Sisällön tarjoaa Blogger.

Sporty zebra vibes

spring outfit ideas

Coat Vila
Beanie, shirt, jeans Gina Tricot
Sneakers Nike
Backpack Michael Kors

spring outfit
camel coat with zebra print

Nyt mäkin sorruin siihen. Nimittäin mustavalkoisiin Niken vapaa-ajan kenkiin! Mä pitkään pohdiskelin tätä muoti-ilmiötä ja itse en jostain syystä osannut oikein sanoa, pidänkö tästä vai en. Silti mä ostin itselleni ennen Köpiksen reissua nämä ja voin sanoa, että reissussa ollessa en katunut ostopäätöstä enkä sitä, etten muita kenkiä ottanut reissulle. Mun silmiini mustavalkoiset lenkkarit ja kamelinvärinen villakangastakki on aina näyttänyt jotenkin tosi kivalle!

Itse pidän kovasti tästä asukokonaisuudesta ja tällä mä olin pipoa lukuun ottamatta Kööpenhaminassakin. Asukuvat oli tarkoitus ottaa ihan Kööpenhaminassa, mutta ei jostain syystä osattu pysähtyä niitä ottamaan, vaikka kuvauspaikkoja oli siellä lähes joka nurkalla. Pipoa mulla ei ollut tosiaan mukana ja voin sanoa, että kadutti. Olisi pitänyt napata sekin matkaan, sillä ulkona kierrellessä kylmä tuuli tuntui kylmältä, kun siellä ulkona oli lähes koko ajan. Näiden lisäksi multa löytyi ohuempi huivi, jonka tilalle ostin myöhemmin paksumman huivin reissun aikana.


ripped jeans
spring style

Musta nää niket tuo kivaa sporttisuutta asukokonaisuuksiin. Silti tyylilyylinä voin sanoa, että harvoihin asuihin nämä kengät kuitenkaan tulen yhdistämään. Mulla taitanee olla tämän takin lisäksi yksi toinen kevät- ja syystakki, jonka kanssa nämä kengät käyvät. Muuten mennään vielä peurs nilkkureilla.

Ostin itse asiassa nämä kengät ihan sitä varten, että keväisin, kesäisin ja syksyisin kuljen yhdellä bussilla töihin ja kävelyä tulee sellainen 20 minuuttia vielä ja halusin nimenomaan hyvät kävelykengät. Silti nämä valikoitui vielä Köpiksen reissulle, jossa oli tarkoitus kävellä. Lisäksi näitä tosiaan voi käyttää ihan arkisissa asuissa, johon haluaa sporttista ilmettä ja laittaa just sellaisina päivinä kun kävelyä on vähän enemmän luvassa. Tuonakin päivänä veimme Elävään Kauppaan muutaman tavaran kiertoon ja sen jälkeen lähdimme kahvittelun kautta ruokakaupoille - sellaisia juttuja, joissa hyvät kengät on must.

cozy outfit ideas
zebra print shirt

Mitä tuohon seepra paitaan taas tulee. Oon niiiiiin rakastunut siihen! Siis tuohan oli ostos helmikuiselle firman pikkujouluristeilyille, jossa teemana oli mustavalkoinen ja me oltiin päästä varpaisiin seeproja. Paita ei oo kuitenkaan siitä huolimatta jäänyt käyttämättä, oon käyttänyt sitä jo niin monta kertaa, että kangas alkaa kulahtaa ja nukkaantua.

Mulla on saman kuosiset housutkin vielä tallessa, ne ovat tiukat leveälahkeiset pöksyt, jotka ovat tällä hetkellä IN ja mä ajattelin, että olispa hauska käyttää niitä ehkä kesällä. Vaikka siis ovathan ne ehkä VÄHÄN överit ja julkisilla paikoilla tulee varmasti herättämään hilpeyttä niin positiiviseen kuin negatiiviseen suuntaankin - koska hei me ollaan Kuopiossa ja täällä persoonallisuutta ja silloin tällöin ihan muoti-ilmitöitäkin katsotaan kieroon. Ja veikkaan ettei mun mies lähde mun kanssa mihinkään, jos mulla on ne jalassa.

zebra print outfit

Alkuviikko on kulunut rattoisasti vapailla. Mä koukutuin Madeleide McCannin katomisesta kertovaan dokkariin, joka löytyy siis Netflixistä. Sitä on hypetetty kovasti sosiaalisessa mediassa ja mä aloin toissapäivänä sitä itsekin seuraamaan. Mua kiinnostaa älyttömästi tuollaiset dokkarit, vaikka ne sattuu sydämeen ihan hulluna.

