Sisällön tarjoaa Blogger.

Spring basics

kevään asukokonaisuus

Jacket - Jacqueline de Yong
Shirt - BikBok
Jeans - Gina Tricot
Bag - Michael Kors
Shoes - Converse

portailla

Tennarit, käärityt lahkeet, cropattu nahkatakki. Ne on niin ne, mitä kevääseen kuuluu. Tää oli niitä ensimmäisiä päiviä kun ulos tarkeni lähteä näin, eikä kylmä ollut ollenkaan! Itse asiassa olin paahtua, kun aurinko porotti selkään. Kuvat on viime viikon maanantailta, jolloin taisi olla tosiaan vuoden ensimmäisiä lämpöisiä kelejä. Lähdettiin ensimmäistä kertaa ihan bussilla keskustaan, käveltiin ympäri keskustaa ihaillen lämpöistä kevättä ja nautittiin vuoden ekat irtopallojäätelöt. Hengailtiin vaan ulkona. Parasta.

punainen paita nahkatakki
kevät 2018 tyyli

Olin toki vähän uhkarohkea, kun laitoin upouudet valkoiset Converset, sillä ulkona oli vielä melko lailla loskaista joissain kohtaa. Sain pidettyä ne puhtaana viikonloppuun asti, kun pistin kyseisen kokonaisuuden Evelinan keikalle. Nooh, ei ne kovin likaiseksi sielläkään onneksi mennyt, ehkä vähän otti osumaa takaa.

Punainen paita nahkatakin alla, se on jotenkin omaan silmään todella kiva kombo. Verkkosukkikset ja revityt farkut, choker kaulaan ja kylläpä onpi look mieleeni! Olisin halunnut vielä vyön tähän, mutten oo vieläkään saanut aikaiseksi tehdä siihen lisää reikiä, vyö antaisi vähän lisäilmettä kokonaisuuteen. Laukun voisin pistää vaihtoon, en siksi ettei tämä kävisi, vaan monennetkohan kuvat nää on, jossa mulla on kyseinen Kors peräkkäin? En vaan osaa pistää sitä vaihtoon, kun se on niin hemmetin käytännöllinen pitkän hihnan vuoksi. Sen voi antaa vain roikkua mukana tai heittää olan yli jos on pakko.

converse

Kohta on muuten vappu, mutta se ei meinaa tuntua siltä. Moni vanhempi lukija saattaakin muistaa, että se juhla on tän neidin yksi lemppari! Suunnitelmissa on pienehköt vappujuhlat maanantaille, mutta sitä ennen pakko käydä vilkaisemassa vapputori sekä käydä perinteen mukaan täyttämässä maha kiinalaisessa - aij että se lounas pitkästä aikaa!

Onneksi N sai maanantain myös vapaaksi, niin päästään käväisemään torilla ennen juhlia ja niiden järjestelyä. Toivotaanhan kunnolla että keli nyt suosii, koska viime vuonna se oli kurjista kurjin! Ehkä viimeistään vapputorille päästessä myös se fiilis vapusta tulee. Sunnuntaina ajatuksissa on munkkien paisto, että saataisiin pieni ja kiva vappuinen tarjoilu kemuihin, saa nähdä mitä siitäkin hommasta tulee.

revityt farkut verkkosukkahousut nahkatakki
kevään asu spring look

Mitä mieltä olette asusta?
Joko siellä on vappusuunnitelmia? 

