Sisällön tarjoaa Blogger.

Stressaava tammikuun starttaus

Oikein ihastuttavaa alkanutta viikkoa!
 
En olekaan pitkiin aikoihin jakanut kunnon kuulumisia, joten teitä varmaan kiinnostaa miten täällä oikein menee. Tammikuu on startannut täällä vähän stressaavasti, kun alettiin tosiaan uuden vuoden kieppeillä pakkaamaan kimpsuja ja kampsuja kasaan minun vanhalta asunnoltani ja muuttamaan pikkuhiljaa miehen asuntoon. Lisäksi olen selaillut kuumeisesti Aurinkomatkojen sivuja jotta saataisiin kevättalvella lähdettyä vakiokohteeseeni Teneriffalle, haluan viedä N:n sinne missä olen viettänyt monia ihania hetkiä vanhempieni kanssa ihan pienestä asti.

brunch

Mitä muuttoon tulee niin nyt ollaan lähes kaikki tavarat saatu N:n asuntoon. Keittiönpöytäni tuoleineen sain myytyä lähes hetkessä sekä miehen sohva lähti alta aika yksikön uuteen kotiin. Viikonloppuna saatiin muutettua isoimmat tavarat jolloin vanhaan kämppääni jäi vielä verhot ja lamput, sekä loppusiivous. Itse olin töissä, mutta iso kiitos N:lle sekä muulle poppoolle jotka hoitivat sen ehken raskaimman vaiheen muutosta. Tämä miehekkeen asunto on ihan täydellinen. Kyseessä on ihan hyvänkokoinen kolmio, oikein riittävä meille kahdelle. Jos toisen naama alkaa ärsyttää niin pääsee helposti näköpiiristä pois, haha!
Yksi juttu mistä olen kovasti innoissani on vaatehuone. Sitä ollaankin jo "hieman" fiksailtu ja aij että olen aivan onneni kukkuloilla kun se saatiin valmiiksi. Muutama pieni peili vaan seinälle sekä lattialta muutama pussukka johonkin ja sekin alkaa olla valmiina. Eihän se mikään suuri vaatehuone ole, mutta tässä vaiheessa elämää ihan tajuttoman ihana kun sellaisesta mä olen aina haaveillut, hhih ♥

Tämä muutto oli muuten oiva tilaisuus karsia vaatteita sekä muuta sälää. Heitin ihan tajuttomasti käyttämättömiä vaatteita kirpparille ja osa rievuista lensi oitis konttiin vietäväksi. Tänään sain jopa päätettyä että heitän vanhoja ja ihka ensimmäisiä Guessin laukkujani myyntiin, huh! Kirppiskamaakin saa siis pian tämän hullunmyllyn keskellä alkaa hinnoittelemaan ja roudaamaan.
Keittiökin on yhtä baarikaappia vailla valmis, sekin rohjake pitäisi vain hakea äitini luota mutta sen ei pitäisi iso homma olla. Loput huoneetkin alkaa olla jo mallillaan verhoja ja mattoja lukuunottamatta. Kevättä muuten odottelen jo innolla enkä vaan siksi koska kevät, pääsen nimittäin laittelemaan lasitettua parveketta ja muutama mukava idea muhiikin mielessä, saa  nähdä mitä sitä tulee keksittyä.
Onneksi kummankaan ei pahemmin mitään tavaraa tarvinnut lähteä myymään sitä keittiönpöytääni sekä N:n sohvaa lukuunottamatta. Muut tavarat lähtivät sitten kiertoon läheisille, eli loppujenlopuksi päästiin todella helpolla. Vielä pitäisi kyllä yksi tv-taso saada myytyä, jospa pian sekin saataisiin alta pois!

marimekko lumimarja

Tosiaan hyvinkin stressaavissa merkeissä ollaan täällä menty ja valitettavasti sitä on tullut purettua aina siihen toiseen osapuoleen, nyt kuitenkin pikkuhiljaa alkaa helpottamaan! Toivottavasti pääsemme molemmat rentoutumaan maaliskuun keskivaiheessa Kanarian lämpöön yhteisen ensimmäsen reissumme merkeissä - risteilyjä ollaan toki vedetty mutta eihän niitä lasketa. Toivottavasti hänkin pitää kyseisestä kohteesta, hhi ♥ Vaikka ainahan mä haluaisin uusia kokemuksia ja kohteita, niin tällä hetkellä tunnetilat vetävät mua ihan oikeasti paikkaan jossa olen viettänyt lapsuuteni yhtiä ihanimpia hetkiä ja joka on tositosi tuttu ennestään.

katzariina

Iso kiitos muuten edelliseen postaukseen tulleista kommenteista, oli ilo huomata kuinka otitte postauksen vastaan! Itse olin taas vallan tyytyväinen siihen että sain hieman erilaista postausta ulos. Mielessä muhii muitakin uutuuksia joten pysykäähän kuulolla! Etenkin sellainen hullunkurinen postaus joka varmasti saa suupielet kääntymään ylöspäin, huumoria ja hulluttelua siis luvassa vielä. Lisäksi ajattelin jakaa teille muutaman tavoitteeni tälle vuodelle 2017. Miltä kuulostaa? Nyt painun rentoutumaan lämpimän viltin alle ja pistän Gossip Girlin töllöstä päälle, ihana oli aloittaa kyseinen sarja pitkästä aikaa alusta ♥

Miten siellä on tammikuu startannut?

Ei kommentteja