Sisällön tarjoaa Blogger.

Raitahaalari

haalari keväällä

Hat H&M
Jacket Vila
Jumpsuit BikBok
Bag Michael Kors
Shoes Dinsko

spring outfit ideas

Mä oon halunnut yhdistää tän haalarin viime syksystä asti nahkatakkiin, mutta en ehtinyt ja nyt ei ihan vielä oo sellasia kelejä. Ajattelinpa kokeilla tätä nyt sitten villakangastakin kanssa, kun oon nähnyt kaduilla paljon leveälahkeisia housuja ja pidempiä villakangastakkeja. Yleensä vielä päällä on ollut Niken mustavalkoiset lenkkarit, mutta niitä en itse tähän mielinyt yhdistää. Nilkkurit ne olla pitää.

Mä haluaisin tosiaan kovasti kokeilla nilkkuri-nahkatakki-yhdistelmää tän haalarin kanssa, mutta saa nähdä joutaako nilkkurit kohta kaappiin ja alkaako tennarikelit. Nahkatakin kanssa tämä haalari pääsisi enemmän nimittäin oikeuksiinsa, koska tämä villakangastakki peittää kuitenkin puolet tästä haalarista, jonka ympärille kokosin koko asun.

camel coat

Vierastin vähän myös leveälahkeisien housujen ja nilkkureiden yhdistämistä. Mä en muutenkaan oo kova leveiden lahkeiden ystävä ja en osaa käyttää niitä, mutta tässä on nilkkapituiset lahkeet joten tää haalari on aina mennyt sen takia. Oon kuitenkin pitänyt tätä tennareiden kanssa, joten nilkka näkyy.

Nilkkureiden kanssa nilkka ei taas näy niin paljoa, joten tuntui että asukokonaisuus on liian "ilmava" kun ihoa ei näy paljoa yhtään ja takkikin on pitkä. Oon tosiaan tottunut että joko ylä- tai alaosa on tiukka eli vartalonmyötäistä, mutta tässä kaikki oli niin sanotusti rentoa. Silti tykkään kovasti! Sitä kannattaa tosiaan välillä poiketa omalta mukavuusalueelta.

spring ootd
jumpsuit spring outfit ideas

Kuvia katsoessa ja muokatessa mietiskelin kuinka paljon parempi tämäkin asu olisi ollut ilman tuota huivia. Se siis lähti tähän lookkiin mukaan ihan vahingossa, sillä repäisin sen lähtiessä vaaterekiltä roikkumasta ja heitin kaulaan nopeasti. Huivi on ehkä vähän liikaa.

raitahaalari details
jumpsuit outfit ideas

Kevät on täällä, joten nyt saa ruveta odottelemaan innolla kesää ja sen rientoja. Okei, odotellaan sitä keväänkin rientoja yhtälailla ja muistetaan elellä hetkessä! Varattiin kuitenkin jo helmikuun lopussa Juhannukselle mökki paljuineen, Tahkolle suunnataan siis tänäkin vuonna ja samalla suunnitelmalla mennään kuin viime vuonna - mökki on vaan eri. Oon seurannut mökkejä sieltä ja kaikki meidän kriteereihin perustuvat olivat alkaneet olla varattuja Juhannukselle, joten siksi näin kiire. Ihana kuitenkin, että mun lemppari juhlan suunnitelmat on jo lukkoon lyöty!

Mietin kovasti tosiaan ostaako festareille lippua vaiko ei, kun Tahkon Juhannuksen artistikattaus on mun mielestäni melko laimea tänä vuonna ja lippujen hinnat tietysti jälleen korkeammat. Sain kuitenkin synttärilahjaksi mieheltä ja meidän ystävältä 3 päivän lipun Tahkolle, joten eiköhän sinne festareille olla sitten menossa, ihan mahtavaa miten mä yllätyin siitä lahjasta, kiitos.

raitahaalari asu

Aloiteltiin muuten katomaan Game of Thronesia about kuukausi sitten ja koukutuin siihen täysin! En oo katsonut sitä koskaan aiemmin, sillä olen kuullut sen olevan mulle liian raaka, mutta oon tainnut saada hieman kestävyyttä sellaisten asioiden suhteen, vaikka välillä pitää silmät sulkea, hhe. Saatiinkin kaikki 7 kautta katsottua siis kuukauden sisään ja perjantaina katseltiin vika jakso. Mä kun aattelin että kausi 8 ehtisi ilmestyä ennen kun saadaan kaikki kaudet läpi, mutta kuinkas kävikään.

Sarjavinkkiä kehiin! Voisin suositella Netflixistä The Last Kingdom- sarjaa, jos tykkäätte Game of Thronesista. The Last Kingdomissa juonenkäänteet ovat oikeasti hyviä ja ikinä ei voi arvata mitä tapahtuu, yleensä kun kaikki tuntuu olevan sarjoissa aika arvattavissa. Todella onnistunut sarja, neloskautta odotellessa!

raitahaalari

Mitä mieltä olette asusta?
Onko muita, jotka ovat lyöneet jo Juhannus suunnitelmat lukkoon?

10 kommenttia

  1. Oi ihana kevät asu😍 pitääkin tsekata toi sarja jos itekki tykkäisin siitä! Haha mäki katoin aikanaa ihan hetkessä gotin jaksot kun se imi niin mukanaan😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara :) Mä vähän ehkä veikkaisin että tykkäät, ainakin jos tykkäät GOTista mitä vähän muistelinkin, että oon lukenut sun blogista siitä, että katsot sitä ja pidät paljon :)

      Poista
  2. Onpa kiva asukokonaisuus - ja yllätyin oikeasti miten hyvältä pitkä villakangastakki voi näyttää tuollaisen leveälahkeisen haalarin kanssa!! <3 Jotenkin aina olen ollut siinä luulossa, että haalarin kanssa sopisi vain jokin lyhyt ja tyköistuva takki, mutta hyvä että osoitit luuloni vääriksi :D Terveisin vaateliikken myyjä, hahah! :D

    Täälläkin odotellaan jo GOT:in uusinta kautta, harmi vaan että siitä alkaa olla jo vuosi aikaa, kun viimeisen kauden katsoimme, mutta suht hyvin kuitenkin muistan silloiset juonenkäänteet ;) Täytyykin laittaa muistiin myös tuo The Last Kingdom!

