Sisällön tarjoaa Blogger.

Vauvakuplassa

vauvakuplassa

Oikein ihanaa alkanutta marraskuuta! Blogissa vallitsee nyt pieni hiljaisuus ja ihan syystä. Nimittäin meidän jäbä ilmoitteli tulostaan heti tuossa marraskuun vaihteessa ja yllätyslähtöhän sitä yöllä tuli. Me ollaan pojan kanssa molemmat kunnossa ja voidaan hyvin. Laskettuun aikaan olisi ollut vielä hieman yli kuukausi, joten aika ajoissa ollaan. Sunnuntaina on isänpäivä, niin liekkö oli kiire maailmaan isänpäiväksi - sai isi nyt kyllä maailman ihanimman isänpäivälahjan ekana isänpäivänään, hhe.

Fiilikset ovat aika sekavat ja tuntuu, että raskaus loppui jotenkin ihan kesken, vaikka elinkin jo todella tukalia päiviä. Toisaalta hyvä, että tukalimmat ajat jäivät nyt pois, vaikkakin olisin mieluusti pitänyt käärön turvallisesti masussa vielä sen muutaman viikon. No, kaikella on tarkoituksensa ja pääasia, että kaikki voi hyvin. Täällä eletään nyt melkoisessa tunnemyllerryksessä, ehkä jonkinlaisessa "shokissa" sekä siinä kuuluisassa vauvakuplassa. Ajatuksia on vaikea pukea sanoiksi, joten en aio avata asiaa täällä sen enempää. Haluan välillä yrittää kirjoitella perus kevyitä postauksia, jos aikaa ja ajatusta riittää. Jokainen päivä kuitenkin kerrallaan, katsotaan!

Ihanaa marraskuun jatkoa! ♥  

12 kommenttia

 1. Onnea vielä täälläkin :) ♥

  VastaaPoista
 2. Tämä oli niin ihana uutinen <3 <3 Onnea vielä aivan valtavasti <3

  VastaaPoista
 3. Nyt ihmisiä ainakin alkaa kiinnostamaan sun ajatukset. Mä en kyllä ois jakanut tätä postausta muuten kuin ”vauva syntynyt”, jos ei tuu mitään vauvajuttuja ollenkaan tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että et tykännyt tavastani jakaa tätä uutista, mä olin jo heti raskauden alussa päättänyt jättää vauvajutut blogista pois, koska ihan ensiksi haluan varjella hänen yksityisyyttään. :) Tietysti kuulumisia tulee jaettua jonkin verran tälleen just ehkä pintapuolisesti ja siihen se jää valitettavasti. On olemassa niin monia mamma- ja perheblogeja, että niitä voi lueskella sitten jos sellaista haluaa lukea. :) Haluan itse pitää blogini sellaisena mihin se on tässä vuosien mittaa muokkautunut ja vauva-aiheet eivät kuulu siihen, vaikka sellainen on nyt osana elämääni. :)

   Poista
 4. Tosi paljon onnea, miten ihana uutinen ♥

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea myös tätä kautta, aivan ihana juttu! <3 Ihana, että voitte molemmat hyvin - meillähän oli siellä Baby Showereilla puhetta, että eihän sitä tiedä jos muksu tulee jo marraskuussa. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Milla <3 Joo mä tosiaan olin varma siitä, että hän syntyy marraskuussa, mutta en nyt ihan ajatellut siinä baby showerissa, että viikon päästä tulisi se lähtö :')

   Poista
 6. Kuten sanoin sulle jo Instagramissa heti, kun ilmoitit asiasta, haluan vielä jälkikäteen tulla onnittelemaan teitä molempia, joten suuren suuret onnittelut! <3 Ihana kuulla, että kaikki sujui hyvin, vaikka nopea lähtö sairaalalle tapahtuikin. Nyt vain keskitytte toinen toisiinne ja nautitte ajasta teidän pikkuisen kanssa, kyllä me täällä blogin puolella odotellaan :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti, ihana että kommentoit tähänkin <3 Jokainen kommentti merkkaa todella paljon ja ilo lukea teidän ajatuksia täälläkin 8) Ihanaa, että oon tähän asti edes kerran viikkoon ennättänyt postata - toivottavasti jatkossa sama, sillä tässä hommassa pääsee siihen omaan juttuun ja voin paremmin kun saa vähän kirjoitella tänne teille :) Oon sitä mieltä että täytyy muistaa pitää kiinni myös vähän siitä omasta harrastuksesta, niin jaksaa äitinäkin paremmin <3

   Poista