Sisällön tarjoaa Blogger.

Levi's - Classic logo t-shirt

outfit ideas

Jacket Vero Moda
T-shirt Levi's
Jeans Gina Tricot
Shoes Converse
Bag Michael Kors

levis

Otetaanpa heti pieni breikki Pafoksen postauksista ja palataan näihin kuviin, jotka räpsittiin juuri hieman ennen reissuamme Pafokselle. Ja silloin kuin tällaisella asulla vielä tarkeni olla liikenteessä. Nyt on saanut heitellä jo paksumpaa takkia ylle, vielä oon tosin sukkiksien voimalla mennyt, mutta sitähän mä tein koko viime talvenkin.

Anyway. Aika perus asukokonaisuutta esillä, mutta tykkään tästä ihan himona! Tää näkyi näillä lämpöisillä syyspäivillä ennen reissua ja huh, ainakin kolmena päivänä peräkkäin mun yllä. Tää on hyvin harvinaista, sillä mä en koskaan oo tykännyt pukea samaa asua peräkkäisinä päivinä. Toki pidän samoja lookkeja yllä useasti, mutta harvoin peräkkäisinä päivinä.

outfit ideas autumn spring
levis outfit ideas

Viime syksynä rakastuin revittyjen farkkujen ja verkkosukkiksien yhdistelmään ja vaikka se taitaakin olla lähes menneen talven lumia, en voi silti olla pitämättä niiden komboa. No mutta mun tyylinihän meneekin niin, että poimin muodin parhaat palat omaan tyyliinii ja ne jää sitten elämään mun kanssani. En usko luopuvani tästä "villityksestä" hetkeen.

Lisäksi tässä on hyvin harvinaista se, että mulla on ylläni t-paita ja vieläpä logollinen sellainen! Voi kauhistus, mä en edes muista milloin viimeksi olen pitänyt t-paitaa yllä vapaasta tahdostani. Silti oon tässä muutaman vuoden ajan ihastellut katumuodissa tätä niinkin perus t-paitaa kuin Levis ja nyt mä päädyin Sokkarilla kiertelyn lomassa sen itselleni ostamaan.

Tämä t-paita on suorastaan asun kuin asun pelastaja, sillä paita on ihan oikeasti lähes jokaisen alaosan kanssa yhteen käyvä - vähän niin kuin valkoiset Converset. Niinhän se meneekin, että jokaisen naisen vaatekaapista kuuluisia löytyä perus valkoinen t-paita, koska se yksinkertaisesti pelastaa arjen asukriisit - tähän asti en koskaan kuvitellut löytäväni omasta vaatekaapistani sitä perus valkoista t-paitaa, vaikka "säännöt" niin suosittelevat. No mutta eihän tää olekaan valkoinen, onhan tässä vähän jotain muutakin!  Ja voin sanoa, että pelastaa kyllä arjen paitakriisit, mitä mulla yleensä tulee.

levis t-shirt outfit
style blogger

Musta tuntuu nyt vahvasti siltä, että tennarikausi alkanee olla ohi. Oon kaivellut kyllä jo nilkkurit ja Timberlandit käytölle, lisäksi ostin syksylle vihdoin uutukaiset kengät, jotka käy Suomen syys- kuin kevätkeleihinkin ihan täydellisesti! Tiistaina sai pukeutua jo takkiin, joka passaa varmasti hyvin leudoilla talvikeleilläkin.

Harmi sinänsä, että lämpöiset syyskelit taisi olla meidän reissuviikolla, silti oon hyvin innoissani siitä, että pääsen vihdoin aloittamaan kunnon syksyn! Kaivelin jo pimeän ajan valaistuksia olkkariin, nyt ei tarvi poltella pimeinä päivinä enää kynttilöitä, vaan saa valaistusta meidän pimeähköön olkkariin muullakin tapaa - punotut valopallot ♥

