Sisällön tarjoaa Blogger.

Basic talven asu

Mulla oli tosi vaikea päättää, tulenko näin parin kuukauden jälkeen jakamaan teille meidän talviloma reissusta vai tämän helmikuussa räpsityn talvisen asukokonaisuuden. Ajattelin kuitenkin heittäväni tämän asun ensin, sillä se saattaisi jäädä sitten julkaisematta kokonaan (tai jäisi varmaan ensivuoden talveen) sillä keväthän on jo lähtenyt rullaamaan ja ainakin Kuopiossa on ollut jo melko keväisiä ja vetisiä kelejä.

mustavaalea asu talveen


JACKET H&M
KNIT VERO MODA
BEANIE&JEANS GINA TRICOT
SHOES VAGABOND
BAG MICHAEL KORS

winter outfit ideas

talvinen asukokonaisuus

Asu on aika yksinkertainen, mutta kuitenkin siinä on sitä jotain - minut tuntevat tietävät, että pidän aina jostain pienestä twististä asuissa. Tuo takki on ollut mulla kirppiskassiin menossa monet kerrat, mutta jostain syystä mä en sitä sinne viskaa ja parin päivän päästä löydän itseni pukemasta sitä päälle. Talvisin en enää oikein osaa pitää lyhythelmaisia takkeja, sillä palelen helposti. Harvemmin puen farkkuja nimittäin talvisin päälle, farkkujen kanssa lyhyt takki taas näyttää paremmalle kuin pitkä, niin siinä on varmaan syy, miksi tästä en osaa vielä luopua, kun on niitä ainoita lyhythelmaisia takkeja. Lyhythelmaisuudesta huolimatta tämä on kuitenkin super lämmin.

Tähän asuun tuo takki sopii mitä täydellisimmin. Takki on kooltaan tosi pieni (kokoa 32) mutta sinne alle mahtuu siitä huolimatta hyvin neule - ihmettelen tätä ihan todella. Tämä takki on ostettu monia vuosia sitten ja aina ollut vähän vaikea yhdistettävä.

Tämä asu ei mikään pakkaspäivän valinta ole. Tänä vuonna talvi on ollut ihmeen leuto ja usein on voinut onneksi pukea kevyemmin ylle. Lisäksi tuona päivänä käväistiin myös kauppakeskuksessa, joten kauppakeskusreissujen asut ovat aina kevyitä, ettei sisälle läkähdy.

winter look

basic winter outfit ideas

Talviloma lyhykäisyydessään sujui aivan ihanasti Teneriffan saarella. Jännää, miten sitä matkalla käydessä haluaa sen jälkeen vaan enemmän reissuun, eli matkakuumeen luulisi vähän laskevan niin päinvastoin se kasvaa kasvamistaan. Onneksi tuleva pitkä pääsiäisvapaa katkaisee kevään arkea ja kivoja suunnitelmia sinne on jo vähän mietitty, kotona kyllä pysytään eli leppoisia suunnitelmia.

Lisäksi aloitettiin vuodenvaihteessa viimein etsimällä etsimään omakotitaloa, joten talon osto ei ole enää pelkkä haave ja askel lähemmäksi on päästy. Muutamia ollaan käyty jo ihan katsomassakin, mutta sitä oikeaa ei ole vielä osunut kohdalle. Mulla oli alkuvuodesta haaveena, että kesällä oltais jo jossain omassa, mutta aika kehnosti tulee meidän kriteereillä olevia vastaan. Toki joistain kriteereistä täytyy varmasti karsia, mutta tietyt ovat pakollisia. Haluaisin jo niin omaan, vaikka tällä hetkellä tuntuu kerrostaloasuntokin jokseenkin omalta (vaikkei se siis mun oma ole, mutta mies omistaa sen) mutta kesä omalla takapihalla kuulostais paljon paremmalta. 
 

beanie look

basic winter outfit


Tällaisena innokkaana matkaajana on vähän jännittänyt se, että oman talon ostettua ei ihan heti pääse reissaamaan. Toisaalta omakotitalo on ollut haaveeni matkailun lisäksi koko pienen ikäni, joten uskon vuosien saatossa, että se asia menee kivaan balanssiin. Uskon myös viihtyväni enemmän lomien aikana kotona, kun on omakotitalo. Kerrostalossa elämä tuntuu välillä tai usein niin tylsältä.

