Sisällön tarjoaa Blogger.

Musta ja beige ne yhteen soppii

tyyliblogi


BEANIE GINA TRICOT
COAT VILA
BAG MICHAEL KORS
KNIT DRESS NOISY MAY
SHOES DR. MARTENS

kuopiolainen bloggaaja


Onkohan siellä puolen enää ketään?
Nyt on venähtänyt viime postauksesta ihan liikaakin aikaa, joten mietin jo että onko siellä ruudun toisella puolen enää ketään. Ymmärrän nykyään niin hyvin sanonnan, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken, täällä välillä ihan todella loppuu. Vielä kun lapsen mahdolliset harrastukset alkaa, koulunkäynnistä puhumattakaan, niin mitä se kiire sitten on, jos tämä on jo nyt tällaista.

Hoidan kaikenlisäksi meidän työpaikan somea sekä oman työtilini instagramissa, niin ei ole oikein vapaa-aikaa tahtonut tuhlata somessa lorvimiseen, vaikka kivaa se olisikin. Tää on edelleen sitä, mitä on hauska tehdä. Ajatuksena on käynyt se, että siirtyisin kokonaan vain ja ainoastaan instagramiin kuten moni muukin entinen bloggaajatuttu. En vaan saa irti pelkästä instasta, etenkin kun alkaa taas matkustelu ja lämpimät kelit ja kesä. Ja mä en tykkää kirjoittaa pitkiä tekstejä puhelimella, kaikki kommentit sun muut on tympeetä kirjoittaa puhelimella.


musta-beige-asukokonaisuustyylibloggaaja kuopio


En kuitenkaan kaiken bloginlopetus ajatuksien jälkeen vieläkään pistä pilliä pussiin ja tulin julkaisemaan tämän asukokonaisuuden, joka löytyi syysmarkkinoilla yltäni. Luit oikein, ollaan kohta keväässä ja mä täällä esittelen mun syysasuja, jotka toki käyvät myös kevääseen ja leutoihin talvikeleihin, mistä ollaan saatukin nauttia nyt aika usein, ihanaa!

Rakastan ylikaiken mustan ja beigen yhdistelmää. Kamelitakki ja kokomusta asu toimii, se on ajaton klassikko. Ei ihme, että leopardikuvio on myös ollut mun suosiossani tällä hetkellä, sillä siinähän toistuu ne samat värit. Tykkään! 

neulemekko asu simple outfit


Kevätfiilis on alkanut vallata minut kokonaan ja voisin luopua mielelläni talvesta. Hauskaa, kun viime postauksessa iloitsin niin lumentulosta, mutta nyt tää lumi voisi jo riittää! Kevyeen vaatetukseen on ihana sujahtaa ja on ollut kiva käyttää muitakin takkeja, kuin mun lämmintä mustaa untuvatakkia ja valkoista teddy coatia. Rakastan ylikaiken mun valkeaa teddy coatia, mutta oon jollain tasolla saanut jo yliannostuksen siitä ja kevättalvella on kiva vetää villakangastakkia päälle ja tarjeta sillä.

yksinkertainen mustabeige asu muotiblogi


Kuvissa näkyy vielä mun lyhyt tukkani, vaikka marraskuusta asti oon ollut pitkätukkainen pidennyksien laiton ansiosta, jee. On kyllä välillä niin kummallista julkaista kuvia pidemmän ajan takaa ja höpötellä reaaliaikaisia juttuja. Onneksi mun tyylini ei mene pois "muodista" ja voin hyvällä omatunnolla jakaa parin kuukauden takaisia asuja, hhe. Tälläkin lookilla menen ihan varppina myös tulevana keväänä - tosin ehkä ilman pipoa, tai sitten pipon kanssa, kukatietää...
  camelcoatkamelitakki asu tyylibloggaaja


Pari postausta sitten hehkutinkin siitä, että päästään pienelle reissulle, kun marraskuun lopulla meillä oli Helsingin reissu varattuna. No sinnehän me ei koskaan päästy, sillä tilanne oli taas niin hirveen kurja silloin. Nyt alkaa tämä nainen olla kurkkua myöten täynnä näitä kokoaikaisia "tilanteita" että enpä tiedä miten päin olisin. Reissuja ihan ulkomaille on tullut selattua tiheään tahtiin ja olen jo ilmoittanut miehelle, että syksyllä lähdetään, eikä asiasta neuvotella, hha. Moni muukin tuolla menee. Toivoisin jo kesälle jotain kaupunkilomaa, mutta sitä en jaksa nyt alkaa suunnitella, kun homma menee kuitenkin puihin. Jospa tää tästä... Joko te ootte käyneet ulkomailla?

Kivaa lopputalvea ja ihanaa pian alkavaa kevättä!

2 kommenttia

 1. Ihanaa kun tulit kirjoittelemaan blogiinkin! ♥ IG on tosiaan aika monella syrjäyttänyt bloggaamisen, enkä ihmettele, kun onhan se tavallaan paljon helpompi ja myös nopeampi tapa julkaista asioita. Itse en kuitenkaan koe saavani IG-julkaisuista samalla tavalla irti kuin blogipostauksista, vaikka Instaakin toki tulee selailtua useita kertoja päivässä :)

  Mä oon kohta parin vuoden ajan hoitanut erään yrityksen sometilejä ja kieltämättä se on tehnyt sen, etten jaksa esimerkiksi omaan Instaan enää pahemmin panostaa :D Jotenkin tuntuu, että kun sitä somea tekee sivutyönä oman vakiduunin lisäksi sekä päivittelee blogia sen kolme kertaa viikossa, ei vaan jaksa enää IG:n puolelle samalla tavalla tuottaa sisältöä omalle kanavalle.. Tilanne olisi varmasti eri, jos päättäisin nimenomaan keskittyä blogin sijasta Instaan, mutta toistaiseksi ainakin haluan panostaa nimenomaan bloggailuun :)

  Toi asu on ihana, noiden värien kanssa ei tosiaan koskaan voi mennä metsään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Linda <3 Onhan se tosiaan nopea ja helppo tapa :) Ollaan sitten samoilla linjoilla, kun kumpikaan meistä ei saa irti sieltä kuitenkaan sitä mitä blogin kautta, vaikka sitä tuleekin selailtua useasti päivässä :D

   Oi en tiennytkään että teet tuollaista sivuhommaa! Tuohan on ihan mahtavaa, etenkin kun sulta löytyy silmää ja taitoa sellaiseen 8) Mut kyllä, sitä kun tekee työkseen ja vielä blogi on siinä ohella, niin ei varmasti jaksa roikkua muissa sometileissä sitten kaiken kukkuraksi. Etenkin kun muu työ ja muu elämä vie myös aikaa.

   Kiitos tuhannesti kehuista, ei tosiaan voi näillä väreillä mennä metsään <3

   Poista