Sisällön tarjoaa Blogger.

30 juttua

Ihanaa syyssunnuntaita kaikille! Blogeissa on pyörinyt nyt tällainen 30 kysymystä- haaste, johon minäkin halusin päästä vastaamaan. Tässä saatte jälleen lukea minusta jotain uutta, mun mielestäni moni kohdista oli vielä sellaisia, mistä ei varmaan koskaan oo ollut edes puhetta blogissani. Lisäksi mulle heitettiin eräs toinenkin 30 kysymyksen haaste, mikä on vähän erilaisempi, siitä lisää lopussa.

vaahtera ruska syksy suomi

Avioliittoja: Noup! Tietysti joskus haluan naimisiin. Vielä ei ole kuitenkaan pitkään aikaan tämä ajankohtaista. Meillä on hyvä näin.

Kihloissa: Ei, kuten sanoin jo, meillä on hyvä näin. Oon ehkä vähän vanhanaikainenkin tämän asian suhteen, nimittäin kihlaus toki tarkoittaa lupausta mennä joskus naimisiin, mutta mulle se on sitä, että ruvetaan suunnittelemaan häitä - eli vuoden parin päästä on häät. Nykyään moni vain menee ja on siinä pitkään - vaikka onhan sekin lupaus avioliitosta ja en millään lailla sano että se olisi väärin - tuo on vain mun ajattelutapani. Eli mun sormesta ei sormusta ihan muutamaan vuoteen tuu löytymään.

Lapsia: Ei ole, mutta ei missään nimessä haittaisi vaikka sellainen siunautuisi.

Lemmikkejä: Yksi kappale. Meidän perheellä chihuahua Pepe, välillä se on meilläkin hoidossa, nyt ei harmi vain ole ollut pitkään aikaan. Kissan ottamista oon kovasti miettinyt ja miehen kanssa siitä vakavasti keskusteltukin - hän ei vaan tahdo lämmetä. Koiran otan ehdottomasti sitten kun muutetaan omakotitaloon joskus tulevassa.

Leikkauksia: Nolla. En ole koskaan ollut leikkauksessa ja en tiedä miten ehkä pärjäisin, sillä oon niin herkkä kaikelle sairaalajutuille. Saisin varmaan jonkun paniikkikohtauksen vain siitä, että tippa tungettaisiin käteen. Hhyh.

Tatuointeja: Tasan yksi. Mä olen itse asiassa miettinyt yhtä jo parisen vuotta, mutten oo saanut aikaiseksi varattua aikaa. Toisaalta taas ensimmäistä tatskaani funtsin kymmenen vuotta, joten en koe että tällä olisi kiire. Se on leima joka on ihossa koko elämän, joten siksi mietin niitä aina hyvin tarkkaan ja pitkään. Lisäksi siinä on pari muutakin muttaa, mitä haluan miettiä.

Lävistyksiä: Korviksia on molemmissa korvissa kolme kappaletta + yksi rustokoru. Lisäksi multa löytyy napakoru.

Muuttoja: Kaksi. Olen asunut lapsuudenkotini jälkeen muutaman vuoden ensimmäisessä vuokra-asunnossa, pari vuotta sitten muutin mieheni luokse ja toivottavasti tämän jälkeen päästäisiin yhteiseen omakotitaloon, josta ei tarvisi muuttaa moneen vuoteen pois ja pääsisi rakentamaan sitä yhteistä elämää.

Ottanut lopputilin: En koskaan. Oon itse asiassa elämäni aikana ollut vaan yhdessä työpaikassa missä olen tälläkin hetkellä jos työharjoitteluja ei lasketa ja oon edelleen todella tyytyväinen tähän. Ja teille, jotka kyselette "mitä mä vielä siellä teen" miksi en tekisi? Koen työn tärkeäksi, mutta mulla ei ole sen kummempaa unelmaa sen suhteen. Kunhan sillä pärjää ja nautin siitä sekä ilmapiiristä - ja mä nautin siellä olosta.

Ollut saaressa: Mä en tajunnut tätä aluksi, mutta Jasu oli vastannut Korkeasaaren ja Suomenlinnan ja oonhan mä niissä käynyt, eli pari tai muutama kerta? 

omenakaurapaistos

Autosi: Mulla ei ole omaa autoa, mutta miehen autosta mä nyt usein puhun "meidän auto". Joten siis vastaan tähän Audi A4.

