Sisällön tarjoaa Blogger.

Hunter boots

hunter boots outfit ideas

Knit Noisy May
Scarf Gina Tricot
Boots Hunter
Bag Michael Kors

neule syysasu

Nää oli näitä, kun vielä tarkeni! Nyt alkaa olemaan jo sen verran kylmä, ettei ulos tarkene lähteä ilman takkia. Toisaalta rakastan takkikautta, kuten ehkä vahemmat lukijat muistattekin, mutta on nämäkin kivoja aikoja, kun voi vielä pukeutua hieman kevyemmin.

Nyt alkaa olemaan myös pian se aika vuodesta, kun valoa ei enää riitä tarpeeksi ja on ihan liian pimeetä. Mä nään jo nyt väsymyksen itsestäni näissä kuvissa, enpä malta odottaa marraskuuta, kun suorastaan varmaan astun silmäpussieni päälle.

autumn outfit ideas

Mä olen tehnyt tänä syksynä kaksi ehkä järkevintä ostosta ikinä. Toinen ostos niistä oli ehdottomasti Hunterin kumpparit. Mä ajattelin joskus pentuna, etten enää ikinä tulisi pukeutumaan kumppareihin, mutta kappas kummaa kuinka mieli muuttuu. Nää on mun mielestä ihan todella tyylikkäät, solki sivuissa on ihan mahtava yksityiskohta ja onhan nää vähän saman tyyppiset kun mun eräät toiset perus paljonkäytetyt bootsit - näistä ei tuu sinänsä mieleen kumpparit. Nämä ovat olleet oikeat pelastajat joka sadepäivänä, kun on pitänyt lähteä bussilla töihin tai muuten vain asioimaan keskustaan. Saa kävellä kaduilla varomatta lätäköitä!

hunter kumisaappaat hunter boots

Valinnanvaikeutta mulla oli näissäkin, sillä pitkään mietin niitä keltaisia Huntereita. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin mustiin, sillä musta on aina musta. Mulle on tärkeetä aikalailla se, että oikeesti kaikki mätsää, joten mustien buutsien kanssa ei tule minkään asun kohdalla fiilistä "en mä voi nyt laittaa kumppareita, koska keltaiset ei käy tähän kokonaisuuteen".

Toinen aivan mahtava ostos oli kyllä ehdottomasti sadetakki, jota en oo vielä valitettavasti päässyt kuvaamaan. Se on kyllä keltainen! Mutta sävyero sen ja keltaisten Huntereiden kanssa ois ollut liian silmäänpistävä - sekin sai mut toisiin ajatuksiin ja päätymään mustiin Huntereihin. Takki yltää melkeinpä polvien kohdille, joten oon oikeesti päästä varpaisiin suojassa sateelta! Ei tarvitse raahata sateenvarjoa. Toki laukku kastuu ja ekalla kerralla tyhmänä otin vielä kuvissa näkyvän Korsini, jossa ei ole siis vetoketjua. Arvatkaa miten märkiä mun tavarat laukussa oli!

viininpunainen neule

Takaisin kuitenkin kyseiseen asuuni. Alkusyksystä hiihtelin tällä lookilla melko usein. Mä rakastan suuria neuleita, viime vuonna etsin niitä paljon löytämättä yhtään - tänä vuonna ostin tämän ihanan viininpunaisen yksilön. Välillä sai pistää paksumpaa sukkahousua, mutta välillä taas pärjäsi mainiosti vähän ohuemmilla, mitkä mun mielestäni käyvätkin paremmin tähän. Asu on kovin tumma, joten hieman läpikuultavat sukkikset tekee asua raikkaamman näköiseksi, paksummilla sukkiksilla tää näyttä ehkä hieman tunkkaiselta. Toki lämpöisyys menee aina etusijalle.

neulemekko ja bootsit

Nämä ovat muuten ne kuvat, jotka on kuvattu toistamiseen. Ensimmäiset räpsyt näistä hävisivät, sillä unohdin tosiaan siirtää kuvat koneelle ja tyhjensin muistikortin. Olin silloin kuvannut todella paljon ja kortti oli melko täyteläinen, joten sen siitä saa kun en huolehtinut kuvia äkkiä turvaan. Niissä ensimmäisissä kuvissa oli aivan ihana vaahterapuuruska taustalla ja näihin ei enää ennättänyt, sillä vaahterapuut olivat jo kaljuja.

