Sisällön tarjoaa Blogger.

Ready for spring

timberland shoes

Jacket - Pull&Bear
Knit&Jeans - Gina Tricot
Shoes - Timberland
Bag - Michael Kors

revityt farkut verkkosukkahousuilla

Kivaa pääsiäisen aikaa sinne ruudun toiselle puolen! Ilma on ollut ihanan keväinen, vaikka vielä ei olla kokonaan vältytty pakkasilta. Uskaltauduin silti alkuviikosta laittamaan kevät/syksy takin ensimmäistä kertaa tänä vuonna ylle, sillä kerrospukeuduin vielä pitkähihaisella ja paksulla neuleella, pakkasta oli kuitenkin vain ihan muutama. Tässä asussa on poikettu hieman omalta mukavuusalueeltani. Nimittäin minä ostin löysähköt farkut! Onko nämä nyt sitten boyfriend, girlfriend vai mama jeansit? Olisin otsikoksi halunnut pistää jonkin noista, mutten nyt oikein käsitä eroja, mutta nää on IHANAT!

spring outfit idea navu blue coat ripped jeans outfit idea for winter or spring

Minäkin päädyin nyt viimein kokeilemaan tätä jo ehkä kulunutta trendiä, verkkosukkikset revittyjen farkkujen alla. En kuitenkaan itse sen kummemmin välitä siitä, että verkkosukkikset paistaa myös mahan kohdilta, se jääköön omalta osaltani pois.

Olen pitänyt hurjan paljon nyt tiheäverkkoisia verkkosukkiksia mustien revittyjen farkkujen alla. Halusin tällä kertaa kokeilla isommalla verkolla ja tässä kokeilinkin näitä ensimmäistä kertaa. Ehkä tiheämpiverkkoiset sukkikset farkkujen alla on enempi se mun juttuni. Nämä isompi verkkoiset sukkikset ovat tosiaan aika huomaamattomat ja toimisivat ehkä paremmin överirevittyjen farkkujen kanssa, mitä nämä minun eivät ole. Nilkoista verkko näkyisi paremmin, jos kenkinä olisi tennarit, mutta tennarit löytyy jalastani kyllä vasta sitten kun lumet ovat melkein sulaneet..

ripped jeans ginatricot

Hiukset olisin halunnut laittaa vähän muulla tavoin, mutta kiharat ovat edelliseltä päivältä ja en kehdannut pestä niitä taas kun yritän pitää pesu väliä tasaisena. Olisin tosin voinut laittaa ne kiinni, koska ne passaisi paremmin tähän. Lisäksi punahuulet tässä asussa olis niin huippis! Noh, jääköön se ensi kertaan, pikkusen keväämmälle sekin!

ripped jeans

Kuvat ovat tosiaan alkuviikolta, jolloin ei vielä ihan plussan puolelle päästy, mutta melkein! Nyt pääsiäisen ajan onkin ollut kauniita ilmoja, mutta mä olen viettänyt ne sisällä duunissa. Tänään onkin pääsiäisen ainoa vapaapäiväni ja luvassa on ehdottomasti ulkoilua. Pääsiäiskuulumiset tulen jakamaan teille ensiviikolla, joten ei sen enempää tästä.

Ihanaa pääsiäisen aikaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!
Mitä mieltä olette asusta?

26 kommenttia

  1. Ihanaa pääsiäistä sullekin! <3 Noi farkut on kyllä mun mieleen ja koko asukin on ihana! Punainen huulipuna sopis tohon varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Sini ja ihana että tykkäsit 8) Kyllä, pitää ehottomasti luoda sit vähän keväisempi/kesäisempi look tästä ;)

      Poista
  2. Tää asu on kyllä todella cool, kaikki kohdillaan! <3 Ai että miten ihanaa päästä taas pukemaan reikäfarkkuja ja verkkosukkiksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij mitä ihania sanoja, kiitos Julia <3 No älä, oon tehnyt tosin niin jo usein tässä lopputalvesta, vaikkei se ihan hyvä idea varmaan pakkasilla olekaan :') Ei mulla kyllä kylmä ollut. :)

      Poista
  3. Ihana Kata! <3 Ihan tosi kiva keväisempi asu, revityt farkut on niin <3 Ja verkkosukkikset alla näyttää tosi kivalta! Kokonaisuus siis ihan täys kymppi. Mäkään en ymmärrä noiden eri rentojen farkkutyyppien päälle, että mikä on mikä :-D Ihanaa pääsiäistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jenni <3 Ihania sanoja sultakin taas muru 8) Haha apua ihana että joku samaistuu, ne on musta niin samanlaisia ja vaikka kuinka googlettelet niin jokaisessa haussa tule samanlaisia farkkuja :'D Mulla tuli ekana mieleen boyfriend jeans näistä mutta miten lie on :D

      Poista
  4. On kyllä ihanat nuo farkut!! Ja muutenkin tämä asu :)

    VastaaPoista
  5. Samaan aikaan ihanan rento, mutta tyylikäs asukokonaisuus! <3 Tykkään tuosta takista ja rennompien farkkujen yhdistämisestä, ja kyllähän nuo verkkosukkiksetkin tuonne alle sopivat! Miun pitäisi löytää jokin uusi kiva kevättakki - sellainen jolla pärjäisi vielä hieman viileämmälläkin säällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta Tuuli <3 Toki tässä olisi kiva olla joku vähän lyhykäisempi takki, mutta tykkään myös näiden yhdistelmästä - lisäksi noi isommalla verkolla olevat sukkikset alkaa munkin silmään näyttää jo ihan ookoolta :) Tää on lämpöinen takki pikkupakkasille jos alla on neuletta, sellaiset takit on kyllä hyviä kun pärjää sit vähän viileämmällä mutta myös keväisemmällä säällä. :3

