Sisällön tarjoaa Blogger.

Talviloma Teneriffalla

Ihana ja rentouttava loma takana. Meidän rakas Playa de las Americas tarjoaa kyllä aina parastaan ja kohtelee niin hyvin.

Kohteessa on niin helppo ja turvallinen olo ja kuten instagramissa ja täällä olen jo useaan kertaan hehkuttanutkin, niin se on tosiaan kuin toinen koti meille. Valitsimme talviloman kohteeksi siis meille tutun Teneriffan saaren ja sieltä Playa de las Americaksen. Aluksi mietin kovasti myös Gran Canarian Playa de las Inglesiä, sillä miehelle olisi hauska näyttää ne upeat hiekkadyynit, mutta koska lapsemme on 3-vuotias, niin koin Americaksen nyt helpommaksi. Odotellaan nyt muutamia vuosia lasta vähän vanhemmaksi, ettei rattaita tarvitse hilata hiekkadyyneillä perässä. 

Tuttu kohde on aina tietysti rentouttava, kun tietää mikä missäkin on. Hotellikin meillä on aina sama, Parque la Paz jota en voi kun lämmöllä suositella jokaiselle. Sijainniltaan aivan loistava, ranta on lähellä ja ostoksillekaan ei ole matkaa. Kaikki löytyy ihan ympäriltä, mutta pidemmällekin pääsee helposti, mikäli haluaa.

teneriffa playa de las americas lapsen kanssa

Kävimme viimeksi miehen kanssa kaksistaan tuolla vuonna 2017 ja nyt tosiaan sain näyttää meille tutun ja rakkaan kohteen omalle lapselleni. Mua vähän jännitti, mitä tuo K-aika on tuolla saanut aikaan, mutta mikään ei tuntunut olleen muuttuvan. Maskeja paikallisilla näkyi joissain ravintoloissa, mutta muuta ei ollut. Tai hei, kaikki kissat olivat kadonneet. Ennen niitä näkyi pilvinpimein, mutta nyt tasan yksi nähtiin autolla ajaessa sellaisella maatila-alueella.

teneriffa kokemuksia
playa de las americas kokemuksia

Meidän reissu oli tarkoitus olla sellainen rento. Me ei mitään altailla makoilijoita olla, eikä rannallakaan tykätä maata aurinkoa palvomassa. Toki brunaa haluan pintaan, ja välillä on mukava rentoutua maaten hiekassa, mutta lähinnä sitä katselee merelle ja leikkii lapsen kanssa hiekkakakkuleikkejä. Autonvuokraus oli myös mielessä ja käytiin vähän ajelemassa, saari vedettiin esimerkiksi ympäri ja vierailtiin Loro Parquessa.

teneriffa playa de las americas 
Blogissani vierailee useita, jotka hakevat kokemuksia reissuihin. Kokemuksia Kööpenhaminaan, Rodoksen kaupunkiin ja viimeisimpään kohteeseen, Kreetan Kato Stalokseen tulee hakusanoilla hakuja tiuhaan tahtiin. Ajatuksena oli seuraavaksi jakaa Teneriffan Playa de las Americas kokemuksiani ja pikku vinkkejä ihan erilliseen postaukseen. Miltä se kuulostaisi?

Ihanaa kevään alkua kaikille! 
Joko siellä odotetaan pitkää pääsiäisviikonloppua?


Ei kommentteja