Sisällön tarjoaa Blogger.

Spring shopping haul

Mun ei pitänyt sen kummemmin ostella mitään Tukholman reissun jälkeen, mutta kauppoihin on tullut vaikka mitä ihanaa ja keväistä. Ajattelinpahan tulla hieman vilauttamaan teille mun kevään ostoksia. Pari onkin jo vilahtanut ihan itse asuissa, mutta halusin silti pistää ne tähän postaukseen.

revityt farkut gina tricot ginatricot revityt löysät farkut

Gina Tricotista lähti ihanat löysähköt revityt farkut, jotka tosiaan näitte viime asupostauksessa. Nämä olivat sellaiset pökät joita mietin pitkään ostaako vai eikö. Poistuin hieman omalta mukavuusalueeltani ja olisinpa muuten katunut jos en näitä olisi ostanut.

gina tricot valkoinen pörrötakki

Ginasta ostin myös valkoisen pörröneuleen, kun ne olivat kivasti alennuksessa. Mullahan siis oli jo samantyylinen valkoinen, mutta paljon nuhruisempi ja materiaali ei ole niin kiva mitä tässä. Ostin Tukholmasta tämän mustana ja kaduin hieman kun en sieltä ottanut samalla valkoista matkaan. Nyt pistän vanhemman valkoisen sitten kiertoon kirppikselle.

converse

Spring is in the sneakers! Ah kunnon kevät, tule jo. Myin kaikki viisi pitkävartista Converse pariani kirppiksellä ajat sitten ja vannoin ettei niitä enää tule. Pitkään olin kuitenkin miettinyt näitä perus lyhytvartisia valkoisia Converseja. Käyhän nää vaan oikeesti hyvin lähes minkä tahansa kanssa, vaikka mekon! Sain nämä oikeastaan synttärilahjaksi, kiitos äiti ♥

mustat korkonilkkurit dinsko
dinsko korolliset nilkkurit

DinSkon
kengät vilahtikin jo synttäripostauksessa, ne lähti tosiaan alehyllyltä matkaan. Hintaa kengillä oli abouttiarallaa 28 euroa, sillä sinä päivänä kaikista korollisista kengistä sai vielä -20% alennusta, vaikka kyseessä oli muutenkin alehyllyllä olevat kenkulit. Ihan kiva ylläri oli kassalla tuo lisäale, kun lähdin näitä kuitenkin ihan työkseni hakemaan sinä päivänä.

viininpunainen kellohame

New Yorker
on sellainen mistä harvemmin mitään löydän, mutta siellähän on näköjään ihan älyhyvät hamevalikoimat! Oon haaveillut pitkään tällaisesta perus viininpunaisesta kellohameesta ja sen mä nyt itselleni sitten löysin sieltä. Sävy ei ole ihan sitä mitä hain, kun tämä taittaa vähän sellaiseen violettimaiseen viininpunaiseen, mutta silti aivan ihana!

h&m hattu

H&M
:ltä löysin hatun, jota mietin tovin ostaako vaiko eikö. Itse asiassa marssin hooämmälle etsimään tämän kaltaista hattua ja onneksi löysin sen, mutta piti tätä vähän pähkäillä kun en tämän tyylistä ole ennen pitänyt. Eilen muuten käytin ekaa kertaa ja hitto että rakastuin tähän!


h&m asteekkikuvioinen mekkoH&M:llä sattui pieni vahinko, samalla kun kävin sen hatun nappaamassa, päädyin myös heräteostoksiin kun löysin tämän kivan asteekkikuvioisen mekon. Mun piti ostaa vaan tuo hattu ja parit mustat perus sukkikset, mutta koska oon ihan hulluna asteekkikuvioon niin ei tätä voinut jättää sinne.

Jacqueline de Yong musta cropattu nahkatakki


Sitten takkiin jonka tilasin House of Brandonilta. Takki on merkiltään Jacqueline de Yong ja merkkinä se on mulle ihan uusi. Etsin cropattua mustaa nahkatakkia koko tämän alkuvuoden ja onneksi se sattui vastaan juuri ennen kuin nämä lämpöiset säät alkavat. Takkia oli myös herkullisessa värissä keltaisena, mutta hei musta on aina musta ja cropattu musta nahkis on aika luotto mun tyylissä.

Oon koko vuoden etsiskellyt itselleni paitoja, mutta tuntuu että kaikki on nykyään jotain överiröyhelöä ja isohkoja off-shoulderia joita en miellä ihan omakseni vielä. Jospa kesää kohden saisin niitä uusia paitojakin, kun tuntuu että pidän muutamaa samaa koko ajan.

Mitä mieltä ootte ostoksistani?
Onko sielläkin shoppailtu jo keväälle?

