Sisällön tarjoaa Blogger.

Lace kimono

pitkä pitsikimono bikbok

Hat - London
Lace kimono - Bik Bok
Dress - H&M
Shoes - Tenerife
Bag - Guess

pitsikimono bikbok

Ihastuin blogimiitissä Lindan asuun, hänellä oli yllä tämä Bik Bokin upea kimono ja hän vinkkasikin sen olevan alennuksessa. Suuntasin sitten seuraavana päivänä Forumin Bik Bokiin tsekkaamaan josko siellä olisi vielä kokoja jäljellä tästä somasta pitkästä pitsikimonosta ja johan tärppäsi! Kerrankin mun koko löytyi vielä alesta ja kimonolle jäi hintaa vain noin 20 euroa!

pitsikimono
lace kimono bikbok

Mulla on ollut viime kesästä asti ostoslistalla hapsukimono, mielessä tosin oli lyhykäinen yksilö jossa olisi ollut hapsuja myös hihoissa. Tähän kuitenkin ihastuin himona, sillä pitkät päällystakit ynnä muut ovat olleet suosiossani jo tosi pitkään.
Kimono on ihanan herkkä, joten yhdistin tähän Tarulta ostamani suloisen kesämekon, jossa itse asiassa on samantapaista kukkapitsiä selässä ja kyljissä. Hattu ja gladiaattorisandaalit mielestäni kruunaavat tämän kokonaisuuden.

lace kimono
bikbok pitsikimono

Huomenna musta tulee muuten taas inttileski, yäh. Tällä kertaa ei sentään vuodeksi, mieheni suuntaa nimittäin kertaamaan yhdeksäksi päivää. Tuntuu todella haikealta se yhdeksänkin päivää, sillä olemme nähneet tyyliin päivittäin puolen vuoden ajan, ihan hullua. Suhteemme on aika tuore kuten varmaan moni voi päätellä, joten ehkä tuo erossa oleminen voi olla hyväkin juttu, en tiedä. Sitä osaa ehkä arvostaa toista ja sitä yhteistä aikaa sitten enemmän. Tuon kertauksen jälkeen pääsemmekin heti juhlimaan tämän synttäreitä, niin kaksin kun ehkä muutaman ystävänkin kanssa, huippua!

smile

Viime postauksessa sanoinkin etten ole valmis heittämään lyhyttä kesää pois, mutta nyt sää kuten varmaan tuo suuri syksyn hypetys joka puolella on saanut mutkin syksyn fiiliksiin. Onneksi ilmat kuitenkin lämpenevät vielä ja suunnitelmissa on muutamia kesäisiäkin hetkiä. Torstaina suuntaan töiden jälkeen torille Kansainvälisille markkinoille ja mikäli sunnuntaina sää suosii niin auringonottopäivä on luvassa. Jospa sitä vielä tarkenee!

puistossa

Mitä mieltä olette asusta?
Entä miellyttääkö teitä tällainen kimono?

~ Kata ~

33 kommenttia

  1. Vauuu Kata, niin upeita ja kaunita kuvia♥ Ja hei ihana uus banneri! :)
    Tommonen reilu viikon mittanen "tauko" näkemisestä tekee varmasti tosi hyvää, saa vähän ikävöidä toista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia 8) ♥ Tuo on ihan totta, saa vähän ikävöidä toista;)

      Poista
  2. tää asu on aivan mielettömän ihana!! ♥ sopii sulle niin hyvin! tuo kimono on kyllä aivan täydellinen, niin lindan kuin sunkin päällä :') onneksi löysit vielä tuon helsingistä! ihanasti oot sen yhdistänyt, kaikki vaan toimii hyvin yhteen :) muutenkin tosi upeet ja erilaiset kuvat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni ♥ Hihi mukava että tää passaa myös mulle:) Lindan yllä tää oli kyllä upea! Mahtava että saan eriliaisa kuvia kehiin, se on vähän tarkoitus:) Jospa kesä vielä suosisi ja saisin lisää erikoisuuksia!;)

      Poista
  3. Punaiset varpaankynnet sandaaleissa <3 t.Jani-75

    VastaaPoista
  4. Toi kimono on kyllä ihana ja sopii sun tyyliin älyttömän hyvin <3 Mäkin itseasiassa näin noita BikBokissa, mutta ne jäi sitten kuitenkin rekkiin roikkumaan :) Se tekee oikeesti hyvää olla välillä erossa toisesta! Sen jälkeen on taas vastarakastunut fiilis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että pidät! <3 Mä en vissiin ollut näitä ennen nähnyt koska en varmaan olisi jättänyt rekkiin roikkumaan, tai jos jätin niin what why?!:') Ja tuokin totta, varsinkin kun meillä on se ns. alkuhuuma vielä käynnissä jos noin voi sanoa:')

      Poista
  5. Hurjan nätti asu ♡ kimono on kyllä tosikiva, toimii tuon asun kanssa äärettömän hyvin :)

    VastaaPoista
  6. Minäkin ihastelin näitä kuvia. Viimeinen varsinkin on todella kaunis kuva sinusta!

    VastaaPoista
  7. Onpas kauniita kuvia ja vaikka asu on mustaharmaa, niin näissä on todella ihana kesäfiilis ♥ Ja voi että tuo hapsukimono on ihan täydellinen! Todella upea kokonaisuus, tykkään tästä ihan hurjasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi tuo on jännä että värien puolesta kuvat eivät ol lainkaan kesäisiä mutta tyylinsä vuoksi kyllä. Ja harmaa keli mutta vihreä puisto, miten lie tulee kesäfiilis 8) Ihanaa että pidät <3

      Poista
  8. Tuo kimono on kyllä ihana! ♥ Itsekin ihastelin sitä Lindan päällä, mutta hyvin se sopii myös siulle :) Muutenkin kauniita kuvia siusta! :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tää passaa myös mulle 8) Voisin varmaan kotiuttaa lähes jokaisen Lindan yllä näkyvän vaatteen koska oon tn vuoden aikana tykästynyt simppeleihin lookeihin ja sillä naisella on sellainen mutta silti mielenkiintoinen tyyli 8) Kiitoskiitos!

      Poista
  9. Kuinka upeita kuvia <3 ihan super kiva toi kimono :)

    VastaaPoista
  10. ihastuttava asu ! <3 Kimono sopii kyllä sun tyyliin super hyvin ! :)

    VastaaPoista
  11. Toi mekko on kyl ihan supersöpö! <3

    VastaaPoista
  12. Aivan upeita nämä kuvat, sie oot niin hurjan kaunis! Kimono näyttää tosi kivalta tässä asussa, sopii hyvin siulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaaa kiitos paljon Milla, ihana kuulla tuollaista kommenttia:)

      Poista
  13. Wow! Ihana kimono ja niin kaunis sinä<3

    VastaaPoista
  14. Upea tuo kimono!!:) Ja asu muutenkin Kiva:)

    VastaaPoista
  15. Nyt tuli kyllä itsellekin heti halu hankkia tuollainen kimono! :)

    VastaaPoista
  16. Vitsit miten mulla on jääny kommaaminen ihan välistä! Oon käyny tuijottelee tätä asua monta kertaa, mut aina on kommentti jäänyt laittamatta.. hmm.. Nyt on pakko tulla sanoo että tää on aivan ihana asu ja niiin ihanat kuvat♡♡ Kiva löytö tosiaan!

    VastaaPoista