Sisällön tarjoaa Blogger.

Goodie bagin sisältö

blogipiknik 2016 goodiebag

Lupailin teille viime viikolla blogimiitistä saamani Goodie bagin ja sen sisällön esittelyä. Olin todella innoissani kaikista tuotteita! Melkein jokaista tuotetta oon jo kokeillut, mutta kuten varmaan moni tietää niin parhaimman tuloksen tuotteesta saa kun käyttää tuotetta sen muutaman kuukauden päivät. Sen kummempaa kokemusta mulla ei siis näistä tuotteista ole!

goodiebag

Suosittelen varautumaan melko pitkään postaukseen!

the body shop vitamin E

THE BODY SHOP - VITAMIN E AQUA BOOST ESSENCE LOTION
Vitamin E kosteuttava hoitovesi, joka levitetään iholle heti ihonpesun jälkeen ennen kasvorasvoja ja valmistelee ihon seuraavaan vaiheeseen. Se suojaa kasvojen ihoa myös monilta haittavakutuksilta.
Tykästyin tähän todella kun hoitovesi ei vain kosteuta, vaan se jätti myös ihanan raikkaan fiiliksen kasvoilleni, lisäksi tämä tuksuu yhtä hyvälle kuin muutkin Vitamin E sarjan tuotteet. Tämän nähdessähän mä innostuin kun käytän itse Vitamin E sarjan päivä- ja yövoidetta, sekä huulirasvaa.

livbox
    
 Livbox oli lähtenyt myös mukaan ja olin tästäkin melko fiiliksissä, kun oon muutamaan otteeseen meinannut lähteä tilaamaan kyseistä boxia.
Kyseessähän on kauneutta täynnä oleva yllätysboksi, joka tulee tilaajalleen kerran kuussa. Se sisältää 4-6 kauneustuotetta, joista osa on matkakoossa.

Lumene kulmasetti  
 LUMENE KULMAVÄRISETTI
Tämä taitaa ollakin ainoa jota en ole saamistani tuotteista kokeillut. Kulmavärisetin molemmat värit ovat puuterimaisia ja mä itse suosin enemmän kulmavärejä joissa on niin vahamainen kun puuterimainenkin väri mukana. Näin saan mielestäni huolitellummat kulmat. Kulmakynä on sitten asia erikseen ja siinä pärjää vallan hyvin sillä yhdellä.

Lähden mielenkiinnolla myöhemmin testaamaan tätä ja odotankin muuttuuko mieleni tämän jälkeen. En tosin usko että mieleni muuttuu vahamaisen ja puuterimaisen kombon voimaan mutta saapi nähdä, en usko! Ei koskaan pidä sanoa ei koskaan.

miracle worker anti-aging

MIRACLE WORKER ANTI-AGING VOIDE
Tätä putelia mä luulin aluksi silmänympärysvoiteeksi, muttei se sitä ollutkaan vaan nimenomaan piti välttää silmänympärysihoa, hha! Tämä anti-age-voide lupaa kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa sekä jättää sen satiininpehmeäksi. Käytetään yö- tai päivävoiteena, ihanan kevyt voide kyllä kyseessä.

Vaseline intensive care

VASELINE ALOE SOOTHE VARTALOSPRAY
 Tästäkin rasvasta olin todella innoissani, vaikka yleensä rasvakokoelmani perustuu The Body Shopin rasvoista. Mulla oli kokemusta jo tästä HEALING vartalospraysta, jos tuo ei sano mitään niin kyseessä on sama vartalospray keltaisessa putelissa. Mä rakastan näitä niiden helppokäyttöisyyden ja nopean imeytymisen vuoksi. Ihanan aloe veran tuoksuinen rasva jättää iholle raikkaan tunteen, eikä jää lainkaan rasvaiseksi tai tahmeaksi.

Vitalis huulirasva

VITALIS HUULIVOIDE
Itse en henkilökohtaisesti pidä huulivoiteesta, jotka on pakattu näin pakattu? voikohan noin sanoa. Puikkorasvat ovat enemmän mun juttuni. Mielestäni nämä eivät ole niin hygienisiä kun puikkorasvat - voin olla kyllä väärässäkin. Lisäksi pitkäkyntisenä voin sanoa että näitä ei kovin helppo ole käyttää, kun rasvaa pitää somenpäähän tuosta purkista kaivella. Tuote itsessään oli ihan hyvä, huulirasva siinä missä muutkin.

