Sisällön tarjoaa Blogger.

Liian vanha bloggaamaan? - Mukana mustabeige asukokonaisuus

kesäinen asukokonaisuus mustabeige
asukokonaisuus kesälle

LEATHER JACKET OMPELIMO ROKITA
TOP BIKBOK
SKIRT H&M
BAG&BALLERINAS MICHAEL KORS

kesätyyli

Yleensä värit puhuttelevat minua enemmän kesällä, mutta jostain syystä tänä kesänä - etenkin tuolloin alkukesästä, menin hyvin paljon värittömillä kokonaisuuksilla. Yksi niistä käytetyimmistä kokonaisuuksista oli tämä. Tää mustabeige H&M:n kukka hamonen, jolla viiletin menemään todella usein. Midimitta oli sopiva ja tuubitopin avulla sain tartutettua vähän alkukesän aurinkoa yläkropalle, silloin kun nahkatakkia ei siis tarvinnut. Sitten kun ne kovat helteet iski, niin tämä kokonaisuus ja hamonen jäi pois.

mustabeige kesätyyli kukkahameella flower skirt

Tähän sitä on nyt tultu, siis mä oon ruvennut miettimään oonko mä ihan liian vanha bloggaamaan?! Mä tiedän näiden olevan ihan höpöhöpö-ajatuksia. Missään tällaisissa harrastuksissa kun ei pitäisi olla vanhemmalla iällä mitään tällaisia "ikärajoja". Ehkä nämä ajatukset ovat nousseet pintaan siitä, että suurin osa minun ikäluokastani ovat lopettaneet, mutta eipä minua nuorempiakaan kait paljoa blogimaailmasta löydy. Itse asiassa tuntuu, että facebookin bloggaajat- ryhmissä on minuakin vanhempaa kansaa ja paljon, joten kait nämä ajatukset ovat tosiaan ihan huuhaata. Sanokaa pliis, etten oo ainoa joka välillä miettii tätä!

kesätyyli kukkahame H&M
kesätyyli kuopiolainen bloggaaja

Muistan myös lukeneeni aiemmin joissain blogeissa tästä samasta aiheesta. En nyt vaan saa päähäni mistä, mutta en tasan ole ainoa tämän ikäinen bloggaaja, jolla on samoja ajatuksia moisesta. Raapusta ihmeessä kommenttiboxiin, jos sinulla on ollut samoja fiiliksiä bloggaamisesta. Ootko kenties lopettanut sen vuoksi, vai porskutteletko yhä mukana blogimaailmassa näistä ajatuksista huolimatta?

nahkatakki ompelimo rokita
mustabeige asukokonaisuus

Me on muuten oltu ja menty nyt lomalla. Käytiin Pohjoisessa päin heti loman alkajaisiksi nauttimassa rentouttavasta viikosta raikkaan luonnon keskellä. Nyt on sit siivoiltu ja chillailtu kotosalla. Ensiviikko lomaillaan edelleen ja loppuviikko sekä koko heinäkuu huipentuu Kuopiorockiin, voi kuinka olenkaan kaivannut festareita!

Sitten ensimmäinen lomapuoliskoni onkin ohitse ja käyn viikon työmaalla, ja siitäpä taas viikoksi lomailemaan. Aluksi mun piti pitää myös sen yhden työviikon jälkeen toiset pari viikkoa lomaa, mutta avasin itse asiassa tänään ajanvaraukset nettiin - mä jotenkin kaipaan töihin ja tuntuu, että kyllähän tästä joutais. Vaikka joutas, niin nautin kyllä lomailusta, ei sillä!

Mitä fiiliksiä asu ja ajatukseni herättää?
Kivaa kesän jatkoa kaikille!

4 kommenttia

 1. No et todellakaan ole liian vanha! Itse ajattelin vielä 5 vuotta sitten, että olen liian vanha Instaan sisällöntuottajaksi ja nyt kun meidän ikäiset ovat suurin piirtein vallanneet koko Instan niin ajattelen, että taidan olla liian vanha Tiktokkiin.. :D Pitäisköhän sekin alusta ottaa haltuun vaan nyt heti eikä sitten viiden vuoden päästä?

