Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevään ja kesän suosikit

Mun piti tulla jakamaan teille muutamia kuvia ja ajatuksia Kansainväisiltä suurmarkkinoilta, joissa kävin viime viikolla muutamaan otteeseen. Valitettavasti bongasin kutienkin työpöydältä kansion, jota en hetkeen ole avannut. Keväästä asti oon kuvannut muutamia suosikkihömppiäni ja nyt kun syksy alkaa hitaasti mutta varmasti nostaa päätään, niin voisin heittää nämä tähän asti olleet suoikkini blogin puolelle kehiin. Mulle syksy on jollain tasolla aina "uutta aikaa" joten varmasti suosikkihömppäni tulee vaihtumaan kun syksy on päässyt vauhtiin.

tuna salad tonnikalasalaatti

Tonnikala-pastasalaatti on valehtelematta ollut suosikkini alkuvuodesta asti ja suosikkina se taitaa jatkua edelleen. Hellepäivinä salaatti oli niin paljon parempi vaihtoehto kuin jokin kuuma ruoka.

the body shopt fuji green tea body lotion

The Body Shop Fuji Green Tea Body Lotioniin ihastuin kun sain Body Shopin joulukalenterista kyseisestä rasvaa matkakoossa. Keväästä asti oon sitten ostanut suuren putelin aina kun on entinen purkki on huutanut tyhjyyttään.

escada aqua del sol

Trooppinen Escada Agua Del Sol on tosiaan vuoden 2016 kausituoksu joka ilmestyi kauppojen hyllyille tammikuussa. Tuoksu on ylläripylläri kesäisen raikas kuten kaikki Escadan kausituoksut. Vanhat suosikit huutavat jo tyhjyyttään hyllyssä, mutta onneksi näitä uutuuksia tulee joka vuosi lisää. Tietty mua harmittaa kun vanhat loppuu ja niitä saa aika harvoista paikoista enää!

kynsinauhaöljy

Vadelman tuoksuinen kynsinauhaöljy pelastaa kuivat kynsinauhat. Laitan joka ilta tätä ennen kun alan unille ja tuoksu on valloittava.

lauren conrad beauty 

Happy joe siideri on ehdoton suosikkini ollut itse asiassa iät ja ajat. Pullosiidereissä on se korkkiluksus jonka varmaan jokainen Happy joen nauttija tietää. Niitä suloisia lauseita onnellisuudesta!

Lauren Conrad Beauty kirja, sitä tuli keväällä luettua kun halusi ajatuksia välillä muualle, mutten saanut sitä tosin loppuun asti. Voisin aloittaa sen ehkä alusta..

ted baker

Ted Bakerin kaulakoru jonka sain syntymäpäivälahjaksi serkultani. Tämä on muutaman kerran päässyt käyttöön, mutta tämä on itse asiassa ainokainen punakultainen koruni jonka vuoksi ei niin useasti roiku tämä kaulassa. Mulla on nimittäin pakko olla ranteessa joko kello tai jokin koru ja ilman sormuksia ulos lähtö ei tule kuuloonkaan. Toki voisi yhdistää tähän kultaista tai hopeaaa, mutten jostain syystä osaa sotkea kahta eri korua keskenään.

Yhdistäisittekö te punakultaa joko hopean tai kullan kanssa?

victorias secret

Victoria's Secret passikotelo jonka sain myös syntymäpäivälahjaksi ja itse asiassa mieheltäni. Toivottavasti saisin sen syksyllä tai viimeistään talvella käyttöön ja vieläpä sen oman miehekkeen kanssa. ♥

Tämä oli ensimmäinen suosikki-postaus vaikka olen tämän kolmen vuoden sisällä suunnitellut tätä miljoonia kertoja.  
Mitä mieltä olette? Haluatteko nähdä näitä tulevassakin?

