Sisällön tarjoaa Blogger.

New year gelnails

Mukavaa keskiviikkoa sinne!
Mä en ole pitkään aikaan julkaissut mitään geelilakkauksia blogin puolella, tuntuu hurjalta kun nämä kuitenkin ovat iso osa minua, mulla on lähes aina geelit kynsillä. Ennen julkaisin joka kuukausi kynnet mitä olen tehnyt itselleni tai jollekin muulle. Nämä "taiteilut" löydätte tunnisteen gelnails alta.
Tosiaan uusille silmäpareille tiedoksi, väkertelen geelilakkauksia itse. Normaali lakka kuluu niin nopeasti pois, työni vuoksi ne alkaisivat myös näyttää todella rumilta erittäin nopeasti ja suojaahan geelilakka omaa kynttä - tämä on oma kokemukseni sekä myös ammattilaisen suusta kuultu. Tosiaan en käytä minkäänlaisia tippejä kynsissä, vaan pistän geelin oman kynnen päälle ja jos joku kynsi lohkeaa niin jatkan kynttä geelin avulla.

geelilakkaus uuden vuoden kynnet

Uuden vuoden kunniaksi serkkuni halusi geelilakat, niistä en kuvia kuitenkaan saanut otettua - en ole pitkään aikaan myöskään omia kynsiäni kuvauttanut, kun se tuntui jostain syystä tosi hankalalta ja tuntuu vieläkin. Nyt kuitenkin sain talteen kynnet jotka tein uuden vuoden kunniaksi itselleni. Idean sain serkultani, jolle tosiaan tein lähes samanlaiset muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta. Kuvissa kynsien tähtikoristeet eivät pääse oikeuksiinsa. Ne eivät ole kokovalkoiset vaan hohtavat nätisti erilaisia vaaleita sävyjä, mun silmääni sellaisia uudenvuoden ja pakkasen sävyjä.

uudenvuoden geelilakkaus kynnet nails

Päätinkin että tästä lähin aion kuvauttaa luomukseni talteen ja pistää niitä taas blogiin teillekin nähtäväksi, joko kasaan muutamia yhteen ja samaan postaukseen tai julkaisen niitä yksi kerrallaan. Miltä kuulostaa? En ole käynyt mitään koulutuksia, vaan vedän tätä ihan harrastuspohjalla. Ja siltä nämä näyttääkin, olen kuitenkin kehittynyt tässä hommassa ja tämä on yksi intohimoistani. En tunne oloani kotoisaksi ilman geelilakkausta.

Mitä mieltä olette näistä uudenvuoden kynsistä?
Kiinnostaako väkertelyni teitä jatkossa?
 

Ei kommentteja