Sisällön tarjoaa Blogger.

Love is in the hair

Lupailinkin teille tällä viikolla näyttää millaiseen hiusväriin päädyin, kun käväisin istumassa muutaman tunnin luottokampaajani tuolissa viime viikolla. Olisihan tämän tukan nyt ihan asupostauksessakin nähnyt, mutta jostain syystä tämä kyllä ansaitsi oman postauksensa. Instassa mua seuranneet ovatkin nähneet miltä hiukseni nyt näyttää, mutta te jotka ette, niin tässäpä tulee!

new hair1
new hair4

Melko tummaa, eikö? Tummanruskeasta haaveilin jo viime kesänä, mutten vielä uskaltautunut luopua kokonaan siitä tutusta ja turvallisesta, siitä varmasta mutta todella vaikeasta vaaleasta. Viihdyinkin melkein vuoden sillä ombretyylillä, mikä alkaa olla melko pinnalla ja löytyy monen tukasta nykyään. Vaikka siinä viihdyin niin jotain uutta oli pakko tähän tukkaan saada!

new hair3

Vieläkään en vaaleasta kokonaan luopunut, jätettiin vaaleita - oikeastaa harmahtavia - raitoja pitkin latvaa. Yritettiin vielä vaalentaa ylemmäs tyveä kohti sitä samaa harmahtavaa raitaa, mutta koska tukassani on aika paljon punapigmenttiä niin eihän se väri siitä "läpi" tietenkään mennyt, eli se jäi hieman lämpöisemmän ruskeaksi ja tämä kyllä arvattiin. Ensi kerralla sitten uusi yritys, pikkuhiljaa hyvä tulee! Rakastan kylmiä sävyjä hiuksissa, hopeashampoo ja hoito-aine on kovassa käytössä mutta eihän se pitkään kestä.

new hair2

Pituutta myös otettiin huonon latvan verran pois, vaikkei ehkä huomattavaa eroa näy niin kyllä sitä muuten omasta mielestä lähti! Kasva kasva, haluan pitkät ja paksut hiukset.

happy

Tosiaan musta on niin huvittavaa että kaikki värjää vaaleaksi kesää vasten, mutta minä vedän tummalla. Aurinkohan tunnetusti vaalentaa kutreja! No mutta ei voi mitään, täytyy tehdä niin miltä itsestä tuntuu, vaikkei se olekaan aina se parhain ja fiksuin veto pakko tähän väliin heittää että tämä pätee muuhunkin kuin hiuksiin eikös? Ainii, asusta näette varmasti lisää kuvia myöhemmin, ehkäpä jo tällä viikolla ♥

No mitäpä te olette mieltä uudesta tukasta?

~ Kata ~

39 kommenttia

  1. Hyvälle näyttää hiukset, tumma kyllä sopii sulle! ♥ Mä yleensä värjäilen aina kesää vasten vaaleampaa ja syksyllä palaa sitten siihen tummaan :D Mutta ei tumma kesälläkään paha ole, toivottavasti aurinko ei ota sinun uusiin kutreihin kovin radikaalisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mahtava kuulla ♥ Joo sitä samaa varmaan itsekin tulee tulevassa tekemään kun on tuosta blondista jo ainakin melkein puoliksi luopunut:') Hih se on vaan sit lakki päähän ja menoks kun on aurinkoista tai meinaa rueta tanittelemaan;)

      Poista
  2. Nuo sun hiukset on aivan ihanat! <3 Hyvin sopii sulle :)

    VastaaPoista
  3. No nyt on kyllä tukka mintissä! :-D Hyvältä näyttää ♥

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat ja sopivat sulle kuin nenä pähän! En tiedä oonko vaan ns. tottunut sun makuun, mutta mun mielestä toi tukka näyttää niin sulta kuin vaan voi! :) Ja hei, mun mielestä sulle sopisi myös lyhkäisempi tukka, tääkin pituus on tosi raikas! Hah, tosta vaaleemmaks värjäämisestä tuli mieleen oma kesätukan vaalennusprosessi... :D Tosin mä olen kaipaillut mun tummaakin tukkaa takasin, mutta taas pinkkilatvainen kesätukkakin kutkuttaa... Äh! Valintoja! :D Mukavaa keskiviikkoa sinne <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, mahtava kommentti taas Sofia, oot semmonen piristäjä että huh ♥ Mä itse pidin pidennyksiä monta vuotta ja viimein uskalsin niistä viime kesänä luopua vaikka tiukkaa teki kun ihanne on piiiitkä tukka! En siis missään nimessä halua lyhentää vaan juuri kasvattaa, mutta ihana kuulla että mielestäsi mulle sopisi lyhykäisempikin tukka. On mulla ollut ja tykkäilin, mutta kyllä se pitkä paksu tukka on mun pitkäaikainen unelma ja projekti 8) Olet ihana <3

