Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn ensimmäinen asu

autumn style

Hat H&M
Cape Tally Weijl
Dress Bershka
Bag Michael Kors
Heels DinSko

autumn outift ideas

Ensimmäinen syyskuun asu, jossa sai kuitenkin vielä pukeutua suht kevyesti. Alkusyksy oli toosi lämmin, se oli ihanaa että sai pistää vähän pidempiä vetimiä ylle, mutta silti tarkeni kevyellä vaatetuksella. Tämä oli tosiaan kokonaisuus joka mulla oli ylläni syyskuun alussa olleessa blogimiitissä. Kuvista suurkiitokset jälleen Sallalle, joka on usein napsinutkin minusta aivan upeat otokset!

grey outfit

Asu on aikalailla harmaa kauttaaltaan, as you can see… Laukkua ja mustavalkoista keeppiä lukuun ottamatta tietysti. Mä siivosin päivää ennen miittiä vaatehuonetta ja kävin läpi kaikki kenkäni - joista päätyikin loppupeleissä viisi paria kirpparisäkkiin - siinä samassa rytinässä törmäsinkin siis näihin harmahtaviin ihaniin DinSkon korkoihin. Nämä olivat itse asiassa mun ihan ensimmäiset kunnon korolliset kengät ikinä. Ostin nämä joskus yläaste/amiska aikoina, eli ikää näillä on paljon. Siitä se ajatus sitten lähti ja lähdin kasaamaan asua kenkien ympärille, mä jotenkin uudelleenrakastuin näihin.

grey midi dress

Kengät ovat tosiaan harmaat ja sen vuoksi mulla on aina ollut vaikeuksia yhdistää ne. Lämpöä riitti, joten halusin vielä ylleni mekon, koska kyseessä on aika kesäiset ja avonaiset korot. Silti halusin syksyn viboja, koska oli syyskuun ensimmäinen päivä. Valitsin ylleni tämän harmaan neulemekon, joka ei kesällä jostain syystä ikinä ole valinta - ajatus neulemekosta kesällä ellei oo perus Suomen kesä +15 vaan ei iske ja sen vuoksi ne jäävät henkariin odottelemaan syksyn ja talven aikaa.

Neulotun keepin taas valitsin siksi, koska syksy, mutta koska lämpöä riitti niin ihanaa oli saada keeppi päälle niin ettei alle vielä tarvitsisi laittaa mitään pitkähihaista. Pärjäsi vielä hyvin hihattomalla. Ennen tätä oon tainnut ehtiä käyttää keeppiä tasan kerran ilman mitään pitkähihaista sen alla, koska kelit ovat kylmenneet aina todella nopsaa syksyllä.

grey hat

Harmaa hattu oli ehdoton. Mä oon tykästynyt tosiaan nykyään sellaiseen yksinkertaisimpiin tyyleihin, mutta mulla oli silti fiilis että tää asu tarvitsi vielä jotain. Etenkin kun kyseessä on harmaavaltainen look. Hattu tekee paljon, vaikka sekin on harmaa - lisäksi noi punahuulet ♥ Viime syksynä en muuten edes ajatellut yhdistäväni hattuja mihinkään asuihin, tänä syksynä oon taas alkanut kovasti haluamaan hatullisia kokonaisuuksia.

grey outfit ideas autumn

Kuvat ja muokkaus: Salla, Bella Photo

Mitä mieltä olette tästä harmahtavasta kokonaisuudesta?

16 kommenttia

  1. Kata, oot niin tyylikäs!! <3 Ihastuin kyllä täysin tähän asukokonaisuuteen, jotenkin tuollainen harmaa sävymaailma iskee todella hyvin :) En keksi oikeastaan muuta sanottavaa kuin upeat kuvat ja upea sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuuli, aivan ihana kuulla ja tulinpa niin hyvälle mielelle kun luin kommenttisi 8) Mä jo mietiskelin että onkohan tässä ihan liikaa harmautta, mutta omaan silmään tää on kyllä just kiva näin <3