Eucerin sun creme CC cream 

EUCERIN SUN CC VOIDE
 Kyseessä on sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille. Tämä oli ihan mahtava yllätys, sillä aurinkoisena ja kuumana päivänä itse meikkaan kyllä, mutta puuteri jää pois enkä välttämättä muista lisätä sitten mitään aurinkosuojaa kasvoille. Tämä lähtee ehdottomasti käyttöön jokaikisenä helteisenä päivinä kun puuteri jää pois, voiteen väripigmentit tasoittaa ihon väriä mikä on plussaa!

Kerran olen testannut tätä mutten kylläkään auringossa ja ulkosalla. Rasva oli kuitenkin mulle mieluisaa, ihanan kevyt eikä tuntunut juuri miltään kasvoilla. Itse laitoin tätä ohuen kerroksen kasvoille ja tätä nimenomaan suosittellaan laittamaan paksu kerros sekä lisäämään usein päivän aikana. Itse en kuitenkaan pidä paksusta rasvakerroksesta kasvoilla joten ohut menköön, liekkö tehoaa sitten..

ruohonjuuri 

Luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut kauppaketju. Kyseessä oli mulle ihan tuikituntematon ekokauppaketju, eikä ihmekään kun en ole koskaan perehtynyt luomu- ja luonnontuotteisiin. Verkkokaupasta löytyy kuitenkin vaikka sun mitä mielenkiintoista tavaraa.

raw chocolate snack better getraw

RAW CHOCOLATE MULBERRY raakasuklaapallot eivät nousseet mun suosikiksi. Mä en ollut koskaan ennen maistanut raakasuklaata, vaikka monesti oon meinannut ostaa - valehtelematta mielessä on ollut myös niiden teko itse. Nyt en koe tarvetta ostaa, mutta kotitekoinen on aina kotitekoista että valehtelisin jos väittäisin etten niitä aio koskaan kokeilla tehdä.

SNACK BETTER GETRAW raakapatukka. Tästäkään en pitänyt, en ole varma että eikö mua miellyttänyt se patukan oudohko koostumus vai sitten tuo lakritsin maku, mä en nimittäin ole lakritsin ystävä.

lavender konjac sponge

KONJAC SPONGE-IHONPUHDISTUSSIENI LAVENTELI
 Tämä suloinen puhdistussieni tuo hellävaraista lisätehoa kasvojenpuhdistukseen.Tämä violetti pallero on harmikseni tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, eli täysin vastakohta mitä omani on. Kerran kokeilin tätä ja olihan tuo oikein miellyttävä, joten olisin ollut iloinen jos kyseinen tuote olisi tullut Kurkumana, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Ehkä päädyn tilaamaan itselleni yhden, kun pussukasta löytyi myös muutama 10%-alelappunen Ruohonjuurelle!

bangerhead fresh me up

 Tänä vuonna oon itse asiassa vasta tutustunut näihin suihkutettaviin kuivashampoisiin. Olen kokeillut kahta FourReasonsin kuivashampoota ja tämä Bangerheadin Fresh me Up! lyö ne kaksi ihan 6-0. Rakastuin tähän todella ja nyt hiusten pesuväliä jaksaa pidentää enemmän kun käytössä on näin hyvä, tuuheuttava kuivashampoo.

Tuote lupaa jättää kuivan ja mattapintaisen fressin tuloksen ja imeä itseensä hiuspohjan rasvaisuutta - sitä se totta vie tekeekin! Tuoksusta ihan sen verran että ei hemmetti se on valloittava, jos makean raikas tuoksu miellyttää niin tämä tuote nyt ja heti tilaukseen.

HURRAW! lip balm

HURRAW
  Luonnollisia, vegaanisia ja kosteuttavan herkullisia huulivoiteita.