Ennen sitä dokkaria katsoin Pretty little Liars: The Perfectionists sarjan kolme jaksoa, jotka näkyvät siis HBO:ssa ja voin sanoa, että jatkan varmasti senkin sarjan seuraamista, vaikka mun mielestä se sarja ei oo kyllä mitään ilman niitä perus näyttelijöitä! Tuo on kuitenkin taas sellainen sarja, jossa saa myös tyyli inspiraatiota! Kuten on ihan aito PLL ja esimerkiksi Gossip Girl.

Kohta myös päästään miehen kanssa katsomaan GOTin vika kausi, voivoi ei keväisin pitäis nököttää nokka kiinni telkkarissa... Onneks takatalvi iski ja oon voinut hyvällä omatunnolla vapaapäiväni viettää vielä sohvannurkassa. Mihin sarjaan te ootte nyt koukuttuneet?

Mitä mieltä te ootte tästä lookista?
Mustavalko Niket tai lenkkarit asuissa ylipäätään, Hot or Not?

14 kommenttia

  1. Itseltänikin löytyy yhdet mustavalkoiset Niket, ja vaikka niistä tykkäänkin, en silti ihan joka asuun osaisi niitä yhdistää :D Tuo kokonaisuus toimii kuitenkin kerrassaan hyvin - kamelinvärinen takki ja mustavalkoiset tennarit ovat kieltämättä toimiva combo! <3 Pakko vielä hekuttaa noita siun hiuksia, tuollainen lyhyt malli sopii siulle niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla, että tässä nää toimii sunkin mielestä 8) Näkee kyllä tosi paljon toimivia lenkkarit + villakangastakki kokonaisuuksia, ja vähän mietin osaanko moista itse toteuttaa. Mä kans tykkään tästä lyhyemmästä mallista ja näissä huomasin viimeistään sen kuinka kivat nää on myös suorana! :) Kiitoksia Tuuli <3

      Poista
  2. Ei vitsit, miten siistiltä tuo reppu näyttää näissä kuvissa! <3 Aivan ihana! <3 :) Tää kokonaisuus on hieno, jotenkin raikas ja samaan aikaan street style- henkinen. Noi housut sopii tähän asuun hyvin ja takki näyttää myös hienolta. Kengät ei ihan miun makuun passaa, mut sen varmasti tiedätkin jo. :DD Kokeile ihmeessä kesällä yhdistellä asuun myös ne seeprahousut, meneehän ne ainakin Kuopio Rockin aikaan ku muutki on pukeutunu näyttävämmin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti huomattu ;) Toi on kyllä aivan todella kiva toi reppu :) Sen mä vähän osasin jo arvata, että kengät ei passaa sun makuusi, koska sä käytät tosiaan lähes aina korkoja ;) Mä kun yhdistelen tosi monipuolisesti taas kenkiä ja löytyy koroista lenkkareihin ym. :) Joo sen voisi kyllä kokeilla kesällä, jos vaan pystyy ;) Kiitos Milla! <3

      Poista
  3. Multa löytyy myös mustavalkoiset Niket ja jos miehen veljen koiranpentu ei olis purrut toiseen niistä viime syksynä reikää siihen päälle, olis ne varmasti tänäkin keväänä ja kesänä kovassa käytössä. Ei se reikä nytkään toki estä niiden käyttöä, mutta ärsyttää kuitenkin jonkin verran ja tekis mieli ostaa uudet :D Noi kengät sopii hurjan hyvin tohon sun asuun ja tuo tosiaan sellasta kivaa sporttisuutta! Upeita kuvia susta muutenkin taas kerran<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwws harmillinen juttu, mutta silti söpöä :'D Toisaalta jos niitä voi käyttää, niin miksi ei, jos se reikä ei oo iso. Toki voihan ne uudetkin ostaa. :D Mahtava kuulla että sun mielestä asu toimii, kiitos <3 :)

      Poista
  4. Siis tää look on ihan super!! <3 Ja kuvatkin jotenkin aivan superkivat, näytät niin hurjan hyvälle näissä (ja toki muutenkin!!) <3 Kivan simppeli look periaatteessa, mutta tuo paidan villimpi kuvio tuo tähän kivan lisän. Ihanasti toimii kokonaisuus pipoa ja lenkkareita myöten! Omistan kans samanlaiset tai vastaavat Niket, ja on ne vaan mm. reissuissa kätsyt! Ja siis hei tiiätkö mitä!! Mä oon kans aikonu aloittaa tuon Madeleine McCannista kertovan sarjan! En oo tota hypetystä huomannu, mulle vaan tuli sähköpostiin Netflixiltä vinkki tuosta :D Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Jenni, kiitos <3 Tulipa hyvä mieli sun sanoistasi 8) Nyt keväällä tuntunee että on kuvailu onnistunut, on ollut niin mielekästä molemmille kun aurinko ja kuivaa ja lämmin jajaja no kevät... :D Ihanaa, että teitä muitakin on tosiaan siellä jotka suosii lenkkareita, mutta ettei blogista sitä niin näe. Kaupunkilomilla tosiaan kätevät! Mä katsoin vuorokaudessa ton sarjan kun sopivasti osui tosiaan vapaat ja satoi lumen ja rännän sekoitusta ja mies oli ylitöissä, siihen jää koukkuun varo, onneks oli aikaa katsoo lähes putkeen! :'D Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