21 kommenttia

  1. Ihana look ja tosi kivat kuvatkin! :) Brunssille jos ehtisi vappuna jonnekin, ja sinne vapputorille toki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla, nää onnistu kyllä todella hyvin 8) Hyvältä kuulostaa sunkin vappusuunnitelmat ;)

      Poista
  2. Aivan ihana tää asu, niin siun näköinen ja keväinen! <3 :) Punainen kyl sopii hyvin mustan takin ja farkkujen kanssa, ihana kun huulistakin löytyy sävy sävyyn punaista. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Milla <3 Kivaa vaihtelua hamosiin noi farkut nyt 8) Ja jotenkin toi klassisen sävyinen huulipuna on nyt sellanen juttu mulla <3 Huomaa että kevääseen on päästy, kun kaikki Nyxin mattapunat on vaihdettu puniin ja kirkkaisiin sävyihin :')

      Poista
  3. Hihii, mää muistelinkin et vappu on yks sun lemppareista ;) Ihanaa et teillä on vappusuunnitelmat jo tosi selvillä, kuulostaa mukavalle <3
    Ja hei tää asu, sopii munkin mielestäni toi punainen tonne nahkatakin alle ja farkkujen kans 8) Oot kyllä niin upee nainen!!<3 Ja niin kauniskin ♥:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että muistit ja se on jääny sun mieleen ;) <3 On mukavaa kun pääsee vähän järkkäämään jotain pientä vappujuhlaa, eilen käytiin vappuostoksilla ja olisin voinut ostaa koko vappurekin sitä tilpehööriä, olis ainakin ollu koristeita jos minkänäkösiä niihin juhliin :'D Voi vitsi miten ihania sanoja, kiitos kaunis Emilia <3

      Poista
  4. Mä tykkäsin tästä asusta todella paljon! <3 Jotenkin tosi ihana :) Lisäksi tykkäsin myös näistä kuvista, todella onnistuneet kuvat! Mukavan kuuloisia vappusuunnitelmia sulla, toivotaan että olis hyvä sää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, munkin suosikki tää look! Aij että tekis mieli pistää vappuna tämä päälle, mutta ehken keksin jotain muuta kivaa ja vähän värikästä, koska vappu :D Mä oon myös tyytyväinen näihin kuviin ja nää onnistu todella hyvin, päivä oli erinomainen ja oli fiilistä kuvailla, ihan huippua <3

      Poista
  5. Siis vau, tää asu on ihan täydellinen! ♥ punainen ja farkku sopii aina hyvin yhteen ja nahkatakki tuo tyylikkyyttä. Kokonaisuus sopii sulle todella kauniisti :) Nuo sun revityt farkut näyttää niin kivoilta ja tyylikkäiltä, mutta mä en oo koskaan osannut käyttää ja nyt harmittaa, kun huomaa kuinka keväisen/kesäisen asun niillä saisi aikaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhah ihana Ane, kiitoksia paljon <3 Punainen kyllä sopii älyhyvin farkun kanssa, enpä malta oottaa että saapi enemmän tällaisia komboja luotua 8) Sun pitäis ehdottomasti kokeilla revittyjä farkkuja. Käy testaamassa ihmeessä ja mieti, nää on tosi kivat <3 :)

      Poista
  6. Oi mikä ihana asu <3 Niin keväinen ja raikas, valkoiset conssit kruunaa kokonaisuuden :) Ihanan rennolta kuulostaa tuo päivä kun kuvailitte tämän asun, ja niin myös teidän vappusuunnitelmat <3 Jotain pientä kivaa meilläkin on luvassa, munkkien leipomisesta vappupippaloihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni <3 Siis nää valkoiset conssit on jotenkin niin sellaset mitkä käy kaiken kanssa :D Mielessä on monta lookkia ja nää kengät päätyy aina mun mielessä niihin :') Saa nähdä miten käytän muita tennareita näin keväästä :D Ootan kyllä kovasti että pääsee korkosandaaleja käyttään. 8) Meillä on siis samat suunnnitelmat, kun mekin leivotaan munkit sunnuntaina vappupippaloihin ;)

