdellyt nyt todella paljon, niin työporukan kesäkauden avajaisissa kuin muutenkin arkena ja sunnuntain löhöpäivinä. Tämä hame on niin mun luottoni!

smile
details

Tulevana viikonloppuna mulla onkin vapaa ja ajattelimme suunnata lauantaina Jyväskylään lyhykäisen viikonlopun viettoon, luvassa on varmasti herkuttelua ja shoppailua sekä se ah-niin-ihana hotelliaamupala. Tällainen pieni maisemanvaihdos tekee ehdottomasti hyvää näin keväällä. Nyt vaan täytyy jaksaa painaa tämä viikko kunnolla, jotta voin palkita itseni tuolla pikkuruisella reissulla.

outfit2

Tässä näette muuten viimeisen kerran tämän hiusvärin, pistin kampaajalla hieman uusiksi tätä tukkahommaa ja oon todella tyytyväinen lopputulokseen. Instassa mua seuraavat taitaakin tietää jo mihin päädyin. Anyway kuvia ja selostusta tukasta saatte varmasti kuulla lisää tällä viikolla, mikäli ehdin ja jaksan istahtaa koneen äärelle. Mulla tahtoo vähän tökkiä niin kirjoitus kun koneellakin istuminen, veikkaan näiden säiden vaikuttavan tähän kun ulkosalla on nyt niin miellyttävä kirmailla.

outfit3

Tulipa taas niin sekainen selittelypostaus ettei mitään jakoa, aihe pomppii ihan laidasta laitaan.. Kuten sanoin, kirjoitus tökkii ja en muutenkaan ole kirjoittamisessa vahvimmillani. Toivottavasti kestätte tämän mun ihme kauden, eiköhän se ala pian taas rullaamaan ♥

Mitä mieltä olette asusta?
Mukavaa alkavaa viikkoa!

~ Kata ~

23 kommenttia

  1. Toi asu sopii sulle täydellisesti! Itse ihastuin tuohon laukkuun :D

    VastaaPoista
  2. Ihana asu, sopii sulle tosi hyvin ♥ Ja innolla odotan miltä sun uus tukka näyttää :-D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Janica! ♥ Hih huomenna olisi luvassa postaus siitä 8)

      Poista
  3. Täällä ollaan kärsitty siitepölyallergiasta varmaan sunki puolesta, ihan kamalaa! Toivottavasti tämä olis pian ohi :( Aivan täydellinen asu jälleen kerran<3 Tuota hametta on varmasti ihana yhdistellä kaiken kanssa, sopii niin arkeen kuin juhlaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha joo, nyt voin oikeasti sanoa että tiedän tunteen ton siitepölyallergian kanssa:'D Aina olen vaan kuullut kun moni sitä harmittelee ja nyt itsekin tiedän miltä se oikeesti tuntuu:D Toivotaan että pian hellittää;) Minä kiitän kauniista sanoistasi:)

      Poista
  4. En ihmettele yhtään, että hame lukeutuu luottohameisiin- on se vaan niin ihana <3 Ja olet niin oikeassa siitä, että pieni maiseman vaihdois tekee hyvää. Sen jälkeen jaksaa taas sitä normi arkea ja tuttuja kuvioita. Joten nautihan reissusta ;) Ps. En ole selannut instaa pitkiin aikoihin ja tänään poistin koko sovelluksen, joten innolla odotan millainen tugee sulle on tullut! :)) Kivaa alkanutta viikkoa sinne Kata<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan on Linda 8) Älä muuta sano, en malta odottaa tuota pientä reissunpoikasta taas ♥ Minä nautin kiitos ;) Ohhoh voi harmi, onneksi meillä on vielä upea blogisi josta sun kuviasi näkee;) Huomenna näät miltä mun kutrit näyttää;) Samoiten sinne uppeus<3

