Sisällön tarjoaa Blogger.

All white

all white outfit ideas

Top&Skirt BikBok
Bag Michael Kors
Shoes Converse

kesä asukokonaisuus

Mä etsin koko kesän jotain ihanaa bohotyylistä hellemekkoa, mutta yhtään ei osunut vastaan. Kysyin jopa kerran töissä asiakkaalta mistä hän on ostanut mekkonsa, sillä se oli aivan ihana hörsylä hellemekko! Hän sanoikin löytäneensä sen Espanjasta markkinoilta. Nice, sinne siis, mäkin haluan!

Törmäsin kuitenkin BikBokissa tähän ihanaan bohotyyliseen hamoseen, meinasin ostaa sen jo aiemmin, mutta epäröin. Onneksi kokoja oli vielä jäljellä, sillä ihan totta siitä oli ainakin kuukausi kun katselin ensimmäistä kertaa kyseistä hametta. Ajattelinkin sitten itse koota hameen avulla jonkinmoisen mekon näköisen kokonaisuuden. Tää toppi valikoitui ylle ihan yllättäen, nappasin sen vaan kaapista ja ajattelin että tän mä nyt pistän, enkä mieti sen kummemmin.

summer outfit ideas

Tämä asu olikin ylläni viimeisenä helteisenä päivänä. Kävimme tosiaan tuona päivänä sisävesi risteilyllä Kallavedellä. Aurinko porotti sen viimeisen vartin kun olimme vesillä, rantautuessa oli ihana auringonpaiste ja loppuillasta synkistyi taas paljon.

Kuvauspaikkakin oli nopsaa valikoitu, mutta osoittautui ihan kivaksi, vaikka vähän pimeähkö kohta se oli noin synkällä kelillä. Ihan hyvä että ei jääty miettimään missä räpsitään, sillä juuri kun olimme ottaneet kuvat ja sisäydyimme, niin vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Kerrankin noin päin, eikä niin että alamme räpsimään ja samaan aikaan alkaa ripsimään.

summer look

Hameen ja topin värisävyt ovat hieman eri ja kyllä se mullakin pisti silmään heti, mutta en antanut sen haitata. Tuo käsin tehty kukkainen toppi on ostos muutamien vuosien takaa BikBokista ja en oo kehdannut heittää sitä menemään, vaikka se alkaa jo vähän olemaan rikki. Tyyliltään tykkään molemmista ja mun mielestä ne jollain tapaa mätsääkin hyvin yhteen, vaikkei sävyt olekaan ihan saman valkoiset.

Hiuksissa oli ihanaiset laineet aamulla, mutta ei oo paha tämäkään vesillä tullut look. Tuuli oli hirvittävä koko päivän, että ei ihme että tukka oli jos minkälaisilla solmuilla koko ajan ja ne raudalla tehdyt laineet vähän villiintyivät tuiverruksessa.

bikbok boho skirt
boho skirt

Uskon ottavani tämän hameen vielä about viikon päästä koittavalle Kyproksen reissulle iiiks mukaan, sillä se on ihanan ilmava ja kaunis hellekelille. Haluaisin koota vielä kokovalkean kokonaisuuden tämän hameen ympärille, mutta saapi nähdä! Tässä en miettinyt tarkemmin, ehkä seuraavalla yrityksellä mietin vähän enemmän kun on kuitenkin pakattava vain vähän Kyprokselle mukaan.

all white summer outfit ideas

Mitä mieltä olette koko valkeesta lookista?
Entäpä hamosesta?

20 kommenttia

  1. Aivan ihana hame ja ihana koko lookki! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana asu! 💖 hyvin keksitty yhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, tää oli näitä "päähänpisto" asuja 8) Valkoinen oli mielessä ja toppi eksyi vahingossa hameen kaveriksi, ei olis ehkä sellanen valinta numero yksi mietittynä :D

      Poista
  3. Aivan ihana tää asu, miulle kelpais toppi ja hame omaankin käyttöön! :) Eri tavalla yhdistettynä toki, mut todella kauniita ovat molemmat. Sopii siulle hurjan hyvin, varsinkin toi hame korostaa vyötäröä! Haha, mie en muuten huomannut noiden valkoisten eri sävyä, ennen kuin siitä mainitsit. :D Joskus nuorempana tuli käytettyä kokovalkoista, mutta teini-iän jälkeen ei, hääpukukaan ei ollut kokonaan valkoinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Milla! :) Joo mullakin näiden yhdistys oli sellanen päähänpisto, jos miettimällä olisin lähtenyt asua kokoamaan niin toppi ei olisi päätynyt hameen kaveriksi :D
      Tän tyyliset hameet ovat kyllä hyviä mulle, kun ne korostaa hyvin vyötäröä - mulla kun ei lantioo oikein oo niin siitä hyviä :'D Kokovalkea on tosi hankala, kun mulle tulee yleensä mieleen joku sairaala, mutta kesäisin ehkä hieman helpompi kun saa ihoa näkyä 8)