SUN BALM  huulivoide joka sisältää suojakertoimen on täydellinen kosteuttava huulirasva kesälle. Rasva tuoksuu mandariinilta, kamomillalta ja siinä on pieni vivahde makeaa vaniljaa. Tuote tuoksuineen kaikkineen oli oikein miellyttävä.

PAPAIJA-ANANAS herkullinen ja nimestäkin pääteltävä trooppinen huulivoide. Yhtä miellyttävä kuin edellinenkin rasva, mutta mun mieleeni ehkä vähän liiankin voimakkaan tuoksuinen. Se ei kuitenkaan tällaisen huulirasva-addiktin käyttöä estä, hha!

Kiitoksia  jokaiselle yhteistyökumppanille sekä järjestäjillemme Lindalle ja Sofialle!

Mitä mieltä olette goodiebagin sisällöstä?

~ Kata ~ 

14 kommenttia

  1. Vähänkö oot kivasti kuvaillut nämä tuotteet! :) Oli kyllä paljon uusia ja kivoja juttuja <3 Tykkäsin kyllä lähes tulkoon kaikista. Hyvin oot arvostellut kaikki ja kertonut rehelliset mielipiteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos:) Sama juttu, kaikista melkein tykkäsin;)

      Poista
  2. Vitsit mä tykkäsin jokaisesta tuotteesta tossa pussukassa! ♥ Mun lemppareihin nousi myös tuo Vaselinen spray rasva, ihan huippu! :) Tosi kauniit kuvat oot ottanut! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä huikea pussukka, mukava myö kuvata ja arvostella jokainen tuote:) Joo tuo Vaselinen vartalospray on mahtava, mäkin rakastuin siihen. Kiitoksia Viivi ♥

      Poista
  3. Ai vitsit miten upeita kuvia! Ihanasti oot muutenkin panostanut tähän postaukseen ja oli kiva lukea sun mielipiteet näistä tuotteista :) <3 Mä rakastuin ihan täysin tuohon papaija-ananas huulivoiteeseen - se on niin ihanan tuoksuista :D Harmi ettei toi konjac sieni ollut sun ihotyypille sopiva :/ Mä sain onneksi itse kaikille ihotyypeille soveltuvan version tosta, mutta näköjään tosta oli monta eri versiota noissa goodiebageissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua olipas ihanasti sanottu, kiitos Linda! :) Mä oon niin huono tuotekuvissa ja nyt päätin oikeesti vähän miettiä miten tuotteet kuvaan ja luonto oli mielestäni paras vaihtoehto kun en omista mitään härpäkkeitä joita moni tuotekuvissa käyttää taustalla tms:'D Aijai mä en itse asiassa tiennyt että niitä konjac sieniä oli ripoteltu erilisia pussukoihin!:)

      Poista
  4. Voi miten ihanasti oot kuvannut nää tuotteet ♥ Toi kuivashampoo oli aivan huippu! :)

    VastaaPoista
  5. Ootpa kivasti kuvannut nämä tuotteet!:)

    VastaaPoista
  6. Toi kuivashampoo on ihan paras! :) kivan goodiebagin ootte saaneet. Oi kylläpä tuo ihonpuhdistussieni kuulostaa mielenkiintoselta! :o :) pitäsköhän tilata ja testata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Tosiaan goodiebagin sisältö oli mieleeni. Puhdistussieni oli tosiaan hyvä, itsekin ajattelin tilata ja testata omalle iholleni sopivamman 8)

      Poista
  7. Onpa kivasti otettu nuo kuvat! :) Itsekin tykästyin hurjasti tuohon TBS:n hoitoveteen, pitäisikin käydä tutustumassa tuon Vitamin E -sarjan muihinkin tuotteisiin. Tuo konjac-sieni oli myös mieluinen yllätys, itse sain Green Tea version, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Olen nyt joka ilta pessyt sillä kasvoni ja tykkään kyllä hurjasti siitä tunteesta, minkä sieni kasvoille jättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäilet Tuuli:) Mä voin suositella muitakin Vitamin E sarjan tuotteita! Itse rakastan kyseistä sarjaa. Hmm mietin itse myös tuota Green tea sientä jonka visin pistää itse tilaukseen, kun tuo pussissa tullut ei omalle ihotyypille sopinut:)

      Poista