Ollut lentokoneessa: Miljoona kertaa. No en ehkä ihan mutta siis monesti kyllä..

Onko joku itkenyt vuoksesi: On valitettavasti.

Ollut rakastunut: Kyllä, olen tälläkin hetkellä.

Ollut ambulanssissa: En oo tainnut olla koskaan.

Luistellut: Joo-o monesti nuorena, ens talvena pitäis myös lähteä jäälle pitkästä aikaa ja saa nähdä pysynkö pystyssä. Hhe, tuskin...

Surffannut: Mä olen aina halunnut kokeilla ja toivon että joskus elämässäni tulen kokemaankin. Mua vaan pelottaa se, että kuten elokuvissa ja dokkareissa, niin se hai sieltä iskee ihan varmana. Enkä oo ainoa joka tätä pelkää!

Ollut risteilyllä: Miljoona kertaa! No ei vaan, risteilylläkin on tullut käytyä ihan niin monia kertoja, etten mä missään laskuissa mukana pysy.

Ajanut moottoripyörällä: Ehenn ikimaailmassa. En ajanut edes mopokorttia, vaikka isäni kyseli muutamaan kertaan haluanko ajaa sen. Mä en ikinä oo ollut oikein halukas tuonne liikenteeseen ja rattiin, vaikka ajokorttikin piti ajaa. Okei tässä vaiheessa kiitän isääni kovasti siitä, että pisti mut sinne autokouluun - vaikka en oo ajanut kunnolla yli vuoteen, muutama viikko sitten kokeilin pitkästä aikaa ja huih.

Ratsastanut hevosella: En, mutta ponilla oon tainnut joskus pienenä ratsastaa. Mä en pidä sen kummemmin hevosista...

vaahterapuu ruska suomi

Lähes kuollut: En oo tainnut olla lähelläkään kuolemaa.

Ollut sairaalassa: Oonhan mä siellä ollut monesti, en siis itse oo ollut, mutta tokihan mä oon siellä valitettavasti vieraillut. Ja kaikki me ollaan vastasyntyneenä oltu, hhe!

Suosikkihedelmä: Nää muuttunee aina vähän vuodenajan mukaan, tällä hetkellä ihanat satsumat!

Aamu vai ilta: Ehdottomasti aamu. En siis tykkää mistään kuuden herätyksistä, mutta jos pitäisi valita että aamu vai iltavuoro niin ehdottomasti se aamuvuoro, vaikka kuudelta joudunkin heräämään silloin. Mutta tässäkin voin sanoa että välillä illatkin on kivoja tehdä. Mutta siis meen yleensä ajoissa nukkumaan ja herään mieluummin aamulla aikaisin.

Lempiväri: Kaikki, riippuen vuodenajasta niin se muuttuu mulla.

Viimeisin puhelu:
Mä en paljoa soittele ja puhu phonessa, mutta perjantaina mulle soitettiin jostain korukierrätyksestä.

Viimeisin viesti:
Perheen omassa whatsapp-ryhmässä keskustelua.

Kahvi vai tee: Molemmat. Aamu ei lähde käyntiin ilman kahvia. Ja teet, etenkin vihree ja valkoinen tee, joilla oon korvannut nyt muutaman vuoden ajan mun päivän "ylimääräiset" kahvikupit.

Kissa vai koira: Molemmat! Mä en osaa sanoa olenko itse enemmän se kissa- vai koiraihminen.

Paras vuodenaika: Kaikissa on ne hyvät kuin huonot puolensa, mä en osaa enää valita parasta. Vaikka rakastankin lämpöä ja kesää, niin oon silti aina innoissani niin ruskasta, ensilumesta kuin kevään merkeistäkin - ihan samalla lailla kuin alkukesällä alkavasta lämmöstä ja vehreydestä! Jokainen vuodenaika on oikeasti Suomessa melko kaunis, vai mitä mieltä olette? Tää vaihtelevuus on melkoinen rikkaus.♥

ruska lokakuu syksy suomi

Niin tosiaan mulle heitettiin eräs toinenkin 30 kysymyksen haaste, jossa tällä kertaa mies pääsisi ääneen. Eli kysymyksiä, joihin N vastaa! Oon jo alustavasti häneltä sitä kysellyt ja vastaukseksi oon saanut ehkä, ehkä ei. N ei ole tainnut vielä kertaakaan päästä blogini puolella ääneen, joten itse innostuin tästä hieman. Miltä tämä kuulostaisi?


