Sisällön tarjoaa Blogger.

Shoe love is true love

grey jacket

Hei sinne sunnuntaihin!
Viikko on taas pulkassa, ollaan vietetty tosi rento sunnuntai N:n kanssa. Nautittiin ihana raikas aamupala, käytiin hoitamassa pieni tarpeellinen ostos huomiselle ja siskoni luona kahvittelemassa. Käytiin myös hieman kuvailemassa ja ensiviikolla saattekin nähdä ja kuulla tuosta kuvassa näkyvästä takista enemmän ja vieäpä parempien kuvien kera.
Onneksi myös muuttojutut vetelevät viimeisiään. Alamme olla lopen kyllästyneitä tähän tavaran roudaamiseen ja paikkojen järjestelyyn. Nyt ei tarvitse kuin siivota vanha asuntoni ja hoitaa sieltä muutama pussillinen vaatteita kiertoon sekä muutama roina kaatikselle. Eli kaikki muu tavara on jo päässyt uuteen kotiini eli N:n asuntoon ja vieläpä ihan oikeille paikoille ainakin melkein.

timberland inch premium white shoes

Mennään taas aiheeseen.. Mä en olekaan vielä esitellyt teille joululahjaani, mikä oli varmaan se parhain kaikista. Nimittäin sain viimein pitkään haaveilemani Timberland inch premiumit valkoisessa (tai tämä nyt taitaa olla se vaalean harmaa) värissä! Tahmatassuna tietenkin likasin ne heti, en ymmärrä mistä sain päähäni toivoa valkoiset, kun ne ei mulla pitkään valkoisena pysy. Suoja-aineet tietty länttäsin heti kenkiin mutta eihän ne siltä lialta suojaa.
No joo, valkoisiin päädyin siksi, että en pidä kyseisten kenkien siitä perus ruskeasta väristä. En osaisi yhdistellä niitä, ne ei iske ja ne ei vaan yksinkertaisesti ole mun väriset. Ennen en tykännyt koko kengistä, nää nyt kuuluu siihen ennen vihasin, nyt rakastan- kategoriaan, joku viha-rakkaussuhde vissiin haha. Tosin olen alkanut himoita siinä perus värissä olevia Timpan korkoja, mutta kuten sanoin, mä en osaa yhdistellä niitä joten jätän ne kengät ehkä ainakin toistaiseksi ostamatta.

timberland inch premium white

Nyt mun täytyisi kuitenkin palata pakkaamaan. Huomenna lähtisi bussi kohti Tamperetta, jonne suuntaan työporukan kanssa, meillä on hieman myöhäiset firman pikkujoulut. Viime vuonna samoihin aikoihin lähdettiinkin risteilylle samoissa tunnelmissa, saa nähdä vetääkö tämä Tampereen reissu vertoja sille. Maanatai ja tiistai kuluukin siis siellä, yritän palata keskiviikkona sen alussa mainitsemani asun merkeissä, ihanaa alkavaa viikkoa siis sinne ♥

Mitä teidän sunnuntaihinne kuuluu?
Entä mitä te tykkäätte Timberlandeista?


Ei kommentteja