      Poista
  7. Ihana asu, niin keväinen! Ja muutenkin hurjan upeita kuvia susta kaunokainen<3 Toi on jotenkin hauskaa kyllä, kun meilläkin on ollut kavereiden kanssa jo pitkään tapana käydä joka vappu kiinalaisessa syömässä :D Tänäkin vuonna sinne on suunnattava ihan ehdottomasti ;) Mulla ei kyllä myöskään oo yhtään sellanen olo, että vappu olisi jo ensi viikolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Linda <3 Ihania sanoja taas, oot niin kultainen <3 Siis joo mä muistelin sitä että meillä oli sama perinne :D Siis meillähän on miehen kans kolmas vappu yhdessä, että perinne on tuore mutta haluun pitää siitä kiinni että se olis perinne edelleen 10 vuoden päästä ;) Mulle on vappufiilis tullut, johtuneekohan siitä että käytiin vappuostoksilla torstaina ja ostin vaikka sun mitä härpäkettä juhliin :'D

      Poista
  8. Tosi kivan simppeli asu, tykkään! :) <3 Oi että miun pitäisi löytää piakkoin jostain uudet revityt farkut kun vanhat menivät rikki jo viime kesänä!! :( Vihaan nykyään vain farkkujen sovittelua yli kaiken, mutta ehkä se täytyy jossain vaiheessa ottaa vaan tehtäväksi.. Toivotaan että vappuna sää suosisi, itse olen vielä vapunaaton eli maanantain töissä, mutta onneksi sen jälkeen on hyvin aikaa hieman juhlistaa tuota kevään parasta juhlaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tuuli <3 Voi eii, käypä ihmeessä Ginassa tsekkaamassa, siellä oli alkukeväästä ainakin mun mielestä ihania revittyjä farkkuja 8) Mä niin samaistun, itsellä oli aika jolloin en jaksanut farkkuja sovitella. Sit tajusin että aina kun lähtee shoppaamaan, laittaa mahdollisimman helpot vaatteet päälle ;) Nyt kun farkkuja myös tykkään käyttää, tekis mieli ostaa koko ajan uusia :D Ja joo toivotaan tosiaan parasta sään puolesta, kyllähän sitä ehtii töiden jälkeenkin juhlimaan sit ;)

      Poista
  9. Ompa ihanan rento asu, nuo housut on tosi kivat :) Pitäisi itsekin hankkia jotkun hieman revityt housut ja ylipäätään käyttää enemmän farkkuja - oon yleensä aina vain mekko tai hame päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu 8) Joo mulla oli sama tilanne tossa hetki sitten että enempi käytin mekkoja ja hameita, mut sitten sitä kokeili farkkuja ja aloin myös himona pitään niitä ;) Kausiahan mullakin on että kumpaa pidän enempi :)

      Poista
  10. Ihana asu, tuo punainen paita on aivan mielettömän kiva väripilkku tässä kokonaisuudessa! <3 Tästä tosiaankin tulee mieleen kevät :> Mutta joka tapauksessa, näytät ihanan pirtsakkaalta! <3

    Toivottavasti sun vappu tulee sujumaan kivoissa merkeissä! Meikäläinen pitää myös kädet, sormet, jalat ja varpaat ristissä, että olisi kiva ilma, koska viime vuonna sää oli vähän... möhh. Mulla ei ole mitään sen kummempia vappusuunnitelmia, vietän vain palkatonta vapaata ja mietin elämän syntyjä syviä, hahah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Niin on, ja se passaa niin kivasti nahkan ja farkkujen kanssa että tykkään itsekin kovasti <3 Ihania sanoja taas sinulta, oot aina niin kultainen 8)

      Viime vuonna oli kyllä ihan kökkö vappu ja sen vuoksi mulla ei ollu fiilistä yhtään. Tänä vuonna tuntuu ettei fiilistä pilaa mikään kun on jo suunnitelmia ja kelikin näyttää vielä ennusteen mukaan ihan ookoolta :D Viime vuonna kun ei suunnitelmia ollut... hhih jospa sullekin suunnitelmia vielä tulisi, tai sitten vain menet fiiliksen mukaan, eihän sitä sen suurempia tarvi tehdäkään 8)

      Poista
  11. Voi vitsi, kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva look! Just sellainen munkin tyyppinen, voisin hyvin vetää täysin saman setin päälleni :D Näytät upealta<3

    VastaaPoista