Ihanaa uutta alkavaa viikkoa!

12 kommenttia

 1. Olipa kiva lukea siunkin blogista vastaukset tähän <3 Luultavasti itsekin olisin edelleen samassa työpaikassa, jossa aloitin työharjoitteluni, jos siellä vain olisi ollut mahdollista jatkaa ja tunteja olisi ollut tarpeeksi :) Tällä hetkellä teen kuitenkin samoja hommia mutta eri firmassa - pääasia että tykkää työstään! Mitä tulee tuohon autolla ajamiseen, niin täälläkin se on todella vaihtelevaa, ja viimeisestä ajokerrasta taitaa olla jo pari kuukautta aikaa.. :D

  Tuo toinen 30 kysymyksen haaste, jossa miehesi vastailisi kysymyksiin, kuulostaa todella hyvältä! Innolla jään odottelemaan, josko kyseistä postausta olisi luvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että pidit Tuuli <3 Mähän en siis tuossa nykytyöpaikassani tehnyt yhtäkään työharjoittelua, mutta aloitin kyllä koulun ohella siellä :) Hyvä että samoja hommia teet kuitenkin, se on mukavaa. Jotkut kaipaa haastavuutta ja vaihtelua työssä, mutta musta itsestä on kiva mennä siellä tutusti ja turvallisesti - toki joka päivään mahtuu uusia juttuja, koska asiakaspalvelutyö ei voi olla joka päivä samanlaista! :) Hha, mahtavaa etten oo ainoa joka karttaa autonrattia! :D

   Mahtava kuulla, ehkä mä saisin miehen vastailemaan kysymyksiin jo tänään, toki voi olla että joudun itse kirjoittamaan sen mitä hän sanoo, mutta parempi sekin kun ei mitään :'D

   Poista
 2. Tää on mun mielestä ollut superkiva haaste, jotenkin mukavia nämä kysymykset 8) Oon ite kans pohtinut toteuttavani tän! Ja hei miehelle joku kysymyspostaus olisi super kiva, joten pliiiiiis N suostu kiltti :D
  Ihania syksykuvia!<3 Mukavaa viikkoa sinne ;-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tykännyt lueskella muiden blogeista tätä, joten tee ihmeessä sinäkin tämä! Toki tää oli myös tosi kiva tehdä ;) Hhe sain ehkä N:n suostumaan, mutta luulen että mun täytyy kirjoittaa se mitä hän sanoo, mutta parempi sekin kun ei mitään! :D Kiitos ihana Emilia <3

   Poista
 3. Ihan mahtavaa kun säkin teit tän! Alkoi hymyilyttää sun vastaus tohon leikkauskohtaan, kun muistan että oot joskus aiemminkin sanonut, että kammoksut ajatustakin tipan laittamisesta ja ite oon tosiaan kanyyli kädessä ollut kotona nyt jo monta päivää :D Mutta siis joo eihän tää kiva vempain ole.. Mäkään en muuten ihan tajunnut tota "Saaressa" kohtaa, tai siis kun esim. Turussahan osa kaupunginosista on nimenomaan saaria, missä asuu hitosti porukkaa, niin mä en jotenkin osaa ajatella, että saaressa oleminen olisi jotenkin "outoa" tai asia mitä kukaan laskisi :D Mutta joo en tiiä ymmärsinkö tota ollenkaan oikein.

  Ja hei toivottavasti N suostuu vastailemaan kysymyksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäsit lueskella Linda 8) Voi eii apua, toivottavasti paranet pian <3 Iso tsemppihali täältä sulle, ei varmaan oo kiva sen laitoksen kanssa oleskella, mutta onneksi sentään saat olla kotosalla :)

   Joo-o mäkin mietin meinaako tuo saaressa oleminen niinkun jollain mökkisaarella u know… Ainakin täällä moni puhuu siitä että on saaressa mökki. Ööm meillä ei oo mutta siis.. Sit sama että onhan Kypros saari... Kanariansaaret on saari... Oonhan mä saarilla ollut mutta siis... Joo tosiaan miten lie ottaa. :D

