Sisällön tarjoaa Blogger.

Valkoinen hame+toppi yhdistelmä farkkutakilla

valkoinen toppi valkoinen hame yhdistelmä

DENIM JACKET BERSHKA
TOP&SKIRT BIKBOK
SHOES TAMARIS
BAG MICHAEL KORS

valkoinen ja farkku

Ihana vehreys vallitsee näissä kuvissa, kaunista! En muistanut, että mulla oli jemiksessä pari muutakin kokonaisuutta, mitkä on napattu tässä kesän aikana ennen näitä, mutta pakko jakaa nyt tämä alta pois, kun ne pari muuta käyvät myös syksyyn, vaikka alkukesästä ne taidettiin ottaa. Olin julkaissut ne jo instagramissa, mutten täällä blogissa - sen vuoksi ehkä muistelinkin, että ne olisi myös olleet jo täällä blogissa. 

Vähä jänskättää, saas nähdä keretäänkö ruskan asuja kuvata ollenkaan, sillä ylläripylläri kuvaaja ja minä ollaan ristiin rastiin taas töissä ja loppuviikosta lähdetään reissunpäälle. Pliis älä ruska vielä ala täällä kunnolla, että ennätetään nähdä se. Vaikka siis joo, mieluummin oon kyllä palmujen alla, kun väriä vaihtaneen vaahteran, vaikka kauniita nekin ovat - mun lemppari puita syksyisin.

kesälook
valkoinen asu farkkutakilla

Tää asu palveli hyvin helteellä, yksi suosikki helleasuistani ja tämä sama lookki (ilman takkia tosin) lähtee Kreetalle mukaan. Tuo hame on täydellinen yhdistettävä erilaisiin valkoisiin yläosiin. Oon pitkään etsinyt valkoista kesämekkoa, mutta en ole vieläkään löytänyt sitä, joten olen soveltanut tällä hameella ja valkoisilla yläosilla. Hauskempaa, kun saa erilaisia lookkeja melkein samoilla vaatekappaleilla. 

Näitä kuvia ottaessa oli juurikin se ihana helleaalto Suomen yllä. Tuona päivänä asteet tipahtivat kuitenkin +28 asteesta +23 asteeseen ja mun oli siis kaivettava tuo takki päälle - joo kyllä, mulla oli kylmä! Mieskin jo sanoi, että etkai oikeesti oo tosissasi. No kyllä mä olin, tuli kylmä, mutta onneksi paljain säärin ja ilman sukkia pystyi vielä kulkemaan.

farkkutakki asukokonaisuus
valkoinen hame bikbok

Rakastan valkoisen, vaalean farkun ja konjakin ruskean yhdistelmää. Se tuo mieleeni niin kesän ja onhan se todella kaunis päivettynyttä ihoa vasten! Hame on aika boho, joten siihen käy boho yläosa myös hyvin. Tämä reiällinen toppi tuntuu kyllä omaan silmääni olevan nyt vähän liikaa, kun hamekin on melko tekstuurinen(vai miten sen nyt sanoisi, täynnä ulkonevia härpäkkeitä?). Takki tekee sen, ilman takkia yhdistelmä näyttää paremmalta ja hame sekä toppi toimii paremmin yhteen.

kesäasu valkoisella ja farkulla

Ensi kerralla sitten syksyyn käypää kokonaisuutta, ellen innostu jakamaan reissupostauksia. Aktiviinen tulen todennäköisesti kyllä olemaan instagramissa tuon meidän reissun ajan, löydätte minut sieltä @kataaz nimimerkin alta. 

Kivaa syksyn jatkoa!


Ei kommentteja