Näidenkin kuvien taustalla on pienoinen tarina - tää on jotenkin ollut tosi epäonninen asukokonaisuus! Mentiin samaan paikkaan kuvailemaan tämä toinen kerta, kuin missä ne alkuperäiset oli otettu - erään isohkon parkkipaikan ihan perälle. Räpsittiin muutama testiotos, jonka taustalla oli vielä yksi kauniissa ruskassa oleva vaahterapuu. Testikuvien jälkeen joku ajeli sitten autollaan just sinne mun taakse.. Avasi auton ovet ja jäi kököttelemään siihen. Parkkipaikalla oli vaikka kuinka monta tyhjää nurkkaa! Aij että mua ärsytti, etenkin kun tyyppi ei jättänyt autoa parkkiin, vaan jäi ovet auki chillaamaan siihen keskelle.

Jouduttiin vaihtamaan siis paikkaa tähän kyseiseen, joka oli hyvin nopeasti valikoitunut paikka - aluksi en ollut tyytyväinen ja toi tapahtuma muuten ärsytti ja se fiilis paistaa mun silmääni näissä kuvissa. En toki voi sanoa jos siinä oli joku hätä, mutta silti, siellä oli todella paljon tilaa ja hiljaisia kulmia, jäi fiilis että se oli ihan oikeasti tahallinen, koska auto ei jäänyt mihinkään ruutuun, hhe.

autumn outfit

Loppu hyvin kaikki hyvin, näistä tuli kuin tulikin ihan kauniita keltaisten koivujen ansiosta. Vaikkakin mua ärsyttää kovasti tuo Parkkimerkki muutaman otoksen taustalla, mutta enköhän mä kestä sen, kun ne nyt kuuluu katukuvaan ja mulla ei riitä skilssit poistamaan noin isoa ja vaikeessa paikassa olevaa kohdetta.

Olisiko teillä muuten toiveita postauksien suhteen? En ole aikoihin kysellyt teiltä, mitä te haluatte lukea, olisi kiva saada toiveita. Mistä TE siis haluaisitte lukea?


Kivaa alkavaa viikkoa!
Mitä mieltä te ootte kumppareista, hot or not? Entä asusta?

18 kommenttia

  1. Noi Hunter kumisaappaat on kyllä sellaset, joita oon himoinnu parikin vuotta. Ens syksyksi taidan ite kyllä ostaa noi, sillä kumpparit olisi hyvä olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihanat, mäkin himoitsin näitä pari vuotta ennen ostoa, ihanaa että parisen kuukautta sitten raaskin nämä ostaa :D Ootan jo kevään loskaa kun näillä on helppo mennä silloinkin, ei tarvi varoa kenkien kastumista :'D Kiitoksia Paula kommentistasi :)

      Poista
  2. Oikein ihana ja syksyinen asu! ♥ Ja siis kumpparit on ehdottomasti hot! Mun mielestä kumpparit on välillä tosi kiva yhdistää johonkin asukokonaisuuteen, vaikkei taivaalta sataisikaan vettä niin paljon :> Mulla on itselläni punaiset Hai-saappaat, ne on niin mukavat jalassa. Oon muutenkin ollut tyytyväinen tuohon merkkiin niin ostan kyllä sellaiset tulevaisuudessakin, jos noihin mun punasiin tulee jokin reikä tai muuta sellaista. Nuo sinunkin saappaat on kyllä todella tyylikkäät, mä tykkään ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo itse asiassa yhdistin tähänkin nämä vain ihan vain koska halusin, eikä tuolla satanut vettä siis. Toki vähän märkää oli ja aamusella taisi tulla vettä, mutta ei enää tuohon aikaan :) Eli ehdottomasti kumpparit voi yhdistää syysasuihin vaikkei sitä vettä tulisikaan! Oi ihana, punaiset kumpparit <3 Mä oon ihaillut Huntereita myös punaisena :D Mutta näissä mustissa on tosiaan tuo pieni punainen yksityiskohta mikä miellyttää omaa silmää kovasti!

      Poista
  3. Ihanan rento asukokonaisuus <3 Miulta taitaa löytyä tuo samainen neule, jos olet ostanut sen Vero Modasta? :) Itseasiassa kumpparit ja sadetakki olisi myös täällä hankintalistalla, sillä viime aikoina olen havahtunut siihen, että niitä oikeasti olisi tarvinnut. Tuntuu vaan että sadetakitkin maksaa todella paljon, mutta toisaalta kyllähän nekin sitten käytössä maksaisi itsensä takaisin..
    Oivoi, teillä on tosiaan ollut hieman epäonnea tuon kuvauspaikan suhteen - kauniita kuvia oot kyllä silti saanut aikaiseksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuuli <3 Mä oon ostanut tuon neuleen Sokkarilta, se on Noisy Mayn mutta eikös sitä saa Vero Modastakin, eli voi hyvinkin olla ihan sama neule. :) Toi lähti matkaan samalla kerralla kun noi saappaatkin, ja siitä asti oon käyttänyt niitä keskenään usein :')

