Sisällön tarjoaa Blogger.

Pieni katsaus Kööpenhaminaan

nyhavn satama-alue kööpenhamina

Noniin, nyt sitä ollaan palailtu parin päivän Kööpenhaminan reissulta kotiin ja olo on todella ihana. Lomaa jatketaan tämän loppuviikon yhdessä miehen kanssa ja tuo parin päivän minireissu teki meille molemmille ja ehkä hivenen myös meidän suhteelle hyvää. Vähän muutakin kuin kotona istumista, u know. Päästiin näkemään ja kokemaan jälleen yhdessä uusia maisemia ja uusia kokemuksia.

nyhavn copenhagen

Ennen Kööpenhaminaan lähtöä multa lähti puolet hiuksista, as you can see. Instagramissa sainkin paljon ihailevia kommentteja, ihana että tekin tykkäsitte mun uudesta freshistä hiuslookista. Olin tosiaan suunnitellut hiusten leikkuuta lyhyeen polkkaan jo pari vuotta, mutten koskaan uskaltautunut siihen, sillä kasvatusprojekti on ollut pitkä. Mä en ymmärrä että miksi mun tukka kasvaa aina yhteen tiettyyn pituuteen ja alkaa sen jälkeen katkeilla. Turhauttavaa. Nyt sainkin sitä muutosta myös hiuksiin ja aij että se tuntuu hyvälle.

kööpenhamina1

Yritin tosiaan ajastella teille tiistaille postausta, jotta blogi ei hiljenisi ihan viikoksi, mutta valitettavasti kuvia ei saatu ja en jaksanut stressata yhtään siitä. Olin vähän kyllästynyt loskalumisadekeliin ja perus arkeen, ja sen vuoksi kameraan tarttuminen oli lähes mahdottomuus ja tympi, tosiaan saatiin irtaannuttua ja nyt tämä kotona oleminen tuntuukin ihan super hyvälle ja voisin lähteä kuvailemana vaikka saman tien.

Loppuviikon aiomme ottaa rennosti. Tietysti lauantaille on luvassa mun 25-vuotissynttärijuhlat. Tai juhlat ja juhlat... Kokoonnutaan istumaan iltaa läheisimpien ystävien kanssa, jotka pääsevät paikalle. Ei sen kummempaa. Vähän leipomista ja juhlatunnelmaa on kuitenkin siis loppuviikolle luvassa.

kööpenhamina

Alan pikku hiljaa käymään Köpiksen kuvia läpi ja ajattelin jakaa kuvat ja tarinointini kahteen eri postaukseen. Lyhyesti kuitenkin, Kööpenhamina on aivan upea kaupunki ja tykkäsimme molemmat kovasti, aiomme ehdottomasti palata sinne joskus kesäaikaan. Kaupunki on pieni, mutta näkemistä oikeasti riittää.

Hauskaa loppuviikkoa!

10 kommenttia

 1. En malta odottaa tarkempia postauksia Kööpenhaminasta! Suunnittelen koko ajan, että lähdettäisiin miehen kanssa sinne kesällä. Mies ei tosin tästä vielä tiedä eikä välttämättä oo niin innoissaan, mutta ehkä mä saan hänet suostuteltua ;D Ja sun hiukset näyttää hurjan kivoilta<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla että odottelet postauksia tästä reissusta! Ne ovat tosiaan työn alla ja on ollut tässä vähän kiirettä, että en ennättänyt sunnuntaina ensimmäistä pistää tulemaan :< Mäkin aloin kesäreissua jo suunnittelemaan sinne suunnille, hhe :D Se ois kesäkaupunkina ihan ehdoton kyllä, toivottavasti sun mies innostuis asiasta <3 Kiitos Linda <3

   Poista
 2. Ai vitsit miten mä odotan jo sun reissupostauksia<3 Köpiksessä näyttää ihanan keväiseltä, tahdon!<3 Noi sun hiukset on kyllä superkivat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Jasu, kiitoksia paljon <3 Loppuviikosta jospa ekan saisin tulemaan 8)

   Poista
 3. Erittäin kaunis kaupunki ❤

  VastaaPoista
 4. Köpis näyttää ja kuulostaa ihanalle :) <3 Voi että ois ihana joskus käydä sielläkin! Sun uusi hiustyyli on kyllä aivan ihana, tosi raikasta vaihtelua! Itse en ehkä uskaltaisi, mutta ei koskaan pidä sanoa ei koskaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, sitä se kyllä olikin <3 Mä suosittelen joskus käymään, sä tykkäisit siitä varmasti 8) Joo koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, koska mä just ennen tuota leikkausta sanoin läheiselle että en koskaan uskaltaisi ja kuinkas sitten kävikään :'D Todellakin tukka kiitti, on niin hyvän tuntuiset ja terveet kun sain sen kuolleen latvan pois mitä oli PALJON!

   Poista
 5. Mä ihastelin sun uutta hiuslookkiasi Instagramin puolella silmät melkein lautasen kokoisina, sillä tuo malli sopii sulle kyllä aivan mielettömän hyvin! ♥ Välillä on ihan kivaa napsaista vaikka vähän enemmänkin pituutta pois, sillä kyllä se tukka siitä kasvaa, vaikkei se siltä ehkä tuntuisikaan. Mitä pidemmäksi hiukset kasvavat, sitä vähemmän itse huomaa sitä eroa. Mä olen ainakin niin monesti vain miettinyt, miksei mun tukka kasva pidemmäksi, mutta muut näkevät eron huomattavan paljon nopeammin kuin mitä itse.

  Ihana kuulla, että teidän minilomanne tuli tarpeeseen ja teki teille molemmille hyvää. Mä jatkankin sitten seuraavaksi lukemaan sun nuo postaukset, jotka olet tässä ehtinyt julkaista! En malta odottaa, että näen enemmän kuvia Kööpenhaminasta ;> ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij ihan mahtava kuulla, kiitos Emmi <3 Välillä on tosiaan hyvä vähän napsaista reilummin pois, kyllä muuten kunnossa näkyi hyvin 8) Mulle joskus sanoi kampaaja, että joillain ei oikeasti jostain pituudesta vaan kasva, se tulee vissiin geeneissä. Latvat nimittäin alkaa katkeilla jossain tietyssä mitassa - tai en sit tiedä johtuuko se esimerkiksi blondaamisesta, ja siitä että käsittelee sitten liikaa hiuksia raudoilla sun muilla. :(

   Ihanaa että et malta odotella lisää Köpis-postauksia <3

   Poista