      Poista
  4. All white toimii aina, ja tää hame on niin ihana!! <3 Kokonaisuus toimii tosi kivasti, mutta erityisesti just tuo hame vei mun sydämen :) Ota ihmeessä reissuun mukaan, kiva olis nähdä se kuvissa vielä hetken päästä uudelleenkin! Ja laineetkin näyttää tosi kivoilta :) Mulla kans tuulisella säällä kiharoista ei hetken päästä ole mitään jäljellä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän vierastan, kun tosiaan tulee mieleen joku sairaala siitä :D Mutta tosiaan kesäisin tää on helppoo, kun iho saa näkyä ja se ns. vähän pilkkoo sitä kokovalkoisuutta osin 8) Kiitos Jenni <3 Odotan kovasti että pääsen yhdisteleen tuota hametta ihan kunnolla miettimällä 8)

      Poista
  5. Todella ihana asu ♥ Mä en ainakaan huomannut noiden erilaista valkoisuutta ennen kuin sanoit siitä :D Sopivat tosi kivasti kyllä yhteen, sillä molemmissa on sellaista omanlaista boho -tyyliä :) Ja siis vitsit kokovalkoinen toimii ihanasti enkä ihmettele yhtään tuon hameen Kyprokselle mukaan lähtemistä, saat varmasti ihania loma-asuja sen ympärille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha jo toinen kommentti siitä ettei sävyeroja huomattu, toki kuvissa se ei ehkä näy niin hyvin mitä se sitten livenä oli :') Sen vuoksi ehkä toppi päätyikin hetken mielijohteesta - kun siinäkin on siis omanlaista bohoa. Hame lähtee kyllä matkaan, saa nähdä millaisia kesäasuja vielä keksin sen ympärille siellä. Kiitos Ane <3

      Poista
  6. Ihan täydellinen hame!! <3 Ota ehdottomasti mukaan reissuun! Saat enemmän käyttökertoja ihanuudella siellä kun täällä suomessa enää nyt kun viilenee :) En tiedä, mut ainakaan kuvissa valkoisten värisävyt ei häiritse mua, musta vaan näyttää tosi kivalta! Hih :´)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä 8) Niin mä ennätin Suomessa käyttää tuota hamosta vain kerran, onneksi hieman jatkuu kesä tuolla Kyproksella sit ja hame pääsee käyttöön. Se on kyllä täydellinen helteille nimittäin :) Kiitos Roosa <3

      Poista
  7. Tykkään tosi paljon asusta, juuri sellainen sopivan boheemi ja tyttömäinen <3 Tuo toppi mätsää hyvin yhteen tuon hameen kanssa, enkä ainakaan itse kiinnittänyt sävyeroon mitään huomiota :) Siis mitä, lähdette jo viikon päästä sinne Kyprokselle - herranjestas miten aika rientää!! :D Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, just sitä se on ja sen vuoksi mäkin pidän kovasti <3 Mulla on fiilis että ois mulla ehkä ollut mätsäävämpiäkin yläosasia tähän, mutta jotenkin toi toppi vaan päätyi sen kummempia miettimättä ylle :'D Ihan kivahan tää on <3 Ja joo enää alle viikko, mua ressaa jo mitä ihmettä otan mukaan :'D Kiitos Tuuli <3

      Poista
  8. Kokovalkoinen sopii sulle äärettömän hyvin<3 Kaikille se ei nimittäin sovi, esimerkiksi mulle :'D Vaatteiden sävyerot ei muakaan häiritse ollenkaan enkä itse asiassa edes kiinnittänyt asiaan mitään huomiota ennen kuin luin sun kirjoituksen siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 Joo koko valkee kuin koko mustakin on sellasia kokonaisuuksia mitä pitää oikeesti vähän miettiä, ne on hankalia yhdistää :D Veikkaan että kyllä sullekin sopisi <3

      Poista
  9. Ompa kaunis ja herttainen asu, tästä tulee jotenkin hyvällä tavalla hippivibat :D Mä oon myös alkanut pitämään koko valkoisesta pukeutumisesta, se näyttää jotenkin ihanan raikkaalta<3

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä tämä asu on todella kivan näköinen, eikä mun silmääni ollenkaan haittaa se, että toppi ja hame eivät olekaan täsmälleen saman värisiä! Näytät niin kauniilta ja kokonaisuus sopii sulle niin kuin nenä päähän <3 Mun mielestä valkoinen väri pukee sua muutenkin todella hyvin, sillä kaikille se ei välttämättä sovikaan niin hyvin (kuten vaikkapa minulle :'D).

    VastaaPoista
  11. Tuo on ihana hamonen! Sovitin itse samaa kesällä, mutta ei näyttänyt ihan noin hyvälle minun päällä :D Tällainen vähän boheemi kokovalkoinen kesälookki on tosi jees, pukee sinua äärettömän hyvin!

    VastaaPoista
  12. Hamosesta oon sitä mieltä, että aivan ihana se on <3 Varmaan taisin aikasemminkin sitä jo kehua ;) Eikä mun mielestä näytä ollenkaan pahalle toi toppi, vaikka onkin vähän eri sävyä :) Kaunokainen<3 Haluisin kans löytää jonkun ton tyylisen hameen 8)

    VastaaPoista