Sisällön tarjoaa Blogger.

Whooops!

Ajattelin tulla avautumaan ja valittelemaan teille niinkin turhasta asiasta. Nimittäin 15. heinäkuuta mun bloggailua tuli täyteen se kolme vuotta. Ei siinä, oon kahtena menneenä vuonna muistanut tämän "suuren" päivän ja oonkin niin sanotusti juhlistanut tätä rakasta harrastustani julkaisemalla jonkin kivan ja mielenkiintoisen postauksen liittyen blogiini.

kukka

Tänä vuonna unohdin sen päivän täysin - mikä on jännä sillä muistan sen yleensä helposti kun äidilläni on synttärit samana päivänä! Muistin sen päivän kun kirjoitin viimeisintä postaustani suosikeista, koska satuin muistelemaan monta vuotta olenkaan tätä ihanaa rakasta blogiani pitänyt pystyssä ja meinannut tuollaisen suosikki-postauksen julkaista!
Mulla oli koko vuoden ajatuksissa että julkaisen erään postauksen taas sen niin sanotun "synttäripäivän" kunniaksi, hha. No vahinko on tapahtunut ja sille ei voi mitään, täytyy ensivuonna suunnitella tai lähinnä muistaa uudelleen.. 

flowers

Syytän kyllä sitä kun keväällä elämäni oli yhtä vuoristorataa ja kesä on ollut täynnä pilvilinnoja, haha! Onhan se kaikki härdelli vaikuttanut blogiini kaikella muullakin tavalla.

Oikein mukavaa torstaita!
Onko teille bloggaajille käynyt niin että se oman ihanan blogin vuosipäivä pääsi jonain vuonna unohtumaan?

~ Kata ~

10 kommenttia

 1. Mä oon tainnu unohtaa mun blogin synttärit jokainen vuosi :'D Oonkohan ihan surkee bloggaaja.. Ei hätää vaikka sulla ne pääsi unohtuun, ens vuonna sitten ;) Ihania kuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhhaa apua, et ole surkea bloggaaja, musta tuntuu että havermmilla bloggaajilla on mitään blogin vuosipäivästä koskaan blogissa:D Mä vaan tykkään vähän mainita siitä;)

   Poista
 2. Mä myönnän rehellisesti, että en oikeesti tiedä edes päivämäärää milloin blogin perustin :D Kesää se oli...:D Mutta hei ensi vuodeksi sitten keksit jotai kivaa postausta blogin synttäreille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpostihan sen näkee selaamalla alkuun!;) Todellakin keksin ♥

   Poista
 3. Paaaljon onnea blogille! :) ♥
  Hah, eihän sitä kaikkea voi aina muistaa :D.

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mulle on käynyt niin, etten edes tiedä mikä mun blogin vuosipäivä on tai osaa kertoa kauanko olen bloggannut! XD Eli sellaista sattuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa, mutta kuten Viiville sanoin niin helpposti sen näkee selaamalla alkuun 8) Musta on kiva tehdä jotain spessua aina, esimerkiksi julkaista jotain mitä lukijat eivä näe kuten esimerkiksi suosituimmat postaukset koko blogitaipaleen aikana tms.:)

   Poista
 5. Täällä ilmottautuu yks, joka on oikeesti kokonaan unohtanut blogin vuosipäivän! :D Tiedän vain, että se on elokuussa muttei muistikuvaa mikä päivä.. Hupsista :DD Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se paha juttu ole! Harvemmissa blogeissa tosiaan näkee mitään blogin vusipäiväjuttuja. Kiva viikonloppu olikin, toivottavasti sullakin oli ♥

   Poista