      Poista
  5. Vau mikä asu! Nuo mustavalkoiset Niket on ihanan monikäyttöisen näköiset, ja toi seeprapaita toimii kivan huomiota herättävänä elementtinä muuten aika seesteisessä asussa. Tosi kiva yhdistelmä :)

    Täälläkin on tuijoteltu kovasti telkkaria, mä olen ihan koukussa HBO:lla alkaneeseen The Act -sarjaan, jossa käsitellään Gypsy Rosen tapausta (jos oot nähnyt Mommy Dead and Dearest -dokkarin, niin tää liittyy siihen). Ja itsekin odotan kieli pitkällä GoT:in vikaa kautta, johan sen kanssa on kestänytkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia <3 Mä jotenkin itse tykkäsin tästä kovasti, simppelit asut ovat nykyään sellanen mistä tykkään, mutta tosiaan tähän oli kiva saada ton paidan avulla vähän sellasta huomioo herättävää! Ihana että säkin tykkäsit <3

      Mä en olekaan kuullut nuista sun mainitsemista dokkareista. Toi Madeleinen ceissi oli mulle tuttu kun uutisista oon sitä seurannut, joten herätti mielenkiinnon kyllä heti. Muuten on kiva seurata kyllä nuita dokkareita, vaikka tosiaan pistä sydämeen ihan liikaa.. Tänään se alkaa, pääsee ekan jakson katsomaan GOTin vikaa kautta! Vähän harmittaa kyllä että viimeinen kausi tämä! Mitä me sit katotaan?! :D

      Poista
  6. Hei ihan super ihana asu Kata!<3 Just tollanen sporttinen, mutta tosi tyylikäs! Todellakin laitat ne leveälahkaiset housut jalkaan, vaikka sitten herättäisitkin hilpeyttä! Ne on niiin tyylikkäät <3;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia <3 Hha kaksi ääntä jo niille leveälahkeisille seeprahousuille :'D Ehkä mä rohkenen kokoamaan jonkun asusen niiden ympärille ;) Ihana oot, pus <3

      Poista
  7. Onpas ihanan näköinen asukokonaisuus! <3 Mun katse kiinnittyi heti tuohon pirtsakkaan zeebra-kuvioiseen paitaan, se näyttää nimittäin niin kivalta sun päällä! Etenkin kun siinä on hieman korkeampi kaulus, mä tykkään tuon tyylisistä paidoista todella paljon :> En näkisi tuota ehkä kuitenkaan päälläni, mutta olisihan se kiva tietenkin nähdä, miten tuollainen kuvio passaisi itselle! Ja mitä noihin lenkkareihin tulee niin nekin näyttävät kivoilta ja varmasti ovat hyvät juuri pitkien matkojen kävelyyn. Mä ostin itselleni muutama vuosi takaperin Niken mustapinkit lenkkarit ja niitä on kyllä välillä kiva yhdistää asuihin!

    Mä olen kuullut paljon hyvää tuosta Game of Thronesista, mutten ole vielä saanut aikaiseksi aloittaa sen katsomista... Ehkä nyt, kun viimeinenkin kausi alkoi niin voisin harkita sen aloittamista :'D Mä olen (taas) ihan koukussa South Parkiin... Se on niin typerä sarja ja sen vuoksi ihan paras! Sopii kyllä mun huumorintajulle, suosittelen tosin muillekin XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä hyvin onnistunut kevätlook ;) Se on kyllä katseenkääntäjä mun ja monen muunkin mielestä, tosi hauska juttu <3 Seepra oli mullakin vähän sellanen jännityskuosi, muta tykästyinkin sitten todella paljon siihen. Leopardikuosikin kun on muodissa, niin sitäkin tekisi mieli kokeilla pitkästä aikaa, mutta se on vielä arempi kuosi kun sitä tuli teininä käytettyä niin paljon että tuntuu oudolta vetää sellasta päälle.

      Mä suosittelen GOTia oikeesti, todella koukuttava sarja, jos pitää näistä keskiaikasemmista sarjoista! Raakahan se on, mutta noh... Mä oon tosi herkkä noille jutuille joten jos mä kestän niin vau! :'D Hhha mahtava että sielläkin ollaan sarjakoukussa näin keväällä! :D

      Poista