~ Kata ~

28 kommenttia

  1. Niin ihania juttuja! <3 Oon jo pitkään haaveillut tuollaisesta VS:n passikotelosta ja tuo Ted Bakerin kaulakorukin on niin söpö! :) Ja ihanat kynnet! Onko noin pitkät ja terävät kynnet muuten hankalat esim töissä? Haluisin itsekin siirtyä tuohon kynsimuotoon, mut arveluttaa niillä työskentely :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! VS:n passikotelo on kyllä aika fiksu mun mielestä, säkin matkailet paljon joten passi löytyy käteväti laukusta kun se on tällaisessa ihanassa räväkässä kotelossa. Hmm nuo ei ole hankalat töissä, itse pidän kovasti terävistä mallista kynsissä. Geeli on kovaa joten kestää!

      Poista
  2. Oi nam tonnikala-pastasalaatti!♥ Pakko tehdä joku päivä :) Ps. Toi VS:n passikotelo on aivan ihastuttava!

    VastaaPoista
  3. Kivoja juttuja :) Ja itsellenikin voisin kotiuttaa tuon Ted Bakerin korun!

    VastaaPoista
  4. Oi ehdottomasti näitä suosikit-postauksia myös jatkossa! Näitä on tosi kiva lukea ja kivoja suosikkeja sulta löytyi :) Kaikki raikkaat salaatit on niin herkullisia erityisesti kuumina kesäpäivinä, kun ei yhtään tee mieli syödä mitään kovin raskasta ja lämmintä :) Toi Ted Bakerin kaulakoru on aivan ihana<3 Mun mielestä ton voi hyvin yhdistää kullan tai hopean kanssa, ei varmasti näytä yhtään huonolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa eli näitä siis kehiin;) Tuo on totta että salaatti pelastaa kovat hellepäivät kun raikas ruoka kyseessä. Hmm kulta olisi ehkä passelimpi tuon korun kanssa 8)

      Poista
  5. Aivan ihania juttuja tässä postauksessa! <3 Ehdottomasti lisää näitä!

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo koru ♥ Voisin koska vain kelpuuttaa myös itselleni :) Myös toi passikotelo on tosi nätti ♥

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tuo Ted Bakerin koru!! :) <3 En ole itse ikinä kiinnittänyt mitään huomiota kyseisen merkin koruihin, mutta nyt pitääkin heti vähän sukeltaa netin ihmeelliseen maailmaan tutkimaan ;)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nämä korut jotenkin kävisi sulle, hentoja ja nättejä kuten sinä 8) ♥

      Poista
  8. Oii, aivan ihania lemppareita<3 Toi passikotelo ja Ted Bakerin koru, en ehkä kestä!♥♥ Toivottavasti pääsisit reissuun, niin saatais reissupostauksia ;) hehee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin tykkkäsit! Moni tykästyi koetloon ja koruun 8) Heh mäkin toivon koska reissu ja reissupoustit;)

      Poista
  9. Hei! Mist noit VS passin suojia saa? Ebayst en oo löytänyt? :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat kynnet! Ja voi, tuo kaulakoru ja passikotelo on ihan rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia! Ja arvasin että sinä tykkäsiit tuosta kotelosta!<3

      Poista
  11. Ihania juttuja ja Kiva postaus!! Tuollaisen passikotelon itekkin kaipaisi:)

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva postaus joten toteuttele ihmeessä useammin, suosikkeja on aina kiva lueskella! :) Ja onpas söpö tuo Ted Bakerin koru, mä ehkä yhdistäisin sen kultaan :D Passikotelo on myös oikein ihana ja pirtsakka ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että säkin liputat näille pousteille;) Kulta on tosiaan mihin mkin tuon punakullan mielummin yhdistäisin:) ♥

      Poista
  13. Tämmöiset postaukset on todella kivoja, kun itsekin saa uusia ideoita ja tavaroita ostoslistalle ;) Ja oi että tuo Ted Bakerin koru on todella ihastuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, sinänsä vaarallisia postauksia siitä syystä;) Kiitoksia Ellanoora ♥

      Poista
  14. Ihana postaus, lisää näitä ehdottomasti!:) Mä varmaan yhdistäisin tuon korun kultaan! Tuo passinkotelo on tosi söpö, voisin sellaisen itsellekkin ottaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mahtavaa! Joo kulta se taitaa olla mihin tuon mieluiten yhdistää!

      Poista