      Poista
  5. Tuli upee tukka ! ;)) <3 Kiva asu ja tuo laukku ! Näillä ilmoilla ei konetta huvita hirveesti availla .. :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan kesäinen asu! Ja tuo viikonloppureissu kuulostaa ihanalta! <3 Otahan paljon kuvia tänne blogiinkin sieltä :) Onko toi tumma väri muuten sun omaa hiusta? Tosi kivannäköiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kata! Otan otan, kamera napsuu vaan reissulla;) Ööm tyvikasvua oli aika paljon, ehkä sentin kaksi, on se aika samaa sävyä kuin muukin ruskea tuossa. Kiitos! Mä en pidä, liian lämpimiä sävyjä jo tuossa tukassa, liian pitkään oon pitkitellyt kampaajakäyntiä, pidän kylmistä sävyistä tukassa:)

      Poista
  7. Oi ihana kata jälleen. ♥ Ihana muuten tuo hame, ääää haluun kans tollasen! Mä oon aika huono maxi mekkojen, sekä maxi hameiden käyttäjä, mutta silloin kuin kohdalle sattuu sellasella kuosilla erittäin sopiva ja ihana, niin silloin kyllä pistäisin päälleni vaikka heti! :D Sun uus tukka on älyttömän ihana. ;-) Odotan innolla siitä kuvia tänne bloginkin puolelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihna Essi jälleen siellä, sulta tulee ain aniin superihania kommentteja:) Tollanen on oikeesti niin iisi vetää ylle jos ei jaksa ns. tsempata, mekot ja hameet ovat tyylikkäitä mutta rentoja (siis jotkut, kuten tämä hame) :D Hhiii ihana kuulla että säkin pidit uudesta tukasta, huomenna lisää kuvia:P

      Poista
  8. Toi hame on aivan ihana ja sä ihan mielettömän kaunis<3 :) Ja toi sun clutch - aaivan täydellinen!! Mä en normaalisti oikeen edes tykkää clutcheista, koska koen ne jotenkin epäytännöllisinä ja pelkään kadottavani tommoset heti kättelyssä, mutta toi kelpaisi kyllä mullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä kommailee toinen niin kauniskaunis nainen ♥ Hha musta taas superkäytännöllisiä ja tyylikkäitä jos ei tarvi paljoa kamaa roudata mukana:D Useesti vaan kannan kamalasti tavaraa mukana niin pikkulaukut jää vähemmälle käytölle:D

      Poista
  9. Onpa ihana toi hame! Niin rento, mutta kaunis! :) Kuulostaa muuten tosi hyvältä sun viikonloppusuunnitelmat, just tollanen minilomailu tekee terää :))

    VastaaPoista
  10. Ihanan kesäinen asu, tuo hame on tosi kiva! ♥ Instassa tosiaan näinkin kuvaa uusista hiuksistasi, näyttää muuten todella hyvälle :)) Painitaan ilmeisesti vähän samojen ongelmien kanssa tämän bloggaamisen suhteen, kun itsekään en ole viime viikkoina tuntenut olevani parhaimmillani että olisin jaksanut paneutua kunnolla postausten tekoon.. Kyllä se varmasti kohta taas helpottaa! :) Ihanaa kesän alua sinne! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih muistlin että viime kesänäkin tätä ihastelit mulla:) Mukavaa että säkin pidit mun uusista hiuksista, lisää huomenna blogissa 8) Hhi joo voi olla että säät ja ajanpuute voi johtua mulla tuosta bloggailumotin häviämisestä. Mutta mennään sillä miltä tuntuu! Ihana, samoin sinne<3

      Poista
  11. Aivan ihana tuo hame!:)) Täälläkin kärsii siitepöly alergiasta, mulla ei koskaan ennen ollut, mutta viimekeväänä oli vähän oireita ja tänä keväänä ne iskikin sitten ihan kunnolla... Hiuksista kuvia odotellessa ainaki instassa näytti hyvältä tukka!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! ♥ Hha samassa veneessä siis ollaan, mullakin iski kunnolla ekaa kertaa tänä keväänä, tosin mulla ei viime vuonna muistaakseni ollut mitään, ehkä 8) Voi mahtava kuulla, huomenna kuvamateriaalia täällä bloginkin puolella;)

      Poista
  12. Voi että, ikävä kuulla et siitepölyt vaivaa suakin :( Ihana asu kummiskin ja hei, hotelliaamiainen<3

    VastaaPoista