Lue myös: Tukholman ostokset

33 kommenttia

  1. Tosi ihania ostoksia. Toi karvatakki ja hattu olis kyl tosi söpö yhdistelmä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! :3 Joo, mä oottelenkin että kelit vähän lämpeis niin voisi pistää vain tuollaisen pörrötakin ;) Tuo on aika ohkainen, joten ihan vielä ei tarkene vaikka alle laittaisi pitkähihaisenkin :D

      Poista
  2. Jasqueline de Yong on ihan mun lemppari brändi! Se on niinkun Onlyn alamerkki, vähän niinkuin halvempi Only :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa mä en tiennytkään, kiitos Inka! Itse tykkään kovasti tuosta nahkatakista ja kun oon HOBin sivuja silmäillyt niin useesti on kyllä silmään osunut tuon brändin vaatteet että onpas ne kivoja. Nyt vasta eka kertaa siltä merkiltä tilasin ja onhan toi nahkis aivan ihana yllä <3 ;) Toivottavasti on kestäväkin merkki! :)

      Poista
  3. Oi todella ihania ostoksia mahtunut sun kevääseen ♥ Varsinkin tuo pörrötakki on mun mieleen :) Innolla oottelen, että tuo hattu näkyy sun blogissa asuissa, sillä itse oon aivan älyttömän huono käyttämään hattuja, joten siitä kaipaa inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Ane, ihana kuulla 8) Hattu näkyykin seuraavissa asukuvissa, itse asiassa sellainen look mikä oli mielessä silloin kun lähdin kyseisen hatun ostamaan (ja tuon viininpunaisen hameen). Jospa saisin sen viimeistään viikonloppuna bloginkin puolelle 8)

      Poista
  4. Onpa kivoja ostoksia, pitääpä tsekata löytyiskö mullekin HOB:lta joku kiva nahkatakki kesäksi, kun en nyt moista omista :) Ootan innolla miltä tuo hattu näyttää sun päässä ;) Ihana nimittäin on! Ja asteekkimekko ja ja ja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 HOBilla oli aika vähän tollasia cropattuja nahkiksia tarjolla :D Toki pidempihelmaisia löytyy sitten enemmän :) Hattu näkyy seuraavissa asukuvissa, yay 8)

      Poista
  5. Vooi miten ihania ostoksia!♥ Toi pörrötakki varsinkin!

    VastaaPoista
  6. Mä en kans löydä oikeastaan koskaan New Yorkerista mitään :D Tai just rupesin miettiin, nii en oo kyllä koskaan tainnut löytää yhtäkään juttua sieltä.. Valkoiset matalavartiset conssit on kyllä niin klassikko, että niihin ei kyllästy! Mä ostin itse just varrelliset, mutta ostin ne niillä leveillä nauhoilla! Ja nyt oon ihan fiiliksissä niistä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon löytänyt ihan muutamia, nyt pitkästä aikaa jotain ja sinne jäi kyllä kasa ihania erikoisia hameita, joita voisin harkita :D Etenkin kun hameisiin oon hurahtanut :'D

      Klassikko pari tosiaan, en oo ikinä omistanut, tuntuu että nuo vois oikeesti ihan mihin tahansa yhdistää :D Mä en vaan enää osaa pitkävartisia käyttää, kun niillä menin koko yläasteen, tuntuu tosi vaikeille yhdistää omaan tyyliini sellaisia :D

      Poista
  7. Ihania kevätlöytöjä! Tuo rotsi on kyllä makee ja kiva tuo viininpunainen hamekin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maria! :) Tuo nahkis on todella kiva päällä, toivottavasti kestääkin hyvin, ei mitään hajua kun ihan uus brändi mulle :D Molemmat nuista mainitsemistasi vaatekappaleista näkyy seuraavassa asussa ;)

      Poista
  8. Nuo revityt farkut on tosi kivat <3 Harmittaa kun omat vastaavani kuluivat kovan käytön myötä puhki, enkä ole vielä löytänyt vastaavia tilalle :( Ja voi vitsit, tennarit kyllä kruunaavat kevään! :D Miultakin löytyy nuo samaiset Conssit (tosin hieman likaisempana versiona, hih) ;D Ihania uutukaisia kokonaisuudessaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Itsekin pidän kovasti 8) Käy ihmeessä tsekkaamassa Ginasta, tosin nämä oli kyllä alessa, mutta täällä kokoja oli hirveesti vaikka alessa olivatkin :D Vielä en oo ihan uskaltanut nuita Consseja laittaa, vielä vähän täytyisi lämmetä ja loska lähtee ;) Nuo munkin likaantuu varmasti nopeasti :'D

      Poista
  9. Jacqueline de Yong on ihana merkki! Muutamia vaatteita löytyy heiltä ja tykkään kovasti<3 Ja toi nahkatakkikin on upea, just sun tyylinen :) Muutenkin tosi kivoja ostoksia ja kieltämättä omakin shoppailukuume taas vähän kasvoi.. :D Mä hain maanantaina postista uuden mustan nahkatakin, mutta mitään muuta en oo ainakaan vielä shoppaillut. Paitoja ja parit farkut pitäisi ainakin kyllä saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, en ymmärrä miksen ole aiemmin tilannut mitään sen vaatteita :'D Toivottavasti on vielä kestäväkin :) Kiitoksia kovasti ja anteeksi kun kasvatin sun shoppailukuumetta ;) Nahkatakitkin on niin kevään merkki (vaikka jotkut mene niillä talvenkin), ihanaa että edes uuden sellaisen oot saanut ostettua 8) <3