      Ja joo, ehdottomasti kannattaa ostaa sadetakki ja kumpparit, molemmat, ne ovat Suomessa aika tarpeelliset kun täällä oikeasti sataa syksyisin ja keväisin paljon (ja kesäisin yleensä :'D). Sadetakit ovat toki hintavia, mutta kyllä se vaan maksaa itsensä takaisin kuten sanoit. Hha joo hyvin epäonninen asu, mutta loppu hyvin kaikki hyvin! :'D

      Poista
  4. Ai vitsit miten ihana asu! Sopii sulle todella hyvin ja voisin itsekin pukea tämän heti päälleni ♥ Ompa sulla ollut epäonnea näiden kuvien kanssa, mutta mun mielestä tämäkin kuvauspaikka on oikein nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Jasu, kiitos <3 Joo-o hieman epäonninen asu kuvaamisen suhteen, mutta onneksi sain kuitenkin suht hyviä kuvia ja vielä hyvän ruskan aikaan 8)

      Poista
  5. Voi tämä asu on aivan ihana!! Nuo sinun Hunterit on aivan todella tyylikkäät, ja menevät ihan tavallisista saappaista! <3 Aivan ihastuttava look, ja sinä <3 Ja tosiaan aika hauska tuo kuvaussessio, välillä tuntuu kun joku haluaisi tahallaan parkkeerata siihen viereen tai eteen kun olisi kuvailusessio käynnissä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenniseni <3 Joo noi on ihan perus saapikkaiden nöäköiset kyllä, liekkö solki ja toki kumpparin malli tekee sen ;) Jep, toi sessio tuntui niin tahalliselta, mutta noh ei voi mitään. Onneks löytyi tämä uusi paikka vaikka meinasin turhautua :'D

      Poista
  6. Hei ihana asu ja taas niin kaunis sinä <3 Tiiätkö mää vannotin ihan samaa pentuna, että en varmana enää käytä kumppareita, vaan miten kävi :D ostin sellaiset nilkkurin näköiset kumpparit, jotka on ihan supermukavat jalassakin :) Voi ei mikä epäonnen kuvauskeikka, kun eka ei onnistu ja tokalla kertaa tulee joku tollo just sun kuviis ;d Nää kuvat on anyways ihania ja mua ei häiritse yhtään toi liikennemerkkikään!8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Ja hei ihan mahtavaa Emilia, ei pitäis ikinä sanoo mitään tuollaista, koska mieli voi muuttua ;D Mäkin meinasin ostaa sellaiset lyhytvartiset Hunterit, jotka ovat vähän nilkkurien tyyppiset, mutta sit päädyin pidempiin koska saappaat ovat vaan kätevät jos vettä tulee kovasti - ei jalat kastu :) Hhha joo toi oli kyllä harmillinen tapahtuma mutta ei sille tosiaan voi mitään, mutta kyllä se vaan ärsytti silloin hirveesti kun meillä on aina ongelmia nimenomaan niiden kuvauspaikkojen suhteen :'D

      Poista
  7. Siis tätä asua mä kuolasin jo sun Instagramissa! Mun mielestä tää on ihan täydellinen asu, ihan kuin jostain Pinterestistä<3 Voisin hyvinkin copycattailla tän joku päivä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi miten ihanalta kuulosti, kiitos tuhannesti Elli <3 Ja ihanaa että oon saanut levitettyä suhun vähän inspistä ja haluat samantyyppisen asun päälle, just tää on yks paras juttu tässä hommassa, nimittäin kuulla jotain tuollaista <3

      Poista
  8. ihana asu ja kumpparit sopii todellakin syys asuun!:)

    VastaaPoista
  9. Tää asu kokonaisuus on niin ihanan rento ja jotenkin kevyt, vaikka onkin huivia ja neulemekkoa. <3 Näytät upealta! <3 :) Mie kanssa inhoon liikennemerkkejä taustalla, mut niitä ei saa aina poistettua kuvista tai rajattua edes, ei kehtoo laittaa blogiin tyyliin 7cm leveitä kuvia, jotka on normipituisia kuitenkin. :D Onneks useimmiten asukuvat tulee otettua kaupungin ulkopuolella, niin saa kuvatessa varmasti rajattua liikennemerkit ja parkkikset pois. :)

    VastaaPoista