Sisällön tarjoaa Blogger.

Ruska-ajan asu ja ajatuksia Black Fridaysta

viitta asukokonaisuus

CAPE VERO MODA
BAG MICHAEL KORS
BELT BIKBOK
SHOES DR. MARTENS

syksyn asukokonaisuus

Talvi se tuli tänä vuonna ihan rytinällä, ihan yhtäkkiä ja aivan todella ajoissa verrattuna muihin vuosiin. Ihanaa, silllä yleensä olen toivonut lunta marraskuun puolessa välissä ihan vaan, koska tämä kaunein ruska-aika on ohi ja jäljellä on vain pimeys ja koleus. Tänä vuonna sitä ei onneksi tarvinnut kestää pitkään ja sain mitä halusin, lunta ja valoa. Kylmyys tuli tietysti siinä samassa, mikä välillä kenkuttaa, mutta jokaisesta asiasta löytyy hyvät ja huonot puolensa, niin kärsin mielelläni sen valon vuoksi mitä lumi tuo. Ja kuulostaahan se kieltämättä kivalta, kun pakkaslumi narskuu kenkien alla.

syksyinen asukokonaisuus viitalla viitta syksyllä

Mä ajattelin jakaa tämän ihastuttavan asukokonaisuuden ruska-ajalta ja vähän mun loppuvuoden menoja ja meininkejä. Suurinosa ajastahan on mennyt lähinnä yrityshommien ja siihen liittyvien asioiden kanssa. Ihan siis tavaroita hankkien, suunnitelmien sumplimiseen ym ym. Black Friday osoittautuikin ihan todella hyödylliseksi tänä vuonna, sillä ajoitin lähes kaiken sille viikolle ja perjantaille ja uskoisin säästäneeni pitkän pennin sen ansiosta. 

Mitä tähän Black Fridayhin tulee. Mä en yleensäkään BF viikolla tai sinä perjantaina halua ostaa mitään, ellei ole jotain tarpeellista ja hintavaa hankittavaa, mutta tänä vuonna sitä teki sitten muutaman muunkin vuoden edestä. Se on tietysti hyvä asia, kun saan tehtyä töitä varmasti pitkälle asti ilman, että pitäisi ostaa mitään. Kerralla kaikki, niin on mukavampi aloittaa työt ja uusi vuosi.

syksy look
syksy tyyli kuopiolainen bloggaaja

Tuntuu jälleen niin hassulta jakaa näin syksyisiä kuvia, kun ollaan saatu hyppiä hankiaisessa jo monta viikkoa. Tällä ihanalla viitalla ei pahemmin enää mennä nuissa pakkasissa. Ensi viikolla tosin taitaa keli muuttua aika radikaalisti, kun pakkanen väistyy ja taisi muutama plussa astekin vilahtaa ennusteessa. Pikkupakkanen saisi pysyä, en pistäisi pahitteeksi! Täällä odotellaan jo hieman nimittäin joulua, ja siihen jos mihin kuuluisi se pakkanen.

Ajatukset ovat mulla olleet tosi paljon nyt työasioissa, mutta yritän tässä muistutella kovasti itselleni sitä, että loisin lapselleni ihanan joulun. Olen saanut tehdä päänsisäisesti töitä sen kanssa, etten ihan uppoudu työhön ja siihen liittyviin asioihin, vaikka ne ovat nyt todella tärkeitä, jotta saadaan ensivuonna kaikki hommat toimimaan ja pyörimään. Täytyy muistaa, että pienelle lapselle joulu ja sen perinteet tulevat olemaan varmasti yhtä tärkeitä, kun minulle.

asteekkikuvio viitta
asukokonaisuus viitta
syksy tyyli

Saitteko te hyödynnettyä BF viikon jonkin tärkeän ostoksen kanssa?
Kivaa joulun odotusta kaikille!


2 kommenttia

 1. Mun mielestä just tollasiin tilanteisiin Black Friday on ihan loistava, kun oikeesti täytyy ostaa asioita mitä tarvitsee! Silloin ehdottomasti kannattaa hyödyntää ne alet :) Tuntuu vaan, että nykyään monilla on tapana ostaa ties mitä vaan sen takia, että tuotteet sattuu olemaan alennuksessa. Eihän siinäkään toki mitään väärää ole, jokainen tyylillään!

  Tosi kiva asu ja tsemppiä edelleen uusiin työkuvioihin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, todella kätevää kyllä hyödyntää tarvittaviin ostoksiin. Mutta just toi huvikseen ostelu on tympeetä, enkä lainkaan tue sitä :) mut kuten sanoit, jokainen tyylillään!

   Kiitos kovasti kommentista Linda, anteeksi myös että vastauksessa kesti. Ajatukset ovat olleet kyllä työmaalla nyt paljon, jospa saisin tätä blogia heräteltyä eloon kunnolla ja pysyisi tämä mielessä :)

   Poista