Sisällön tarjoaa Blogger.

Asu talven juhliin

pikkujouluasukokonaisuus

Fur H&M
Dress BikBok
Over the knee boots DinSko
Bag Michael Kors

newyear outfit ideas

Viimein sain tämän talven juhliin käyvän asukokonaisuuden blogin puolelle! Musta olisi kiva, jos olisin ennättänyt julkaista nämä ihan siinä joulukuun alussa, jolloin nämäkin kuvat on otettu, mutta en saanut niitä mihinkään väliin. Olisitte ehkä saaneet enemmän inspiraatiota tästä asusta, koska tää on just täydellinen talven juhliin, kuten esimerkiksi pikkujouluihin ja uuteen vuoteen.

Mulla olikin kyseinen asu yllä kolmessa eri pikkujoulussa. Kyllä, minä joka ennen halusin stailata joka juhliin erilaisen pikkujouluasun, käytin kerrankin samaa asua. Tämä meinasi päätyä myös uutena vuotena ylle, mutta valitsin silti tyllihameen silloin. Rakastuin tähän lookkiin vaan niin paljon ja tunsin oloni oikeasti mukavaksi tässä kokonaisuudessa, joten miksipä en käyttäisi sitä.

talven juhlalook
asu talven juhliin

Kenkinä mulla oli ihan ensimmäisissä pikkujouluissa lähes samanlaiset kengät, mutta paljon korkeammilla ja puoliväliin reisiä ylettävillä ylipolvensaappailla. Niitä en voinut kaksiin muihin pikkujouluihin kuitenkaan laittaa, sillä ne olivat liukkaat ja lumet olivat jo tulleet maahan. Siksi tyydyinkin näihin matalampiin ja ehkä hivenen arkisempiin ylipolvensaappaisiin. Olisin halunnut kuvat juuri niillä juhlavammilla saappailla, mutta se ei ollut enää tässä vaiheessa mahdollista.

michael kors bag
fur jacket outfit ideas

Kuvauspaikaksi piti valita nopeasti joku, sillä meillä oli kiireaikataulu tällöin. Nämä kuvat olisivat olleet aika upeita jossain talvisessa maisemassa, mutta tuolloin ei sekään ollut mahdollista. Nyt en enää tätä asua ehkä valitsisi illanviettoihin ja juhliin, koska sää alkaa olla jo vähän liian viileä tälle kokonaisuudelle.

pikkujouluasu ideat
winter party outfit

Tämän mekon bongasin muuten jälleen Kuopion BikBokin instagram tililtä, joka on mulla tiuhaan seurannassa. Marssin jälleen seuraavana päivänä kauppaan hakemaan just tätä. Mekkoa oli myös punaisena ja mua harmittaa suuresti, etten ottanut myös sitä matkaan. Olisin voinut vaihdella pikkujouluissa edes mekon väriä, hhe. Tuo karvatakki olisi nimittäin passannut aivan ihanasti myös sen punaisen kanssa.

pikkujoulu asu
winter party outfit ideas

Mitä tykkäätte tästä talven juhliin käyvästä asukokonaisuudesta?
Oikein kivaa sunnuntai-illan jatkoa ja uutta alkavaa viikkoa!

16 kommenttia

 1. Vitsit kun sie oot upea näissä kuvissa! <3 Todella ihana tää kokonaisuus, tykkään tuosta et mekko ja takki ovat about saman pituiset. :) Saappaatkin pääsee paremmin esille! Inspiroiva asu on, eikä haittaa mitään, että julkaisu viivästyi. Mukava nähdä asuja silti, vaikka olisikin kuvattu paljon aiemmin. :) Inspis ei katso ajankohtaa ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Milla, ihania sanoja <3 Mäkin tykkäsin siitä, että takki ja mekko ovat samaa pituutta ja ylipolvensaappaat niiden kanssa vielä ihan täydelliset. Tosiaan tulee saappaat paremmin esille ;) Vielä paremmat olis just ollut ne mun toiset samantyyliset saappaat tähän, mutta ehkä ensi vuonna saan ne kuvailtua :D Inspis ei tosiaan katso ehkä sitä ajankohtaa, mutta tästä olis varmaan saatu vinkkiä just nuihin talven juhliin, mutta tosiaan parempi myöhään kun ei milloinkaan 8) <3

   Poista
 2. Uu, miten tyylikäs typykkä siellä ruudun toisella puolella onkaan! <3

  Mä niin tykkään tästä asukokonaisuudesta, näytät niin kauniilta, että huh huh! <3 Ja vaikka harmittelitkin, ettet ostanut tuota mekkoa myös punaisena niin älä huoli, musta mekko sopii hyvin kaiken kanssa yhteen ja tuollainen raikkaan värinen huulipuna on myös todella kiva lisä tällaisessa asussa! Ehkä ensikerralla ostat sitten kaksi eri versiota jostain vaatekappaleesta, jonka bongaat BikBokista tai sitten muualta ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kaunis ;) <3 Musta on aina musta ja se valinta oli kyllä parempi niistä kahdesta väristä, mutta oispahan ollut upee tosiaan se punainenkin 8) Mä harrastin aikoinaan kovasti tuota, että sama vaatekappale kahdessa eri värissä. En oo tosin aikoihin enää tehnyt niin ja ehkä ihan hyväkin. ;)

   Poista
 3. Vau mikä mimmi siellä! <3 Oot kyllä tosi kaunis näissä kuvissa, ja tuo pörrötakki sopii asun kanssa mainiosti :) Miunkin pitäisi löytää se "The Pikkumusta" jostain, sillä edellisessä on makuuni vähän turhan ohut kangas.. Nuo saappaat kyllä kruunaavat kokonaisuuden, ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tuuli <3 Tää tekoturkki tosiaan käy tuon mekon kanssa hyvin ja itsekin tykkäsin kovasti koko yhdistelmästä - tosin noi saappaat, ne ois vaan ollut paljon paremmat ne toiset yksilöt :') Toivottavasti löydät jonkun kunnon pikkumustan, ne kyllä pelastaa pahimmat asukriisit ;)

   Poista
 4. Oi tykkään tykkään tykkään <3 Oikein hehkut näissä kuvissa, näytät niin superkauniilta! :) Ja kuten Millakin kommentoi, niin inspis ei katso ajankohtaa, eli ei haittaa lainkaan vaikka kuvat tuli julkaisuun nyt :) Ja vaikka välillä asuja on kiva vaihtaa juhlien välillä, niin kyllä se vaan säästää asukriisiltä jos menee hyväksi havaitulla asulla seuraaviinkin juhliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos Jenni <3 Ei tosiaan taida katsoa ajankohtaa, ja eikös se oo aina parempi myöhään kun ei milloinkaan 8) Tosiaan nyt kun sanoit niin ei tarvinnut kriiseillä yhtään asujen suhteen, kun kaikkina kolmena kertana meni tällä :'D

   Poista
 5. Siis vau mikä asu ja vau mikä nainen! Näytät oikeesti tosi upeelta ♥ Tuo takki aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Jasu <3 Toi takki pääsee ihan liian harvoin käytölle nykyään, vaikka tykkään siitä ihan himona 8)

   Poista
 6. ihan super kiva asukokonaisuus 8) tuo karvatakki on niin magee <3!

  VastaaPoista
 7. Huhhuh nainen, kyllä sää vaan näytät niin älyttömän hyvälle!!<3 Niin tyylikäs ja kaunis olet :-*

  VastaaPoista