Sisällön tarjoaa Blogger.

Focus on the good

Oikein aurinkoista sunnuntaita! Mä en oo tainnut jakaa mitään kuulumisia tänne blogin puolelle hetkeen. Ei sillä, ei mulle nyt mitään järin suurta ole tapahtunutkaan, mutta kaikkea kivaa pientä mitä elämässä pitäis arvostaa. Usein on tullut jaettua plussia ja miikkoja, mutta tällä kertaa jätän miinukset pois, koska mulla vaan on niin ihana fiilis tasan viikon takaisen vapaan viikonlopun jäljiltä ♥ Ja jotenkin se vappufiilis on alkanut vallata mut! Ja kevät! Keskityn mielelläni nyt niihin hyviin asioihin.

kevät

Viikonloppu vapaa viikko sitten. Vaikka kelit ei suosinutkaan mun vapaata viikonloppua, oli ihana viettää sellainen kaikessa rauhassa - ei anneta aina sään vaikuttaa, muhun se nimittäin aina meinaa. Sen kummempia suunnitelmia ei ollut, joten sai mennä ihan go with the flow, mikä oli huippua.

Lautapelien pelailu. Ollaan pelailtu kavereiden kanssa perus Monopolya ja Alias sanaselitystä, ihan huippua pitkästä aikaa! Ystävämme tilasi myös uusimman Trivial Pursuitin ja jospa sitä vaikka vappuna pääsisi viimein pelailemaan kun sitä on odoteltu.

Kotitekoista pizzaa. Päätettiin pitkästä aikaa pyöräyttää lauantai-iltana kotitekoinen jauhelihapizza ja aij että se oli hyvää pitkästä aikaa!

Aurinkoiset kelit. Ennen vapaata viikonloppuani saatiin nauttia oikein ihanista keleistä. Käväistiin terassilla ja yhtenä päivänä mentiin toripöydille istuskelemaan ja syömään ekat irtopallo jäätelöt. Ja toki sitä pitkästä aikaa piti Pokemon Go avata ja pelata kunnolla, hhe. Onneksi tälläkin viikolla on ollut lämpimiä kelejä, vaikkakin oon koko viikon ollut töissä.

Talvitakkien vaihto kevättakkeihin. Sain tungettua kaikki talvitakit nätisti vaatehuoneen perälle, kun taas kevättakit pääsi koristamaan mun vaaterekkiä ja eteisen naulakkoa. Tennaritkin on kaivettu kaapista, mutten oo vielä kevät/syksy kenkiä raaskinut pistää pois, kun viileetä on välillä vielä ollut.

Geelikynsien teko itse. Oon koko alkuvuoden käynyt ottamassa geelilakkauksia ammattilaisella, sitä ennenhän oon väkertänyt varmaan ainakin about 4 vuotta geelirakennekynsiä itse. Eilen päätin pitkästä aikaa kaivaa kynsikamat esille ja tein itselleni ihanan pirtsakat keltaiset kynnet. Tuli kyllä heti fiilis että teen sitä mitä pitääkin, olinpa kaivannut sitä ♥

Syksyn reissu melkein selvillä. Ollaan viimein saatu valittua syksyn reissukohde ja kohteesta hyvä ja mieluinen hotelli. Vielä kun toinen puolisko saisi selville lomat sun muut töistä, niin päästäisiin pian varaamaan jotain mitä odotella.

kevät kukkia suomi nature

Evelinan keikka ja Albatrossin avajaiset. Oltiin viikko sitten perjantaina istumassa iltaa muutaman ystäväisen kanssa meillä pelaten Monopolya ja siitä siirryttiin sitten Kuopion kesäisen menomestan avajaisiin, jossa keikkaili ihana Evelina! Huippu ilta.

Ystävät. Lähellä pyörii niin ihanaa porukkaa, ettei sanotuksi saa. Etenkin kun yhden kanssa saamme yhtenä iltana itkeä ja toisena iltana nauraa vedet silmissä aivan mitättömille jutuille.

Rauhalliset sunnuntai-aamut. Yhdessä vaiheessa olin monena sunnuntaina töissä, nyt on ollut pieni putki jolloin ei ole tarvinnut kiirehtiä mihinkään ja sunnuntai aamuina on saanut heräillä ihan rauhassa. Kylläpä nautin tänäänkin, viikon päästä sunnuntaina nimittäin menenkin taas töihin.

Kevään merkit. Onhan tuolla saanut bongata oikeasti kunnollisia kevään merkkejä. On nähty jo joutsenia muutamaan kertaan, vuoden ekat leskenlehdet on bongattu ja meidän pihaan nousee nuita sinisiä kukkasia. Vielä kun lenkkipoluille pääsisi metsään, asfaltilla kävely ja auton hälinässä meneminen ei tunnu läheskään niin ihanalta.

Vappu. Huomenna tosiaan juhlitaan vappua! Tämä sunnuntai meneekin hieman niitä järjestellessä ja munkkeja leipoessa sekä rentoutuessa. Ja kyllä, nyt on vappufiilis iskenyt muhunkin.


Kävelin perjantai aamuna töihin ja kuuntelin musiikkia kuulottimista. Aij että kun se kevät tuoksui, aurinko lämmitti, mutta oli vielä hiukan sellainen aamu viileys. Kyllä mä silloin aattelin että hitto vie elämä on huippua. Arvostakaa oikeesti jokaista hetkee ♥

Kertokaas teidän yks positiivinen juttu viime ajoilta?
Ihanaa vappua kaikille näin etukäteen!