      Poista
  10. Kivoja ostoksia keväälle! :) Mäkin ostin uuden kevättakin, mutta en ole vielä sitä kerennyt pitämään kuin kerran :D Odottelen kyllä kovasti kevättä <3 Tuo sun ostama hame on niin nätin värinen ja tuo mallikin on kiva! Myös tuo mekko on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina<3 :3 Mut hei säät alkaa olla jo yli viittä astetta, ihan huikeeta! :D Tänne luvattu lauantaille jo 10 astettakin, joten eiköhän pian saa kevättakit kaivaa ;) Mä oon jo ollut nahkatakillakin, huh kyllä iltaa kohden on kyllä ollut kylmä, pakko myöntää :D Jospa pian pääsis mekkojakin käyttämään ;)

      Poista
  11. Hei ihania löytöjä<3 Mä tarvisin myös uuden lyhytvartiset conssit, edelliset alkaa jo niin rispaantuun :D Ne on niin monikäyttösetkin!
    Pitäsköhän itekkin tehdä tämmönen shoppailupostaus, on tullut meinaan hankittua monenmoista vaatetta ja sisustushommaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihana Emilia <3 Todellakin monikäyttöiset! :D Mä ootan että omat vähän kulahtaa, en tiedä miks mutta musta tuntuu että conssien pitäis just olla vähän sellasen näköset että on päässy käytölle ;) Ja hei tee ihmeessä shoppailupostaus, haluan nähä mitä löytöjä oot neitiseni tehnyt 8)

      Poista
  12. Ihania ostoksia, varsinkin tuo takki ja karvatakki ♥ Ja hei, nopeasti kuvia tuo hattu päässä! Sopii sulle varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jasuu :3 Yritän sunnuntaille saada postauksen valmiix jossa näkyy tuo hattu ;) On se kyllä ihana, oon tottunut jo siihen mutta kuvia katsoessa tulee vähän sellanen hassu fiilis se päässä :D <3

      Poista
  13. Tosi kivan näköisiä ostoksia! <3 Odotan niin paljon, että päästään täällä blogin puolella (toivottavasti ainakin!) näkemään tuo asteekkikuvioinen mekko sun päällä <3 Oon varma, että se sopii sulle erittäin hyvin :>
    Muutenkin oli niin sun tyyppisiä ostoksia, mutta mua vähän pelottaisi käyttää valkoisia kenkiä... On ne millaisia tahansa :'D Itse sotken kaikki aina - riippumatta tilanteesta hahah - niin ehkä tyydyn kevään ja kesän kunniaksi ostamaan keltaiset Converset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Pääsette ehdottomasti! Mun tekisi mieli vetää se jo nyt niskaan ja tehdä keväinen lookki. Saattaa vaan olla että on vielä liian kylmä :D Kesällä ainakin tullaan tuo näkemään. :) Hhhaa valkoiset kengät, kyllä mä ne vielä likaan :'D Ohh keltaiset Converset, ne on ihanat <3

      Poista
  14. tosi ihania ostoksia! erityisesti nuo farkut voisin myös omaan vaatekaappiin kotiuttaa <3

    VastaaPoista
  15. Voi vitsi miten kivoja juttuja! :) Valkoiset matalavartiset conssit on munkin luottokengät aina keväällä ja kesällä, ja just viime kesänä päivitin vppäivitin vanhat jo harmaiksi muuttuneet uusiin valkoisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli <3 Hhaa noi on kyllä niin monikäyttöset! Mä ehdin omani jo sotkee :'D

      Poista
  16. Kivoja ostoksia, noi farkut ja hame varsinkin! :) Mie en oo hirveesti muuta kun kenkiä ja sukkiksia ostanut, muuten oon tehnyt itelle vaatteita. Tein tuossa asun sinne Indiedaysin gaalaan ja sit sen nahkarotsin myös. Pari paitaa on myös työn alla, yksi mokkahame ja himottais kyllä tehdä vielä toinen bikertakki... :D :) Saa nähä mitä kaikkea sitä tulee tehtyä tänä vuonna ittelleen. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla :3 Oon sanonut tän ennenkin mutta niin ihana kun saat tehtyä itellesi just sun tyylisiä vaatteita itse :) Ne on kyllä upeita mitä oli gaalassa, ihastelin sun asua kovasti jo instassa <3

      Poista
  17. Superhyviä löytöjä, tuo Ginan pörrötakki on ihana ja lyhyt nahkatakki näyttää tosi kivalta, pitäisi itsekin ostaa tuontapainen :)

    VastaaPoista