Syksyn parhainta juhlaa, Halloweenia oon alkanut myös suunnittelemaan kovasti. Tällä kertaa suunnitelmissa on ehkä hitusen paremmat koristelut ja tarjoilut kuin edellisvuosina, sillä mä en ikinä jaksa yksinään alkaa hääräilemään keittiössä monia tapaturmia voi sattua sain yhden apurin kokkailemaan mun kanssa ja niitä on jo suunniteltukin, jeij!

ripped jeans with levis t-shirt
revityt farkut ja verkkosukkahousut

Seuraavaksi ajattelin pistää postausta kehiin Pafoksen mieleenpainuvimmista jutuista, sekaan menee helposti myös niitä vinkkejä Pafokselle, joten sen vuoksi en ehkä aio raapustaa mitään vinkkipostausta erikseen. Mieleeni tuli kuitenkin postaus Pafoksen plussista ja miinuksista, jota harkitsen vakavissani.

Lisäksi olisi pari Pafoksen ilta-asua jemmassa, en ajatellut pitää kiirettä niiden kanssa, sillä syksy on pitkä ja pimeä. Pian ei ennätä enää kuvailemaan pimeän ajan vuoksi, joten jääpähän edes pari piristävää postausta tuohon pimeimpään vuodenaikaan. Tai no, saas nähdä innostunko ja ensiviikolla ne on ulkona ne asut, hhe.

autumn outfit spring outfit

Mitä mieltä ootte tästä asusta?
Entäpä logollisista printtipaidoista ylipäätään?

10 kommenttia

  1. Valkonen t-paita (printillä tai ilman) toimii kyllä aina! Pitäisi varmaan itsekin hankkia sellanen, kun muutenkin pitäisi koittaa päivittää vaatekaappia :D Halloweenpippalot kuulostaa hyvältä<3 Saisinkohan mä tänä vuonna omia kavereitani innostumaan moisesta? Mies ei ainakaan innostunut kun ehdotin, mutta sen nyt voi suostutella innostumaan mistä tahansa, jos tarve vaatii :'D

    Tennarikausi alkaa tosiaan kohta olla jo ohi, vaikken niistä millään haluaisi vielä luopua! Tänäänkin vaan oli niin hiton kylmä tuuli, että nilkat jääty lyhytvartisten kenkien kanssa :D Toivottavasti saataisiin nätti syksy näistä myrskytuulista huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mäkin alan uskoa tuohon! :D Mä en oo aikoihin tosiaan osannut käyttää t-paitoja, joten sen vuoksi en oo koskaan vielä yhdistänyt moista. Tuo tosiaan pelastaa arjen asukriisit. Toivottavasti saat kaverit houkuteltua Halloween juhlaman humuun, ihan parhaat kekkerit saapi syksylle mun mielestä aina 8)

      Tennarikausi tosiaan on ohi, eilenkin koko päivän tuli vettä ja tuuli niin paljon että hyvä että pystyssä pysyi :'D Mä toivon myös että nää myrskyt hellittäis ja saatais vielä sellainen kaunis syksyinen ja aurinkoinen keli.:)

      Poista
  2. Mun on kyllä pakko myöntää, ettei multa löydy valkoista t-paitaa vaatekaapista! :'D Ainakaan täysin valkoista, muutamia lempibändin keikkapaitoja on, mutta ne ovat melko isokokoisia ja niissä on kaikenlaisia härpäkkeitä... Täytyy varmasti ottaa neuvosta vaari ja käydä vaikkapa H&M:n kautta joku päivä nappaamassa valkoinen, perus t-paita itsellekin!

