Sisällön tarjoaa Blogger.

Alkusyksyn asu neulehameella ja raitatopilla

autumn style

LEATHER JACKET OMPELIMO ROKITA
TOP BERSHKA
KNIT SKIRT STRADIVARIUS
SHOES VANS
BAG MICHAEL KORS

neulehame asu raitatopilla syksyyn
autumn outfit ideas

Oi ihana alkusyksyn asu, kun tarkeni tepastella kaduilla vielä tennareilla, mutta sai laittaa ylle neulehamosen ohuiden sukkahousujen kanssa ja päällä riitti vielä toppi ja nahkatakki. Nyt tennarit ovat vaihtuneet nilkkureihin ja muihin talvikenkiin, eikä siinä, ihanaa aikaahan se tämäkin omalla tavallaan on. 

alkusyksyn asu

Neulehame on nyt parina vuonna ollut syksyn käytetyimpiä alaosia ja niiden käyttö on yltänyt pitkälle kevättalveen ellei jopa ihan kevääseen saakka. Vuoronperään tulee käytettyä tätä mustaa ja vaaleaa, mutta tämä vuosi sitten julkaisemani asun vaalea beige neulehame on parempi talvella, kun halkio ei yllä ihan niin pitkälle kuin tämän mustan. Se on siis lämpöisempi vaihtoehto talvelle, vaikka pääosin valitsenkin pitkiä takkeja talvella ja reidet suojautuu eniwei.

neulehame asukokonaisuus
neulehame asu

Musta hame on myös helpompi yhdistettävä, kuin vaalea, vaikka pidän myös vaaleasta väreistä pukeutumisessa. Ehkä vaaleat sävyt kuuluu enemmän kesään minun tyylissäni ja koska neuletta materiaalina tulee kesällä käytettyä pyöreät nolla kertaa, niin musta neulehame vie voiton käyttökerroissa. Musta on vaan turvallinen ja harvemmin osuu sen kans metsään.

syksyn look
syksy asukokonaisuus

Meillä on kiirettä pitänyt muuttohommien ja pihahommien kanssa koko syksyn - tämä tottavie näkyy myös täällä. Muutettu on, piha on myllätty (ja lumetkin on jo tulleet) ja tavarat ovat löytäneet sisätiloissa hyvin paikalleen, mutta tietysti järjestelyä on valtavasti. Tavarat hakevat arjessa paikkaansa varmasti vielä jonkin aikaa, kun arjessa huomaa helpoiten mikä toimii ja mikä ei. 

Toimimisesta puheenollen... Olen kironnut jo jonkin aikaa esimerkiksi sitä, ettei meidän kodinhoitohuoneessa ole lainkaan vesipistettä. Mikä se semmoinen kodinhoitohuone on? Talokauppojen mukana kylpyhuoneeseen jäi myös hirveästi tilaa viemään yhden henkilön kylpyporeamme, joka tuntuu meidän perheessä aika turhalle "luksukselle". Se vie todella ison osan kylppäristä, vaikka kylppäri itsessään onkin aika tilava. Kai sekin pitäisi iskeä myyntiin. Sisällä olevan poreammeen tilalle haaveilen enemmän paljusta pihamaalle. Sekin aikanaan. Mutta omakotitaloelämä on ihanaa, ei siitä pääse mihinkään, ikuinen projekti monella tapaa.

raita toppi asukokonaisuus

Loppuvuosi on pullollaan kaikenlaista ihanaa. Menneinä viikonloppuina on juhlittu vähän meidän tupareita ja täyttihän se meidän minikin jo 4 vuotta. Pikkujoulukausi starttaa ja lauantaina on vuoden ensimmäiset pikkujoulut. Joulukuussa on myös pikkujoulua jos toistakin. 

Lisäksi olemme miehen kanssa lähdössä kahdestaan Tallinnaan joulumarkkinoille joulukuun toinen viikonloppu ja tämäkös tuntuu ihanalle, sillä olemme viimeksi käyneet kahdestaan Kööpenhaminassa vuonna 2019. Vähän kirpaisee jättää mini pois matkasta, sillä haluan suoda lapselleni tilaisuuksia lähteä reissuun, mutta kai se tekee vanhemmille enemmäin kuin hyvää käydä välillä kahdestaankin. Ja hei, jouluunkaan ei ole pitkä aika, se se vasta ihanaa aikaa onkin!

Mitä teidän loppuvuoteen kuuluu?
Onko joulumarkkinoille lähtijöitä, minne päin?

6 kommenttia

 1. Jouluvalmistelut on aloitettu täällä. Täällä Kouvolassa näyttäisi olevan joulunavaus ja markkinat 25.11., sinne olen suunnitellut suuntaavani hakemaan lahjoja ja inspiraatiota! Teetkö muuten postausta Tallinnan markkinoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hieman jo himottelisi itsekin alkaa, mutta pienesti jouluvalmisteluita aloitettu lahjojen oston merkeissä ;) Kuulostaa ihanalle, täälläkin oli joulunavaus ja markkinat samana viikonloppuna kuin siellä, mutta ei lähdetty, kun oli tosiaan nuo pikkujoulut :') Tallinnan joulumarkkinoista tulee ehdottomasti postaus ellei jopa parikin! Sen verran suosittuja ovat nuo matkapostaukset täällä :)

   Poista
 2. Ihana asu, musta hame sopii niin moneen! Onpa kivoja juttuja tulossa teillä ❤️ Jotain odotettavaa täälläkin, kun viikon päästä ois konsertti ja syömingit ystävien kanssa tiedossa ja joulukuussa kaverin synttärijuhlat. Nopsaan taitaa loppuvuosi mennä 😅 Mukavaa marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sanos älä muuta :D Sielläkin kuulostais aika kivalle loppuvuoden suunnitelmat <3 Aina menee kyllä tää loppuvuosi nopsaa, mut sitä ehtii sitten tammi-helmikuun istua kotona huilimassa :'D Kiitos ja samoin Tiina!

   Poista
 3. Kivan näköinen asu! Voisin melkein pukeutua samoin, toppi vaan olisi pidempi ja nahkatakin tilalla khakin vihreä takki.

  Täällä on keväästä lähtien eletty vauva-arkea ja haave omakotitalosta sen kuin kasvaa. Onneksi siellä kohta selvitty muuttohommista! Ja kyllä vanhemmilla on joskus oikeus liikkua ihan kahdestaankin vaikka pienestä erossa oleminen tuntuu haikealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ihanaa, kuulostaa tuo sinunkin kuvailemasi aivan ihanalle kokonaisuudelle 8)

   Mä uskon, että haave omakotitalosta kasvaa mitä edemmäksi vauva-arkea menee ja kun lapsi kasvaa. Niin se oli omallakin kohdalla :) Toivottavasti pääsisit pian toteuttamaan haaveesi siitä <3 Ja siis ihan ehdottomasti on! On vaan niin ristiriitaista, kun tekis mieli lähteä perheen voimin, mut silti se aikuisten aika on vaan niin arvokasta myös välillä :D

   Poista