  Ja arvaa mitä: sain tällä viikolla blogini kautta elämäni ensimmäisen yhteistyötarjouksenkin, vaikka en siis ole itse yhtään etsinyt mitään yhteistöitä! En kuulunut ollenkaan tarjouksen tehneen firman kohderyhmään, joten asia jäi sikseen, mutta pointtina siis se, että blogimaailma ei todellakaan taida olla kuollut, päinvastoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää on tosiaan niitä tyhmiä ajatuksia, sillä missään tällasissa ei todellakaan pitäis olla mitään ikärajoja :D TikTok ei oo muhun iskenyt, vaikka mulla onkin tili siellä, en vaan koe videoita omakseni.. Ja kun siis onhan siellä tosiaan se "nuoriso" sen TikTokin vallannut (vaikka toki moni meidänkin ikäinen).

   Siis ai ihana, muistan tuon fiiliksen!! Vaikka harmi, ettei ollut sinun aihepiiriisi sopiva ja jouduit sen skippaamaan, mut silti ihan huippua! Minua vähän lohduttaakin tuo tieto - blogimaailma ei ilmeisesti oo ihan kuopattu homma, jos täällä vielä yhteistöitä olisi tarjolla. ;)
   Minullakin olisi mahdollisuus tehdä eräs yhteistyö ja siitä tuleekin lähes joka toinen kuukausi s-postiakin (olen heidän s-posti listallaan ja oon törmännyt parissa blogissa samoihin yhteistöihin) ja se sopisi vielä blogini aihepiiriinkin, mutta en vaan saa aikaiseksi etenkin kun pitäisi käyttää kielipäätä ja kirjoitella s-postit enkuksi :'D

   Kiitos kommentistasi, ihana oli kuulla ajatuksiasi aiheesta <3

   Poista
 2. Missään nimessä et ole liian vanha bloggaamaan! Musta nimenomaan tuntuu, ettei nuoremmat niin aloita enää bloggaamista vaan menevät suoraan IG:n, TikTokin tms. puolelle tekemään omia juttujaan. Itse en oo koskaan tuntenut olevani liian vanha kirjoittamaan omaa blogia, mikä varmasti johtuu osittain siitä, että suurin osa seuraamistani kauneusblogeista on samanikäisten tai itseäni vanhempien henkilöiden pitämiä :D IG:n puolella joskus tuntuu, että oon tonne kauneusmaailmaan "liian vanha", vaikkei sekään toki pidä paikkaansa. Nykyään vaan tuntuu, että kaikki on niin paljon itseä nuorempia siellä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Linda, kiitos <3 Tosiaan, hieman typeriäkin ajatuksia nämä tällaiset. Toi on ihan totta, että ei sitä nykynuoret enää tänne eksy, vaan he käyttävät enemmänkin just TikTokia. Kai tuo instagramkin alkaa menemään enempi siihen suuntaan, et videot olisi sielläkin se "hitti" ja siksi myös enempi nuorempaa kansaa menee myös sinne. Toivottavasti ei kokonaan nuo videot vie, koska itseäni videot ja niiden teko ei niinkään kiehdo.

   Uskon, että sulle ei tosiaan tuu nuita fiiliksiä siksikin, että suurin osa tän ikäisistä ovat juurikin kauneusbloggaajia. Iso osa on myös perhebloggaajia, ja mä en koe sitä omakseni, joten en edes lue niitä ja sen vuoksi ehkä huomaa tämän ikäisen "läsnäoloa" blogimaailmassa.

   Ikä on vaan numero, tämmösissä kivoissa harrastuksissa ei pitäis sitä niin ajatella että ei vois ikänsä vuoksi toteuttaa :D Silti nää ajatukset vaan tulee, ärrh!

   Poista