      Poista
  2. Ei, mä en kestä! Nämä kuvat on NIIN upeita! <3 Siis aivan mielettömän kauniita, Salla kyllä osaa! Ja sinä osaat kans, muruseni :* Sun ilmeet ja asennot on niin upeita näissä, erityisesti kuvat nro 3 ja 5 oli ihan tosi tosi kauniita <3 Ja tuo asu; kuten sanoin jo paikan päällä tuolloin, tykkään siitä aivan viimeistä piirtoa myöten! Ja tänne vaan keeppi kun kyllästyt ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos Jenni kulta <3 Nää on kyllä ihan huikeita, Salla tosiaan osaa mikä ei oo kyllä ihme :') <3 Toi kolmos kuva oli kyllä ihan ihmeen onnistunut, sellanen ns. "tilanne" mitkä juurikin on niitä parhaita :) Hhi keeppi on sulle varattuna jos siihen joskus kyllästyn ;)

      Poista
  3. Asu on hurjan upea<3 Ja ai vitsit mitä kuvia susta kaunokainen!! Näytät näissä jotenkin tavallistakin hehkuvammalta ja kauniimmalta :) ♥ Ei siis sillä, ettetkö normaalisti muutenkin näyttäisi, mutta näissä kuvissa on vielä jotain extraa siihen päälle :D Ymmärrät varmaan mitä meinaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Linda <3 Ihana kuulla että näissä on sitä jotain! :D Ymmärrän mitä meinaat, nää näyttää omaankin silmään sellaselta upeen erilaiselta <3

      Poista
  4. Upea asu! <3 Ja sitäkin upeammat kuvat!! :) Susta oikein hehkuu onnellisuus! Harmaa sopii kyllä sun tukan värin kanssa yksiin tosi hyvin :)

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Henna! :) Mä meitiskelin tän olevan jo liian harmaa, mutta on tää kyllä passeli just näin! :D

      Poista
  5. Siis apua Kata, en mä kestä miten kauniita nää kuvat on!<3 oot ihan älyttömän tyylikkään näkönen :-* Mulla tulee mieleen ihan ku oisit joku italialainen huippumalli milanon muotiviikoilla <3 pukisin tän asun koska vaan päälleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emilia murusein <3 Aivan ihana kommentti siis apua <3<3 Mä olin yhtä hymyä kun luin sen, oot niin kultainen 8)

      Poista
  6. Tää on kyllä aivan täydellinen asu ja aivan ihania kuvia! Tämmöisen asun voisin koska vain itsekin pukea päälleni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu, ihana kuulla aina että joku asu kolahtaa niin että joku toinenkin vois pukea moisen <3

      Poista
  7. Harmaa on aina ihana värivalinta asukokonaisuuksissa (ainakin minun mielestäni)! Tässä se oli ihanasti pääosassa ja voi että, mä kyllä tykkään tästä lookista ihan super paljon! <3 Siis tuo hattu tuo tähän asuun niin paljon enemmän syksyn tuntua, mutta se ei todellakaan ole huono asia, pikemminkin päinvastoin! Nämä kuvat ovat kyllä niin kauniita, jälleen kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta vie on! :D Se on vaan välillä mun mielestä tosi vaikea, etenkin jos se ei oo pääosassa :'D Hattu on kyllä superihana munkin mielestä, mutta tosi vaikeasti yhdistettävissä mihinkään asuun enää kun menin myymään erään saman sävyisen harmaan hameeni. Se ja hattu samassa asussa oli aina luottis ja nyt tuntuu ettei mikään muu vaatekaapistani enää käy tuon hatun kanssa, kun tuo mekko ja eräs poncho :'D Eli ei kovin monipuolista. Sillä hameella ja hatulla pysty luomaan kuitenkin erilaisia lookeja paljon... Itken sen hameen perään...:'D

      Poista
  8. Oooo mikä ihana leidi! <3 <3 Tää asu on kyllä upea ja kuvat ovat todella onnistuneet. Hyvät asennot, valot, tausta ja kaikki! <3 Heittämällä lemppareihin siun asupostauksista, aivan ihana kokonaisuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Milla <3 Todella hyvät kuvat tosiaan tuli, vaikka meillä oli Sallan kanssa aika hyyyyvin rajallinen ja pieni kriisi kuvauspaikan suhteen. :D

      Poista