Mitenkäs teidän talviloma sujui, vai pidittekö lomaa ollenkaan?


6 kommenttia

 1. Tosi kiva asu, mä iskin silmäni tohon laukkuun erityisesti! Innolla odottelen postausta teidän reissusta<3 Mä oon jotenkin järkeillyt ton siten, että jos ei pitkään aikaan pääse matkustamaan niin sitä ehkä jotenkin "alistuu" sitten kohtaloonsa olla vaan kotona Suomessa, vaikka toki siitä matkustelusta silti haaveilee. Mutta kun sinne matkalle sitten pääsee niin tulee taas tosi voimakkaana se hinku matkustaa enemmänkin :D Mä nyt en oo mitenkään turhan paljon matkustellut, mutta joka kerta juuri matkan jälkeen on sellanen olo, että pitäis päästä heti varaamaan uusi matka.

  Tsemppiä talon etsintään! Ei varmasti ole helppo prosessi, tai nopeakaan, mutta odotus ja etsiminen varmasti palkitaan ajallaan :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda, tää mun laukku on kyllä sellanen joka asun laukku, ja niin käteväkin kooltaan <3 Jospa pian saisin vähän reissufiiliksiä jaettua tännekin :)

   Ihana tsemppaus sulta tuon matkustelun suhteen, kiitos <3 Se vaan on välillä niin, et joistain asioista ja unelmista on karsittava, kun lähtee jotain muuta asiaa tai unelmaa toteuttamaan :) Uskoisin, et kunhan kesä tulee ja pääsee kunnolla arkeen kiinni, niin se hirvee hinku vähän hiipuu ja osais ottaa ihan chillisti :') Mä vaan oon vähän sellanen, että toivon, et ois aina se joku reissu ees varattu, niin hullulta kun se kuulostaakin :'D

   Talon etsiminen on tosiaan pitkä prosessi. Ollaanhan me vuosia taloja katseltu, mut nyt on sit ihan oikeesti ostohousut jalassa ja näytöissä saapi käydä :') Hitaasti, mutta varmasti. Nää taloasiat on vähän sellasia, ettei äkkiä hosumalla kannata lähteä ostamaan :) Mut kaikki ajallaan ja sit se palkitsee <3

   Poista
 2. Kaunis asu ja ihana vaalea takki! Meilläkin aikanaan omakotitalon myötä matkailu hetkeksi jäi ja näköjään hengissä selvittiin, mutta..ei se helppoa ole ja maailmalle on aina pieni palo. Pieni talviloman pätkä helmikuussa oli ja vietiin lapset kylpylälomalle, tykkäävät niin polskutella ja uida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Voi eii, eli kovat ajat ehkä tulossa :') Toisaalta sitä uudessa kodissa on laittoa ja kaikkea uutuuden viehätystä varmasti, niin uskon että se aika menee varmasti nopeasti, vaikka varmasti kova halu olisikin silloin tällöin johonkin :D

   Meillä ei varmaan kylpylä oo vaihtoehto, sillä ei pidetä oikein kylpylälomista, mut voisihan sillekin antaa pahimmassa matkakuumeessa mahdollisuuden :) Tai kehitellä jotain muuta kotimaassa!

   Poista
 3. Hah, ja edellinen nimetön kommentti piti signeerata: terkuin Tyylimurun Tiina 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha välillä se saattaa unohtua, kiitoksia kommentistasi Tiina ;)

   Poista