    Mutta tuo Levi's-paita on todella kivan näköinen ja sopii sulle niin hyvin ♥ Tykkään muutenkin tästä asusta, sillä se on rento, mutta sitä voisi pitää jos lähtisi vaikkapa viettämään kaveriporukalla iltaa :> Tykkään etenkin revittyjen farkkujen ja verkkosukkisten yhdistelmästä enkä todellakaan malta odottaa, että pääsen itsekin kokeilemaan sellaista kokonaisuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei mulatakaan koskaan löytynyt ennen tämän hankkimista :D En mä silleen välitäkään kun haluan persoonallisen tyylin, enkä sellaista perus basic tyyliä, joten ei hätää jos sellaista ei löydy! :D Tää vaan yksinkertaisesti nyt pelastaa mun paitakriisit mitä mulla usein on arkena :')

      Joo tällä asulla mä itse asiassa menin arkena paljon ja sitten viikonloppuna lähdimme vielä terassille istumaan iltaa (kun vielä tarkeni iltasellakin näin vähissä vaatteissa) joten tää asu tosiaan passaa vaikka mihin :) Otahan kuvia sit sunkin revityt farkut ja verkkosukkikset- kombosta, haluan nähdä miten sä stailaat sen ;)

      Poista
  3. Aivan ihanat nää asukuvat ja asu tietenkin myös! :) Vaikuttaa monipuoliseen käyttöön sopivalta tuo paita, siisti olisi nahkahameen kanssa myös. ^^ Tuo revittyjen farkkujen ja verkkosukkisten yhdistelmä on ihana, vähän rosoista ja rokkia tuopi asuun. Täältä löytyi yhdet vähän erilaisemmat verkkosukkikset, innolla odotan et pääsee niitä käyttämään, kunhan tullaan Suomeen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Milla! :3 Joo nahkahameen kanssa oon myös itse mietiskellyt yhdistäväni. Tosin passaakohan tää mun korkee vyötäröisen paperipussi nahkahameen kans kun molemmat on väljiä vaatekappaleita :') Aattelin ostaa vähän istuvamman nahkahameen jos vaan löytyy, joten sen kanssa voisi passata paremmin kun paita on vähän väljempi. Ihanaa, kuvaahan se asu sitten blogiin niin mäkin nään 8)

      Poista
  4. Ihanan rento asu, iskee muhun<3 Mä tykkään ite printtipaidoista sikana, ne on vaan niin kivoja ja tuo asuun ilmettä :) oot ihan superkaunis näissä kuvissa neitiseni!! Sun tukkakin on niin ihanasti :’)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia, ihana kuulla <3 Mä en ennen tykännyt yhtään, mutta tän myötä oon kyllä ihan rakastunut! :D Voi kiitos kaunis, ite oot upee ku mikä ;) <3

      Poista
  5. Toi revittyjen farkkujen ja verkkosukkahousujen yhdistelmä näyttää kyllä hyvältä. Sitten kun alkaa tuntua kylmältä, niin etsimään vaan paksumpia ihonvärisiä sukkahousuja alle. Mulla oli joskus 60 den ihonväriset sukkahousut, jotka näytti vielä aika huomaamattomilta kuitenkin. Jos niiden päälle olisi laittanut verkkosukkahousut, niin kukaan ei olisi tajunnut niiden olemassa oloa. Mutta olisi ollut lämmin yhdistelmä. Nyt taas tuntuu paksummat ihonväriset sukkahousut olevan kokkonaan pois muodista. Alkaa 40 den ihonväristen löytäminen olemaan vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kieltämättä on oikeesti ihan todella hyvän näköinen yhdistelmä, pidän itsekin kovasti :) Mä en oikein tiedä miten osaan olla paksujen sukkiksien, verkkosukkiksien ja farkkujen kanssa, farkkujen alle en osaa muutenkaan oikein laittaa mitään paksumpaa, nuo verkkikset just menee kun ne on niin ohutta.:)

      Tuota täytyisi kyllä kutienkin kokeilla, koska se lämmittää mukavasti jos tuota komboa haluaa myös talvella pitää! :D Mä tosin meen talvisin sukkiksilla useinkin, joten ihan hyvä vaihtoehto olis ettiä paksut ihonväriset sukkikset jotka sitten laittaa sellaisten kuviollisten alle, tarkeneepahan kunnolla! Kiitos vinkistä :) Mä oon myös huomannut että paksujen ihonväristen sukkiksien etsiminen on hankaloitunut, nimenomaan 40 den on jo myös hankala löytää ja niitä mä viimeksi viime keväänä taisinkin etsiä :D

      Poista