Sisällön tarjoaa Blogger.

Tapahtumarikas heinäkuu - Halkiollinen kukkahaalari

halkiollinen haalari

JUMPSUIT WISH
BAG MICHAEL KORS
SHOES TAMARIS

haalari halkioilla
mustavalkoinen kukkahaalari jumpsuit

Mun piti tulla jakamaan kiva kesähaaste-postaus, mutta tajusin että tässä on taas tovi vierähtänyt viime postauksesta ja mulla on ihan kamalasti kaikkee kivaa raapustettavaa. Tuntuu, että pari viimeisintä postausta ei oo ollut lähes mitään kerrottavaa, ja nyt taas näppis sauhuaa tuhatta ja sataa.

Ihan ekaksi olis kiva jakaa muutama sananen heinäkuulta, joka oli aikas tapahtumarikas viimeisen viikonlopun osalta. Kuopio Rock oli ihan mahdottoman huikee ja siltä viikonlopulta jäi niin lämmin fiilis ihan kaikesta. Siis oudointa oli, että kolmen päivän aikana tuntui tapahtuvan useamman päivän edestä, vaikka päiviä oli vaan kolme. 

michael kors minibagkuopio bloggaaja

Punkattiin torstaista sunnuntaihin ystäviemme luona saaristokaupungissa ja se jos mikä tuntui pitkästä aikaa hyvin rentouttavalta, vaikka "radalla" oltiin kolme päivää. No mekin osataan melko rauhallisesti ottaa, joten ei siinä loppuun pala...

Se, että ensimmäistä kertaa pariin vuoteen huolehdit vain itsestäsi, aloitat aamun ystävien seurassa ja siemailet kauniilla parvekkeella Mimosaa ystävättären kanssa. Tällaisia hetkiä sitä silloin tällöin ihminen tarvitsee elämäänsä. Rehellisesti toki tuo aika meni nopeasti MUTTA siinä tuli hirmuinen ikävä omaa pientä poikaa ja se taas tuntui sinänsä pitkältä. Se teki kuitenkin ihan todella hyvää meille kaikille, se on fakta mitä ei voi ohittaa.

bloggaaja kuopio
flower jumpsuit

Toki joo... Voiko sitä rentouttavaksi nyt sanoa, että päädyin ihan litimärkänä (märkänä monellakin tapaa, kun vettä tuli muutaman tunnin kuin saavista kaataen, kengät olivat litimärät ja toki sitä skumppaakin meni..) Kuopio rokki torstaina hyppäämään ystävän kanssa Benji-hypyn. Ai kauhee, mä oon niin ikionnellinen että kykenin siihen, sillä oon muutamillakin festareilla katsonut kyseistä koria ja alas hyppääviä hulluja ihmisiä. Ja nyt mä olin yks niistä. Se nyt lähti aikalailla läpällä minun suustani, kun sanoin ystävälleni kesken ysäri-bileiden, että mennäänkös hyppäämään? No tämähän sanoi, että mennään ja niin me sit mentiin!

Ihan kenenkä tahansa kanssa ei hyppäisi moista. Siinä oli kuitenkin yksi meidän läheisin ystävä mukana, ja koska kyseessä oli vielä miespuolinen sellainen, niin se loi mulle ehkä suuremman turvan, kun hyppääminen naisen kanssa. Molemmat jollain tapaa voitimme yhden pelkomme, mutta se tunne maahan päästyä oli ihan sanoinkuvaamatonta.

halkio haalari
haalari asu

Rokkiviikonloppu oli siis kerrassaan täydellinen. Lisäksi kaikki oli toteutettu aivan todella loistavasti ja ihmispaljoutta sai välteltyä mikäli itse vaan halusit. Ei valittamista. Ihana oli myös päästä pukeutumaan festareille ja luoda erilaisia festarilookkeja, joita harmivain ei saatu kuvattua.

Yritän vielä elokuun puolella saada pienen kesähaasteen kivan playsuit asun kera tänne. Kesäasuja on muutamia vielä jemmassa, sekä toivon että saataisiin pari vielä talteen - nimittäin elokuu on vielä kesää ja haluaisin hieman lämpöä ennen syksyä ja tulevaa pimeää ja kylmää talvea. Syyspukeutumista odotan taas kerran oikein innolla!

kukkahaalari asu

Tilasin muuten elämäni ensimmäistä kertaa Wishiltä, nimittäin tämän haalarin! Tilasin samantyylisen myös vaaleammassa versiossa. Mä en ikinä oo oikein tukenut näitä tilauksia, mutta mä niin palavasti halusin tällaisen halkiollisen haalarin, joten päädyin sitten ensimmäistä kertaa tilaamaan Wishiltä, sillä tän tyyppisiä halkiollisia haalareita ei löydy sitten mistään.. Tai jos löytyy, niin vinkkaa mulle ihmeessä!

Laatuhan näissä on just sitä, miksi en yleensäkään oo tilannut tuolta. H&M ja New Yorker ovat jo melko kehnolaatuisia vaatteita, ja ne menee just ja just. Tilasin molemmat koossa M ja tämä musta kukkahaalari on melko isohko (se kutistui hieman pesussa onneksi) kun taas se vaaleampi versio on just ja just hyvä pesun jälkeen, ellei jopa vähän liian pienikin. Kai mun on teetettävä ompelijalla tämän tyyppinen, jotta saan laadultaan erinomaisen ja kestävän.

Ootko sä hypännyt Benji-hyppyä?

Ei kommentteja