14 kommenttia

  1. Todella ihana hyvän mielen postaus! <3 Tälläisiä on aina ilo lukea :) Aurinkoiset kelit ja kevät piristävät tämänkin naisen mieltä! Ihanaa, kun teidän syksyn kohde alkaa olla selvillä, odottelen innolla ;) Veikkaan kyllä Barcelonaa? :D Mäkin olin tänään sunnuntaina pitkästä aikaa vapaalla ja olihan se mukavaa! Yleensä mäkin töissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina 8) On se kyllä kiva että paistaa ja on lämmin, ihan totta kenenkä mieltä se ei piristäisi <3 Hhih toivon että pian saataisiin varattua reissu, mutten kyllä kerro vielä minne ;) Ihanaa että hei ollaan saatu molemmat nauttia rennosta sunnuntaista! :)

      Poista
  2. Keväinen sää ja mustarastaan laulu saa kyllä hyvälle mielelle, tienvarsien roskat taasen harmittaa. Odotan myös innolla Sallan viime ma ottamia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi <3 Unohdinpa lisätä lintujen laulelun tähän! Itsekin oon kuunnellut, aivan ihana ja kesäinenkin fiilis alkaa tulla niistä :D Sanoppa muuta roskista ja muista mitkä nyt paljastuu lumen alta :( Ja hei Sallan kuvia odottaa kyllä aina innolla<3

      Poista
  3. Aivan ihania juttuja on mahtunut siun viikkoon! ♥ Omatekemä pizza on parasta, ja nuo keväiset kelit kyllä saavat väkisinkin hymyn huulille :) Oi, en malta odottaa mihin lähdette syksyllä reissuun, ihanaa! B-) Kivaa vappua sinne kaunokainen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tuuli <3 Älä muuta sano, oma tekemä pizza on tosiaan parasta <3 Hhi voin sanoa että tiedät varmasti kohteen mihin suunnataan tänä syksynä ;) Kiitoksia ja ihanaa vappua sullekin, jee tänään se on 8)

      Poista
  4. Vähänkö sulla on Kata ollut paljon kaikkea ihanaa!<3 Ja hei saako jo vähän innostua teidän syksyn reissusta ja reissupostauksista ;D !? Ihanaa alkanutta viikkoa ja hauskaa vappua murunen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano <3 :) Kyllä noi lämpöiset kelit tuo vaan elämäänkin ihan erilaista aktiviteettia jos noin voipi sanoo ;D Saat innostua ehdottomasti, jos vaikka pääsis varaamaan eli kunnolla lukkoon lyömään ton reissun kuhan vapaat saa tuo toinen puolisko selville ;) Ja pääsisin teille kertoon kunhan on varmaa 8) Kiitokset kaunis Emilia, toivottavasti sullakin oli kiva vappu<3

      Poista
  5. Ihania juttuja niin niin ihanan positiivinen postaus. Tälläisiä pitäisi itsekkin tehdä enemmän, sillä nää saa niin hyvän mielen! Hyvää vappua myös sinulle. <3
    Oma positiivinen juttu tällä hetkellä on se, että sain kuulla todella hyviä uutisia blogin kannalta ja ollaan taas lähempänä unelma-ammattia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Inka 8) Kannattaa kyllä välillä tehdä tällainen, saapi julkaista pieniä elämän iloisia juttuja ja voin sanoa että muutaman vuoden päästä näitä on aina kiva lukee kun ei välttis muuten jää mieleen pienet jutut :) Kiitos <3

      Voi vitsi, todella kiva kuulla että siellä on saatu blogin suhteen hyviä uutisia, ootanpa innolla josko kerrot blogissasi ne pian meillekin <3 Ihanaa että lähenet sillä omaa unelma-ammattiasi, olen tosi onnellinen sun puolesta <3

      Poista
  6. Olipa ihanan piristävä postaus ♥ Tuli niin hyvä mieli :) mäkin oon jo ihan kevät fiiliksissä, vitsit miten toi valon määrä ja aurinkoiset päivät onkaan piristäneet mua ♥ Meillä on kesäloman reissusuunnitelmat vielä ihan auki, kun kyllästyttiin jo yhteen ajatukseen ja pari muuta kiinnostaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jasu <3 No äläpä muuta sano, tuo oikeesti tuo elämään myös ihan eri juttuja mitä tehdä, ei tarvi esimerkiksi sisällä möllöttää kun voi mennä tekemään sitä ulos :'D Ihan eri fiilis istuskella vaan ulkosalla <3 Oij olisi kiva pian lukea teidän kesän suunnitelmista, sehän alkaa olla ajankohtasta kun ollaan jo toukokuussa ;)

      Poista
  7. Olipas ihana postaus ♥ Tulin tästä niin hyvälle tuulelle, että oma mieliala kohosi kyllä mukavasti :) Viime viikko oli mun kohdalla ainakin ihan täyttä paskaa, mutta eiköhän kevät tuo hymyn munkin huulille, ainakin jossain vaiheessa. Täytyisi varmaankin keskittyä enemmän näihin ihaniin ja mieltä piristäviin juttuihin elämässä ja itsekin tehdä tämän kaltainen postaus!

    Hyvää vappua sullekin! ♥ Ehkä hieman myöhässä tosin, heheh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Emmi <3 Ihana että saa jaettua hyvää fiilistä teille lukijoillekin sinne ruudun toiselle puolen 8) Etenkin jos siellä on viime viikot ollut huonoa, mä toivon että siellä kääntyy kohta kaikki paska pois ja kääntyis kaikki paremmaks <3 Tee myös sinä tällainen postaus, jotenkin se kaikki paska voi unohtua ja lähet siitä sit nousuun ;) kiitos kaunis <3

      Poista