    Voi vitsit, olipa kiva synttärilahja nuo liput Tahkon juhannukselle <3 Aurinkoista viikon jatkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! Mä yllätyin myös kuinka hyvin tää passaa. Muotiahan on ollutkin nyt vähän sellanen telttamainen tyyli, eli tällainen, hhe :'D Ensimmäinen vaihtoehto tosiaan olis nahkatakki tähän lookkiin ja niin olin ajatellutkin pitkään, mutta vielä ei vaan kelit ollut sellaisia. Eilen oli 9 astetta ja silloin olis mennyt, joten jospa mä ennätän kuvaamaan tämän asun sillä nahkatakillakin vielä ennen kuin kevät lähtee ihan kunnolla käyntiin ja asteet menevät yli 10 koska nilkkureitahan ei voi enää silloin pitää. ;D Mutta mahtava että säkin pidit, vaikka elit samassa luulossa kuin minä hetki sitten :)

      Sitä odottelee tosiaan hurjan moni, todella suosittu sarja kuin onkin ja enkä yhtään ihmettele että miksi ;) Ehkä ihan hyvä, että me katsottiin vasta nuo kaudet kun uusi ilmestyy kohta, sillä mun pitäis todennäköisesti katsoa tuo sarja toisenkin kerran että alan sisäistämään kaikki kiemurat ym. En meinannut näet ihan ekalla kerralla tässä muistaa kaikkien nimiä ja näitä kaikkia juonenkäänteitä ja kiemuroita :D Tuo The Last Kingdom ehdottomasti kantsii katsoa, aika samantyylinen kuin GOT. ;)

      Aivan ihana toi lahja kyllä olikin, yllätyin 8) Aurinkoista viikkoa myös sinne ja kiitos kommentista <3

      Poista
  3. Voi miten suloinen uusi look tuon lyhyemmän hiustyylin myötä! Pukee sinua aivan loistavasti :) Asukin on ihana ja kivaa pohdintaa taas vaatteiden yhdistelystä. Jälleen löysin täältä inspistä/intoa panostaa omaan pukeutumiseen hitusen enemmän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Salla :3 Ihana kuinka kauniita sanoja, mukava kuulla että annan intoa ja inspistä 8) Se on aina yhtä ihana kuulla, kun siihen periaatteessa pyrkii :) Ja mukava että onnistun vielä näillä tällaisilla "kunhan kokeilen"- asukokonaisuuksilla ;)

      Poista
  4. Tiiätkö mä katoin näitä kuvia pitkään, kun ovat niin upeita! <3 Yhdet parhaimmista kuvista susta, jotenkin aivan todella onnistuneet :) Sun asu on niin kaunis ja näyttävä, ja sun hiukset näyttää tuossa mitassa niin raikkailta ja terveiltä!! Ai että, kyllä alkaa hiustenleikkuu houkuttaa näitä katsellessa.. :D Ja mun mielestä tuo kaulahuivi ei oo lainkaan liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii, miten ihana Jenni kuulla <3 Niin ihana kommentti 8) Kyllä toi kevät ehkä tekee sen, että on hyvä fiilis olla kuvissa ja kun saa ylle jotain mistä oikeesti pitää!! 8) Hha mun hiustenleikkuu on houkuttanut muitakin vetämään tukan lyhyemmäks :'D Ihana muuten ettei huivi oo sun mielestä liikaa! Musta se ehkä jotenkin vie huomioo tuolta muulta asulta, en tiedä... :D

      Poista
  5. Asu on todella ihana, jälleen kerran! Tykkään niin paljon tuosta raitahaalarista, siinä on niin kivat väritkin vielä kaiken lisäksi <3 Jään innolla odottelemaan jos vaikka ilmojen lämmetessä esittelisit blogin puolella asun, jossa pidät tätä haalaria nahkatakin sekä tennareiden kanssa! Mä olen itsekin sitä mieltä, että tennareiden kanssa leveälahkeiset housut ovat kivemmat, sillä nilkkaa vähän näkyy, eikä ehkä näytä niin lyhyeltä kuin mitä saappaiden tai nilkkureiden kanssa :'D

    Oi, juhannusta täällä odotellaan itsekin! Mitään suunnitelmia ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta luulen, että menemme perheen kanssa perinteisesti tuttujen mökille kolmeksi päiväksi. Saa nähdä tuleeko tähän muutosta, mutta toivottavasti ei, koska mä olen mökki-ihminen henkeen ja vereen ja tykkään niin paljon viettää juhannusta tuolla meidän tuttujen mökillä merenrannalla!

    VastaaPoista
  6. Hei tääkin asu miellyttää mun silmää ihan superpaljon<3 Ihana nimenomaan tuo rentouden yhdistelmä, näyttää niin mukavalle päällä :)
    Vitsi miten ihanaa et lähdette tahkolle juhannukseksi<3 Munkin yksi kaveri on koittanut houkutella sinne, mutta saapa nyt nähdä :D Taidan joutua töihin taas silloin... Mut kaupunkijuhannuskin on ihan jees, tai porukoilla perinteisen mölkkymatsin pelaaminen :'D

    VastaaPoista