      Poista
  6. Ompa kiva asu, kerrankin näkee sulla farkut jalassa :D♥ Eipä sillä, sun hame/mekkoasut on aivan ihania aina<3 mä kaivoin myös kaapista verkkosukkikset esiin, mutta hajotin ne jo ekalla käytöllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahaa ihana Jasu, onhan mulla usein farkut ollu jalassa mutta ei vaan oo päätynyt tänne blogin puolelle. Kevättä kohen mennään niin eiköhän se ala korjaantua ;) Kiitoksia :) Mäkin oon jo yhet verkkosukkikset hajottanut peräti toisella käytöllä :'D Mutta eipä haittaa kun niitä voi sit farkkujen alla pitää kun eivät näy :)

      Poista
  7. Noi farkut näyttää kyllä todella hyvältä, rennoilta mutta ei liian löysiltä! Muistatko niiden mallia/nimeä ja hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nimenomaan nää on löysähköt, muttei liian! Ehkä siksi just pidänkin näistä 8) Kipaisin tsekkaamassa housuja ja niiden takaosassa lukee perfect jeans. Hintaa en muista, mutta alennuksessa ne oli! Löysinkin nää sellaiselta farkkupöydältä, missä kaikki oli alessa :) Kiitoksia kommentistasi <3

      Poista
  8. Niin kivannäköinen asukokonaisuus!<3 Mäkään en tosiaan tajua, et mikä ero mama, BF ja GF farkkujen välillä on :'DD Mut noi farkut on kyllä ihanat ja istuu sulle superhyvin! ♥ Pakko varmaan itekkin laittaa jo joku päivä kevättakki päälle, josko se vaikka nopeuttais noiden lumienkin sulamista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia 8) Jes taas joku joka samaistuu, ne on niin samantyylisiä ja näkösiä :'D Kiitoksia ihanista kehuista taas Emilia, oot niin kultainen <3 Joo vähän pitää uhata tuota talvista ilmaa ja koklata näitä lämpimämpiä kevät/syystakkeja ;) Ihan ohkasilla välikausitakeilla ei vielä tarkene :D

      Poista
  9. Onpa kivan erilainen asu! <3 Sulle sopii todella hyvin myös farkut ja tuollainen tyyli :) Nätit kuvat! Mä niin odotan kevättä, mä oon edelleen mennyt toppatakissa, kun on ollut niin kylmä :D Vaikka uuden kevättakinkin jo ostin, mutta ei oo voinut vielä käyttää. Toivottavasti pian mäkin voisin pukeutua noin keväisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, ihan mahtava kuulla 8) Täälläkään ei ihan ohuilla kevättakeilla voi mennä vielä, mutta vähän lämpimämmillä kyllä :) Toivotaan että pian alkais lämmittämään ihan kunnolla, jotta päästäis talvitakeista eroon taas hetkeksi ;)

      Poista
  10. Siis ton malliset farkut on ihan parhaat! Itseltä löytyy paritkin vastaavat ja ne on kyllä pelastus päivinä, joilloin haluaa vaan olla rennosti :D Tosi kiva asu tää myös kokonaisuudessaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli kommentistasi 8) Nää on kyllä kivan rennot ja ihanaa vaihtelua mulla kun en yleensä oo tällaisia farkkuja pitänyt! :)

      Poista
  11. Mulla itelläni ristiriitaiset fiilikset revityistä farkuista, mutta tässä näyttää tooosi hyvältä :) (Varmaan vielä siksikin, että jossakin vaiheessa on tarkoitus teetättää tummansininen trenssi :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiva kuulla kiitos! 8) Tummansinisen trenssin kanssa farkut näyttäis ihan Super hyvälle ;)

      Poista
  12. Oon hieman myöhässä, mutta hyvät pääsiäistoivotukset minulta! <3 Mulla on ollut niin kiire, etten ole pahemmin ehtinyt selailla teidän blogejanne, mutta nyt päätin töiden jälkeen istahtaa koneen ääreen ja selata ne postaukset, jotka ovat jääneet huomaamatta :>

    Pakko sanoa, että tämä asu on aivan huippu ja passaa sulle kyllä niin täydellisesti! <3 Kiva, että olet poistunut omalta mukavuusalueeltasi ja ostanut löysät farkut, välillä voi yllättyä, miten kivoilta jotkut vaatekappaleet tuntuvatkaan. Mullakin oli vähän sama fiilis, kun mietin löysien housujen ostamista, mutta nyt multa löytyy niitä jo tyyliin neljät parit vaatekaapista :'D Joka tapauksessa, näytät aivan ihanalta! <3

    Mä haluaisin myös päästä kokeilemaan tämän tyyppistä asua, mutta koska olen "vanha", odotan, että ilmat ovat niin lämpimät, että voin oikeasti käyttää revittyjä farkkuja ilman, että kylmä iskee :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi niin oon mäkin vastauksessani nyt myöhässä, anteeksi <3
      Totta tosiaan voi yllättyä, pitäisi vaan rohkeesti kokeilla uusia juttuja, koska voi tosiaan yllättyä ja tuntea olonsa hyväksi uusissakin kuteissa <3 Toivottavasti pian nähään sunkin blogissa kuvia sellaisista löysemmistä housulookeista 8) Kiitos ihanista sanoista <3 Ja hei nyt on lämmin, ei enää kylmyys ehken iske ;)

      Poista