      Poista
  5. Siis aivan ihanat! ♥♥ Sulle sopii mun mielestä ehkä jopa paremmin tuo tummempi väri! Mäkin oon pitkään miettinyt tummempaa väriä, mutta joku siinä kuitenkin pelottaa. :D Ehkä mä tän sun postauksen myötä rohkenen itsekin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh mahtava kuulla, muutama ystäväkin on sanonut että tumma parempi kuin blondi, kyllä vähän vanhemman näköiseksikin tekee:D sulle vois passata tumma, aloita niinkuin mä jos arveluttaa, eli pikkuhiljaa joko tyveä tai sitten raidoilla:) Rohkene siis ihmeessä ihanuus!

      Poista
  6. Nuo uudet hiukset ovat kyllä ihan älyttömän kivat! ♥ Ja tuollainen kylmän harmahtava sävyhän on myös tosi muodikas :) Upeita kuvia Kata! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli ja niinhän se oli, nyt taitaa ruusunkultaiset hiukset hitti:) Niitäkin funtsin silloin mutta njäääh;) hih ♥

      Poista
  7. Noi on ihan törkeen upeet! ♥ Katoin jo siitä sun instakuvasta, että ei huhhuh miten ihanat uudet hiukset sulla on :) Noi vaaleemmat raidat tuolla elävöittä tosi kivasti tota kokonaisuutta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda, bongasin sunkin uuden tukkasi instasssa ja se on aivan mahtava hei ♥ ;)

      Poista
  8. Oijoi mikä tukka ja miten hyvin sopii sulle! <3 Ja nuo vaaleat/harmaat raidat tuovat kivasti kontrastia :)) Ps. Mikäs ihanuus kuva susta on tuolla ylhäällä oikealla?? Vautsit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Linda, ihana kuulla! Hihi lisää nuita kuvia sekä tuon vähän isompana näet ensiviikolla;)<3

      Poista
  9. Aivan super makeet! Sopii sulle mahtavasti :)♥

    VastaaPoista
  10. Heii en nyt muista kehuinko sun banneria ennen reissuani, mutta joka tapauksessa: se on ihana!!!! ♥ ja hiukset on kans tosi kivat, ihanaa vaihtelua :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha en ole ihan varma, mutta kiitoksia nyt 8) ♥ Jep vaihtelu virkistää;)

      Poista
  11. Niin upeet hiukset ja sopii sulle tosi hyvin. Kyllä toi tumma on sun juttu. <3

    VastaaPoista
  12. Vau todella kiva tukka käy sulle todella hyvin!! Hah mulla taas ei oo yhtään punapugmenttiä, vaikka kuinka haluaisin aina saada lämpimän sävyiset hiukset, niin aina se vaan taittaa kylmään :D taitaa mennä aina nii että oma pigmentti in just vähä väärä kuin mitä haluaa:D itsekin varasin leikkaus ajan kampaajalle ja ostin tumman värin vaikka kesää kohti mennäänki! Mut joo upea tukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Voi sinua onnekasta, voidaanko vaihtaa tuota punapigmenttisyyttä;DD Niinhän se taitaa olla että väärin aina menee, punainen pysyisi mulla varmaan ihan täydellisesti mutten tunne sitä omakseni, sellasta hailakan punakultaisen tyylistä joskus mietin, ehkä joskus kokeilen;)

      Poista
  13. Kauniit on! :) Mielestäni paljon paremmat kuin mitä olivat. Tumma näyttää freshimmältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh mahtava kuullla! Haha tosiaan entinen väri olisi parempi jos sitä olisin käynyt huoltamassa useammin kampaajalla.^^'

      Poista
  14. Sulle sopii ihan älyttömän hyvin tommonen vähän tummempi tukka, Kata sä olet UPEA<3

    VastaaPoista
  15. Kattelinkii jo instasta, mut WAU!♡♡ Tää hiustyyli ja väri pukee sua loistavasti!☆ Aivan ihana tukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla Maria, toivottavasti näät pian nää luonnossa;P <3

      Poista
  16. Eiikö, sun hiukset on niin upeet! Ihailin tota väriä jo instassa ja pakko sanoo myös nyt et sopii sulle ku nenä päähän! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että säkin olet sitä mieltä Roosa, oon tyytyväinen kyllä! ♥

      Poista
  17. Ihanat hiukset, tosi upeat! :-)

    VastaaPoista
  18. Aivan ihana toi sun tukka!!!! ♥

    VastaaPoista