Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop kalenterin luukut 19-25

Parempi myöhään kun ei milloinkaan, hha! Tosiaan olisin halunnut julkaista The Body Shopin joulukalenterin viimeiset luukut teille jo aiemmin, mutta en saanut mahdutettua sopivaan väliin tätä kun halusin vuosikatsauksen ja uudenvuoden vietot sekä muuttouutiset ensin pihalle ihan reaaliin aikaan. Siksi tämä näin myöhässä!

eye liner

Kapea musta silmänrajaus tussi oli mukavaa vaihtelua sille silmänrajauskynälle mikä kyllä tuli tänäkin vuonna. Kahtena edellisenä vuonna ei tussia ole tullut ja siksi tämä oli aika mahtava! Tussilla saa helpon sekä tarkan rajauksen ja se kuivuu nopeasti. Käyttöön on päässyt, muttei kyllä vedä vertoja vakio L'oréalin eye linerilleni!

the boy shop kynsilakka

Kynsilakka ihanassa sävyssä! Edellisinä vuosina tuli aina se joulunpunainen, joten yllätyin sävystä. No mutta geelilakkauksen käyttäjänä tämä jää vähemmälle, ellen innostu lakkaamaan varpaankynsiä jollain muulla kuin sillä suosikillani eli punaisella.

meikkisivellin

Kapea ja litteä sivellin ja siis tämähän on täysin sama kuin kahtena edellisenä vuotena tullut, joten täysin turhake minulle. Olisin toivonut jotain uutta, kuten esimerkiksi häivytykseen sopivaa sivellintä.

shea lip butter

Shea lip butter on täyteläinen voidemainen huulirasva, joka kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää kuivia huulia. Käytän todella harvoin tällaisissa pikkupurkeissa olevia huulirasvoja, sillä tuen mieluummin huulirasvapuikkoja. Lisäksi en ole mikään suuri TBS:n huulirasvojen fani, joten tämä jää varmana käyttämättä kuten menneiden vuosien kalenterien huulirasvat.

the body shop kynsiviila

Nail Polishing Block eli kynsienkiillotuskuutio. No joo käyttöön pääsee aina kun pistää varpaankynnet kuntoon!

british rose body butter

British Rose Body Butter isossa koossa oli aivan ihana yllätys. Yllätyin enemmänkin siitä että kalenterista tuli rasva ihan oikeassa, isossa koossa. Plussaa oli vielä tämä British Rose tuoksu, joka tosiaan on ihanan ruusuinen ja moderni.
Aiemmin kalenterista tuli pikkuruinen vartalovoi ja kuten sanoin, se menee paremmin jalkapohjiin kun kyseessä on niin rasvainen rasva. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta tämä vartalovoi lupaa raikkaan ja kevyen, mutta täyteläisen kosteutuksen. Saapi nähdä onko kevyt, sitten menee kyllä mainiosti talvipakkasen kuivattamille säärille kuin jalkapohjiin!

oils of life

Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream eli kyseessä on tehokkaasti elvyttävä ja ravitseva yövoide. Tämä levitetään iltaisin kasvoveden tai seerumin päälle. Testiin ei ole päässyt mutta varmasti lähtee käyttöön kunhan saan edellisen yövoiteen kulutettua loppuun. Ihastuin Oils of Lifen kasvoöljyyn joten olen lähes satavarma etten pety tähänkään!
Taustalla näette myös nuo yösilmälaput ja nehän tulivat luukusta 25 josta myös kyseinen yövoide tuli. Yllätyin iloisesti kun luukusta 25 tuli kaksi tuotetta, vaikkakin nuo söpöt silmälaput jäävät varmaan vähemmälle käytölle.

Kalenteriin olin varsin tyytyväinen ja ensivuonna hankin varmasti taas moisen joulukuuta piristämään. Lisäksi näiden postauksien teko oli tosi mieluisaa, harmi vain että omia kokemuksiani en ehtinyt raapustella kun tuotteet tosiaan eivät kerinneet olla käytössä pitkään.
Mitä mieltä olitte näistä tuotteista?
Entä koko kalenterista?Ei kommentteja