   Eiköhän N suostu, tänään olisi suunnitelmissa aloitella postaus jos tuo mies on ajoissa töistä kotosalla :') <3

   Poista
 4. Sunkin vastauksia oli tosi mielenkiintosta lukea! :) Mäkään en koskaan mopokorttia ajanut ja kaikki oli ihan järkyttyneitä siitä, kun en sitä ajanut :D Ei vaan jotenkin ollut mun juttu. Toi toinenkin 30 kysymyksen haaste kuulostaa tosi mielenkiintoselta! Toivottavasti saat miehes suostumaan siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia, ihana kuulla 8) Hha, mäkin olin meidän silloisen kaveriporukan ainut likka, joka ei ollut ajanut korttia ja mä sit menin kyytiläisenä :D Skootterinhan mä oisin saanut mutten millään uskaltanut lähtee liikenteen sekaan eikä vaan tuntunut omalta jutulta :D Ja joo eiköhän tuo miekkonen suostu siihen poustiin 8)

   Poista
 5. Tosi kiva vastauspostaus! Musta oli kiva tietää susta taas vähän enemmän, joten tee ehdottomasti tällaisia tulevaisuudessakin! ♥ Lukisin myös mielelläni postauksen, missä poikaystäväsi vastaa kysymyksiin :> Sellaisia on mjollain tavalla mielenkiintoista lukea, kun vastaukset ovat varmasti melko erilaisia jos vertaa vaikka naisen vastauksiin (ei ole tarkoitus yleistää, eikä vertailla, mulla vain on sellainen kutina!).

  Hyvä, ettet ole ikinä ollut leikkauksessa! Mä olen ollut viisaudenhampaan leikkauksessa kaksi kertaa ja kaksi kertaa on vielä edessä... Yh. Sitten multa on myös leikattu erittäin pahoja syyliä jalkapohjista, sillä ne aiheuttivat kävellessä kamalia kipuja. Sen enempää en itse muista, mutta olen kuulemma joskus aivan vauvana (tyyliin vastasyntyneenä) ollut jossain leikkauksessa tms, kun mulla oli hengitystiet aivan tukossa enkä saanut silloin ollenkaan happea. Tuli ihan kylmät väreet, kun tuollaisia aloin miettiä... Hyi! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon <3 Näitä tulee tehtyä kyllä aina kun näihin törmää joten ei lopu tulvaisuudessakaan nää :') Joo me ollaan itse asiassa vastailtu jo kysymyksiin (tai siis mies vastasi, mä kirjoitin kuinka hän sanoi) vielä kuvat puuttuu ja tietysti se mihin väliin ennätän sen poustin tunkea ;D Ja kyllä, erilaisia ne olivat, lyhyemmin vastattu kuin mitä mä oisin vastannut! :D Huhh sulla on ollut kyllä leikkauksia hurjasti, onnneksi ei sellaisia vakavia paitsi ehkä tuo vastasyntyneenä tehty, huihh! Kiitos kommentistasi jälleen <3

   Poista
 6. Olipa kiva lukea sultakin vastaukset tähän :) Mäkin oon ollut vain yhdessä työpaikassa, toisaalta kerran irtisanouduin vakkarityöstä ja olin kouluajan extrana. Ellei mun työmatkat olisi näin haasteelliset, en edes katselisi muita töitä. Onneksi harva jaksaa puuttua mun valintoihin tai siihen miksi en mene "parempiin" töihin, vaan saan rauhassa tehdä sitä mistä tykkään :D Hei ja toivottavasti saat miehesi tekemään tuon postauksen, se olisi mielenkiintoista lukea ja samalla nappaisin sen kyllä omaankin blogiin, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jasu <3 Hei teet sitä just miltä itsestä tuntuu, toki työmatkan pituus on varmasti inha jos se on pitkä (kokemusta on, tosin se on pitkä mulla vain kun kuljen julkisilla). Ja hei ei ookkaan sellasia kun "parempi työ" kaikki työt on tärkeitä <3
   Joo se postaus on kuvia vaille valmis ja tietty se mihin väliin saan sen tungettua, mä toivon kovasti että sä myös teet sen ja ajattelinkin että jos haastan muita siihen, niin sä oot varmasti haastetuiden listalla ;D

   Poista